Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_25 spune:
Fistiq,Maia papa la trei ore aprox. 140 ml! Noaptea papa mai putin,50-70 ml. Acum depinde si de copil,altii is mai mancaciosi. la ginerica frumusel!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 In sfarsit a cazut si Maia la datorie!!!!Dupa o noapte si-o zi de maraieli Acu' pot sa tai lemne pe ea Urla cainele lu' vecinu,Trebuia sa pape la 5,dar nu se trezeste.I-am zis Tatal nostru de trei ori inchinand-o si s-a potolit imediat si a adormit. Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
Pupam fetita! Lasa Anutzo, ca poate asa iti doarme la noapte, sa recuperati si voi si ea. Crezi ca a fost deocheata?
Ce mai papa Maia? Nu stiu cum rezisti sa te mulgi de atita timp ca eu a trebuit sa folosesc pompa zilele astea si parca am cutite de la ea in sfircuri!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
botosel452 spune:
Buna seara!
Azi suntem la a 4-a zi de Protectis si, nu stiu daca e de la el, dar Alexandra mea a dormit toata ziua azi, binenteles cu pauzele de rigoare pentru masa. Nici nu mai tin minte cand a fost asa de linistita, am avut timp sa spal si vase azi, sa ii si calc din hainute, sa strang si din rufele noastre spalate ieri...si acum am inceput sa ma plictisesc...o,doamne
si ieri a facut a 2-a zi la rand kk
sunt mandra de ea
eu nu stiu cat lapte mananca, dar daca rezista cate 2-3-4 ore fara sa tipe dupa mancare, tind sa cred ca am lapte suficient.
mi-am cumparat pungile alea pentru stocarea a laptelui matern, dar nu reusesc sa le "populez", ca mi-e teama ca nu mai ramane lapte sa manance si Alexandra
tuturor
maximire spune:
Buna mamicilor! Sunt si eu o proaspata mamica de septembrie...pe 8 septembrie s-a nascut fiul meu Andrei Marian
Fistiq spune:
citat din mesajul lui botosel452 Buna seara! Azi suntem la a 4-a zi de Protectis si, nu stiu daca e de la el, dar Alexandra mea a dormit toata ziua azi, binenteles cu pauzele de rigoare pentru masa. Nici nu mai tin minte cand a fost asa de linistita, am avut timp sa spal si vase azi, sa ii si calc din hainute, sa strang si din rufele noastre spalate ieri...si acum am inceput sa ma plictisesc...o,doamne si ieri a facut a 2-a zi la rand kk sunt mandra de ea eu nu stiu cat lapte mananca, dar daca rezista cate 2-3-4 ore fara sa tipe dupa mancare, tind sa cred ca am lapte suficient. mi-am cumparat pungile alea pentru stocarea a laptelui matern, dar nu reusesc sa le "populez", ca mi-e teama ca nu mai ramane lapte sa manance si Alexandra tuturor Valentina, mami de Alexandra |
Ma bucur pt voi ca Protectisul are efecte pozitive.
Cit priveste laptele extras la pompa pt cazuri de urgenta, eu il satur intii pe bb si apoi scot ce ramine din ambii sini. De obicei mai scot asa, dupa ce papa el inca 100 ml.
vanyy2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
vai de noi! si de copiii nostri! si de cand ar fi asta? adica ne-ar afecta si pe noi? pt ca nu-i just ca dupa ce vom lua o perioada indemnizatia redusa sa ne mai bage si in balaria asta. ia, ce vorbesc eu despre ce-i just sau nu... a depus cineva dosarul pt indemnizatie? Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
nu pot decat sa ma bucur ca nu mai sunt in tara, la salariul pe care il aveam pe cartea de munca cand munceam in romania probabil ca muream de foame cu indemnizatia asta si mai mult ca sigur trebuia sa ma intorc foarte repede la servici
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
vanyy2009 spune:
citat din mesajul lui ana_25 Fistiq,Maia papa la trei ore aprox. 140 ml! Noaptea papa mai putin,50-70 ml. Acum depinde si de copil,altii is mai mancaciosi. la ginerica frumusel! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
ce bine papa Maia.....Fistiq nu stiu cat ar trebui sa manance un pui de 1 lunita , probabil ca difera de la bebe la bebe. Baiatul meu are momente cand mananca 70-90ml sau 100-120ml ,cateodata si mai putin de 70....depinde cat de foame ii este......de exemplu azi la pranz mi-a mancat aprox.200ml bine in 2 reprize totul in decurs de 1 ora
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
tanamera spune:
Vanyy unde vedem poze cu Dimitris?
Fistiq i-a trecut eritemul lui Tudor,cu ce l-ai dat?
Fistiq spune:
vanyy, saru'mina de raspuns. Din cite imi dau seama, important e totalul de lapte pe zi, nu ce de la o masa, pt ca asta difera in functie de momentul zilei.
tanamera, multumim de intrebare! Eritemul nu a trecut de tot, cam intr-o saptamina. maxim 2 sper sa dispara orice urma. Acum are din nou pielicica frumoasa si alba, dar la mingiiat se mai simt ca un fel de bubite proeminente. Foarte putin insa.
Tratamentul a constat in atacarea posibilelor cauze pe mai multe fronturi. Am skimbat detergentul, am skimbat lotiunea de baie, am skimbat crema de dupa baie, ii dam Ca 7 zile, iar eu nu maninc alimente care contin alergeni, conservanti, coloranti, etc.
Pentru ca efectul tratamentului s-a vazut de a-2a zi chiar, eu consider ca de vina a fost detergentul (persil cica sensitive, lichid).
Legatura cu mincarea nu am putut-o face pt ca nici inainte nu mincasem decit mincaruri oarecum dietetice, ceea ce nu poate decit sa ma bucure, ca ar fi fost mai greu de depistat ce aliment e de vina.
Ah, am uitat sa spun ca ii punem amidon alimentar in apa de baie. Asta mi s-a parut mie cel mai ciudat
botosel452 spune:
Fistiq, asa de mult lapte mai scoti dupa ce se satura bebe? super tare.
Alexandra mea iar doarme acum...am spalat-o mai devreme, fara scandal, chiar ne-am alintat, dar cand a venit randul mesei ea a mancat 5 min si a adormit...E prima oara cand se intampla asta...Cand se trezeste vreau sa ii iau temperatura, ca mi se pare suspect de linistita azi...