Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)
Raspunsuri - Pagina 11
hadrianae spune:
Yeee! La al 91-lea elefant care se legana pe o panza de paianjen am reusit sa il pun in patut, unde a dormit cat sa pot si eu sa ma spal si sa fac patul!
Buna dimineata! Am avut o noapte grea, noi care ne obisnuisem sa dormim 6 ore legate... nu stiu ce are de cateva nopti, se agita saracutul si se trezeste la fiecare 2,5 ore.
Astazi mergem la vaccin. Sper ca nu o sa planga prea mult mititelul si ca nu o sa aiba reactii adverse. Voi ce vaccin ati facut? Eu o sa-i fac Infanrix Hexa. Am inteles ca nu are asa de multe reactii adverse.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) ![]()
vanyy2009 spune:
vazut si poze
pity felicitari micului crestin
, foarte frumoase pozele
mihaelka ai o mica printzesa
Mari
puiul marinar
edit: aseara cand am vazut pozele am lasat acolo cateva comentarii
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
vanyy2009 spune:
referitor la vaccine noi pe primul l-am facut la 45 de zile de la nastere, am facut rotarix(acela care se ia pe gura) si acum pe 28 facem si doza a2a tot pe gurita.Aici toate sunt cu plata, am platit 110 euro
.
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
ionela.n spune:
Fetelor, am un tub de Garmastan, de dat, nou, doar incercat putin.
Il dau cu 25 lei, eticheta pe el scrie 37.67 Ron ![]()
--------------------------------------------------
Fericita mamica de
Raisa Nicoleta (02.10.2010)
http://picasaweb.google.com/117035164553547422644/RaisaNicoletaIonelaN?authkey=Gv1sRgCLjMgruvtpneGQ#
vanyy2009 spune:
stiu ca s-a mai pus intrebarea asta dar nu am fost pe faza daca s-a raspuns : Este problema daca pampersul aa inceput sa lase urme pe picioruse?trebuie sa schimb numarul?
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
eveline spune:
Salutare!
Azi cred ca-l voi lasa pentru prima data pe Darian cu altcineva ... adica cu mama, tata si sotul
. Chiar sunt curioasa ce va iesi. Bianca are serbare la gradi si vreau neaparat sa merg. Sper sa-l pot hrani chiar inainte sa plec, vad eu cum fac...daca nu, nu stiu. Eu inca nu am nicun biberon in casa, ca m-as fi muls sa las laptic.
In alta ordine de idei mi-au stricat aia de la PRO TV seara cu stirea despre indemnizatie si CIC... eu inca sper ca nu va fi nici una nici alta...
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
donna79 spune:
ADRIANA, doar 91 de elefanti??... Tu vorbesti serios ca dormea 6 ore legate? pai mie mi se pare super cand prinde Tudor 4 ore...
EVELINE, ce stire??
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
hadrianae spune:
Donna, pentru cei 91 de elefanti a dormit vreo zece minute, nu mai mult.
Si da, de cateva saptamani dormea noaptea de la 11 la 5, dar se pare ca s-a gandit ca mi-o cam iau in cap si trebuie sa ma puna la punct din nou. Eu sper sa revina in curand la ganduri mai bune. Si poate se gandeste si Tudor ca s-a facut baiat mare si e timpul sa o lase pe mami sa doarma mai mult. Succes! 
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 ADRIANA, doar 91 de elefanti??... Tu vorbesti serios ca dormea 6 ore legate? pai mie mi se pare super cand prinde Tudor 4 ore... EVELINE, ce stire?? Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Cica FMI a zis ca CIC fie sa fie de 1 an cu 85% indemnizatia, fie CIC 2 ani cu 6 milioane

mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
hadrianae spune:
Aseara ii dadeam sa suga si ma plangeam ca in loc sa manance molfaie tzatza, dar tot nu vrea sa o lase, la care sotul imi spune: "Asta s-a mufat. Stii cat o sa stea asa mufat de tine? Vreo 13 ani." ![]()
Vorbeati de muzica. La mine functioneaza (bine, nu intotdeauna si nu neaparat pe termen lung) melodiile de la KAT (Lovely Baby si Disney Baby). Multumesc, KAT inca o data. Poate totusi revii pe la noi.