Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (6)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaelka77 spune:
PITY ce curajos e Tudor iar tu arati minunat...sunteti o familie superba!
MARY -MARIUK ce frumos doarme Vlad! Poza aceea in patutul cu lenjerie verde e adorabila!!!!
Am pus si eu o poza azi, ca ce, numai voi sa va laudati cu minunatiile voastre de copii!!!
Pup toate mamicile si toti copilasii
sabu_dk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk SABINA, deja i-a spart gingia??? wow! ce devreme! deci trebuie sa ma astept si al meu copil sa aiba dinti f repede? asta pentru ca isi cam roade de zor manutele chiar si dupa ce se satura, e balos de vreo saptamana, si pana si doctorita a spus ca va avea dinti destul de devreme, ca asa indica gingiile lui... Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
Exact!!! Astea au fost simptomele noastre de vreo 3-4 zile! Roade pumnu, nu suzeta, nu biberonul! Pumnul, si nimic altceva! Si ii curg balele, chiar si cand doarme, tot mai baleste oleaca! Asa ca sa te astepti in curand la un dintisor! Se pare ca Nicklas ma mosteneste pe mine... Mie mi-a spus mama ca la 11 luni, eu aveam toti dintii in gura, plus masele, de ii ziceau doctorii ca am dantura unui copil de 2 ani... Si i-am schimbat si destul de repede, am inceput la 4 ani si jumatate sa schimb dintii...
In momentul asta sunt fericita ca nu alaptez direct... Mi-l si inchipui rontaind la sanul meu, la propriu rontaind!
Mari-Mariuk spune:
Sabina, ar fi mult prea devreme pentru al meu sa aiba dinti! spun asta pentru ca s-a nascut cu o luna si putin inainte de termen...sper sa fie alarma falsa, mai ales cum spui tu: ar fi problema cu alaptatul...ca si asa cand strange din gingii uneori imi vine sa il las din brate si sa fug la toaleta
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
vanyy2009 spune:
citat din mesajul lui donna79 Neataaa!!! Haideti la cafelute, cappucino sau ceai de lactatie! Toata lumea dorme? Ati avut o noapte grea ? VANNY, ma bucur sa te "vad". Fetele, trezireaaaa!!! Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Neataaaaa mamici si bebici
Dona multumesc de cafeluta, si eu ma bucur ca m-am intors
Mari , pity felicitari pt kg micutilor
Am vazut si eu toate pozele aseara, ce frumosi sunt cu totii.....si ce de perisor au, al meu e cheliuta, dupa ce ca are 3 fire in cap ii cad si alea
Donna si la noi noaptea a dormit foarte bine , s-a culcat la 21:00 aseara dupa baita si s-a trezit o singura data la 5:00 pt papa si apoi la 8 pt papa si apoi caca(la noi asa este in fiecare dimineata
) .
Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
alynta27 spune:
Salutare!
Azi il externeaza pe cumnatul meu! Se pare ca pericolul a trecut! Va urma o recuperare grea. Au cazut la o intelegere scrisa(la notar) cu angajatorul cum ca ii asigura medicatia, tratamentele, recuperarea si operatia de refacere a uretrei ce va fi peste 3 luni. Deasemenea ii va plati si salariul integral pana la refacerea completa. Suntem multumiti ca s-a rezolvat pe cale amiabila! Daca nu vroia patronul sa ajunga la o intelegere, se mergea la ITM sa-i declare! Asa nu castigam nimic, dar el se alegea cu o amenda uriaza si poate si cu inchiderea firmei! Acum sa vedem care va fi impactul nepotelului de 2 ani jumatate la vederea tatalui! S-a dus mama la ei sa pregateasca casa, sa-i aranjeze patul unde va sta.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vanyy2009 spune:
Sabu felicitari pt primul dintisor
Alynta multa sanatate cumnatului........bine ca s-a rezolvat cu angajatorul
Vad ca piticul meu a adormit ma bag la vizionat noile poze de pity si mihaelka si apoi sa strang putin prin casa
tanamera spune:
Buna dimineata!
Alynta ma bucur ca s-a rezolvat problema cumnatului tau,multa sanatate.
Vanyy bine ai revenit.
Pity sunt foarte frumoase pozele de la botez.
Sabina wow primul dintisor,felicitari.
Fetelor,care hraniti bebelusii cu LP,la o luna de zile cat mancau copii vostri si la ce interval de timp?
O zi frumoasa!
Mari-Mariuk spune:
fetelor, voua si bebelusilor! Ne ,,auzim'' marti. Va urez un weekend superb, plin de zambete si gangureli, fara colici!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
sabu_dk spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk fetelor, voua si bebelusilor! Ne ,,auzim'' marti. Va urez un weekend superb, plin de zambete si gangureli, fara colici! Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 |
Distractie placuta si tie! Sa faceti poze multe!
vanyy2009 spune:
tanamera
mari relaxare placuta
Tanamera eu ii dau si LP si laptic de la mine in general papa cam la 3 ore , uneori mai mananca si mai devreme dar incerc sa ii dau la ora fixa.