concediu fara plata!
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Pfff, ce tupeu pe mine sa te impiedici de mine tocmai aici la tine in teren!
Nu, nu doresc sa continuma, e clar cine merita florile si statuia.
Va cer scuze si tie si lui Marius ca mi-am permis sa dau in raspuns asa in termeni nejuridici cum m-am priceput. N-o sa se mai intample
EDIT Da daca mai ai lucruri sa ma inveti poti sa-mi scrii pe privat.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Mediajust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Pfff, ce tupeu pe mine sa te impiedici de mine tocmai aici la tine in teren! Nu, nu doresc sa continuma, e clar cine merita florile si statuia. Va cer scuze si tie si lui Marius ca mi-am permis sa dau in raspuns asa in termeni nejuridici cum m-am priceput. N-o sa se mai intample www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Nu stiu ce justifica raspunsul tau ironic.
N-am spus nici ca m-am impiedicat de tine (ar fi si greu), nici ca ai avea tupeu.
Nu este terenul meu - este un spatiu virtual privat care nu-mi apartine, si in care suntem primiti.
Omuletul cu sticla la gura nu stiu ce vrea sa semnifice - dar sper ca ti l-ai atribuit, altfel este urat.
Poti posta ce vrei, unde vrei, in termeni juridici sau nu. Ideea era insa una si simpla: suntem aici sa ajutam, nu sa incurcam.
marius spune:
Bun s-a inteles. Amandoua exprimati aproxiamtiv acelasi lucru, mediajust esti punctuala asta e meseria, Androix s-a intels ce ai scris, exceptand inadvertentele exprimarii care sunt perfect acceptabile nefiind in bransa dar in esenta ai exprimat acelasi lucru, si pt ca destinatara a inteles sper imi permit sa inchid acest topic.
Androix, Mediajust
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa