Dragele mele, este a treia oara in dimineata aceasta cand ma confrunt cu aceasta problema. Bebe se ineaca, nu mai poate sa respire si arunca si pe gurita si pe nas, se ineaca cu propriile mucozitati, el intra in disperare cand nu mai poate sa respire, tipa tare si cateva secunde nu mai respira de plans, de infundat....Am sunat med pediatru si cica sa-i dau o masa ceai de menta, cum naiba?Sa-l constip...?Ma gandesc cand voi ramane singura, ma voi panica rau. L-am batut pe spate, i-am desfundat nasucul cu batista babelusului de la Vibrocil, cea cu care aspiri cu gura....
Mami de printisor
Am vazut o stire...
2 gemeni prematuri (700 g, 900 g) nascuti la un spital din provincie au fost declarati avortoni. Mama era in sapt.27.
Parintii au reusit sa le declare nasterea si sa-i aduca la Polizu.
Sunt niste luptatori piticii aceia. Sper sa fie ajutati si sa li se dea toate sansele sa cresca mari si sanatosi.39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD
neata!
ma apuc eu de capitol nou
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu
Natalia Maria
Beatrice ma sperii de ce scrii.
Vorbeste cu pediatru sa vina rapid la tine, sau du-te tu la el sau chiar la un spital daca poti.
Chiar daca pare exagerat mai bine asa decat Doamne fereste...
Mi-e teama ca e mai mult decat infundat nasul cu mucisori.
Eu nu ma pricep la chestii din astea si nu stiu ce sa te sfatuiesc. As cere ajutor specializat.39+
AMR 7 zile sau cat o vrea bebe si DD