cat timp stau copii la gradinita?
Raspunsuri - Pagina 2

monica70 spune:
Daca ai de gand sa o lasi in general sa doarma acolo,las-o asa inca din prima zi,n-o deruta.Eu pe a mea am dus-o de la 2 ani si 8 luni si am lasat-o din prima la program lung.Si n-a plans defel,dar ea isi dorea mult sa mearga la gradinita.Unii copii insa au mai plans,predominant dimineata pana plecau parintii,o zi doua,o saptamana doua, dupa care s-au obisnuit si n-au mai plans.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

marutzu spune:
la gradi unde am sa o duc eu nu mai plange nimeni pt ca acolo copiii deja s au obisnuit fiind la gradi din septembrie si ea isi doareste la gradi dar ma tem sa nu planga la somn sunt de acord cu tine am sa o las si sa doarma acolo dar de o plange rau rau si ni mao poate nimeni sa o impace am sa i spun totusi educatoarei sa ma keme . luni este prima zi. am sa revin cu detalii

Roxxy80 spune:
Matei a inceput gradi de o luna jumate, de la 8.30 la 16.00.
Sincer, prefer gradinita si as strabate tot Bucurestiul numai sa-l am cu mine in fiecare seara.As fi putut sa-l duc la tatal meu si sa-l las acolo in cursul saptamanii, dar nu concep sa treaca o zi in care sa nu-mi vad copilul. Poate sunt eu exagearata, dar nu cred ca un copilas poate fi prea fericit daca isi vede parintii o data pe saptamana sau la cateva saptamani.

Natasa spune:
SIncer, eu am stat la bunici de la 5 la 9 ani si la ai mei doar in weekend. Un copil e fericit oriunde e iubit si rasfatat, nu asta e problema, mai greu e pentru parinti sa stea departe. Eu n-as putea si n-as incerca decit daca n-as mai avea nicio solutie.

roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Un copil e fericit oriunde e iubit si rasfatat, nu asta e problema, mai greu e pentru parinti sa stea departe. |
Perfect de acord.
Eu am ales sa mearga la gradi la program lung de la inceput. Primul a mers devreme din motive organizatorice (bb mic acasa, spatiu foarte stramt), al doilea la 2.8 luni.
Acum merg amandoi la gradi pana la 17. Sunt luati de mine sau bunici, stau acasa in timpul saptamanii si deseori, in week-end vor la bunici.
Asa ca le combinam si isi petrec timp atat cu noi, cat si cu bunicii.
Roli mami de Andrei

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

danutz spune:
Rares merge la gradi de la 2 ani si 8 luni.
Il ducem la 7.30 si-l luam la 18.
S-a acomodat repede, a marait putin in prima saptamana, apoi nu se mai lasa dus!
Dupa vacanta de vara a fost extrem de incantat sa revina si a fost si mai incantat sa-si regaseasca o parte din vechii colegi.
Deci, pana acum, gradi e un succes deplin, bunicii (care nu-s in Buc) sunt o alternativa grozava pentru vacanta de vara, nu alte combinatii!

marutzu spune:
si mie mi ar place sa stea la bunici dar mama acum este plecata la munca in italia si soacra este destul de in varsta si cam bolnava. poate sta cu ea dar nu mai mult de cateva ore...revin cu amanunte azi este prima zi de gradi a mariei...pfuaiiiii ce emotii am!!!!!!!!

asi spune:
Copii mei stau de la 9 la 13 la gradi.La un moment dat baiatul a cerut sa stea la program lung, ca sa fie mai mult cu prietenii dar a doua zi a renuntat.
Pentru noi cel mai potrivit e programul scurt nu cel lung.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Naty spune:
Ioana sta pana la 2, o ia tata dupa masa de pranz. Precizes ca nu mai doarme la pranz de la 3 ani si un pic si ca in fiecare dupa masa are alte activitati, separat de gradi (balet, dansuri, actorie, engleza). Intrucat are cine sa o ia de la gradi prefer sa mearga sa faca alte lucurui care ii prind bine si ii si plac decat sa stea si sa se prefaca ca doarme. Dar Ioana e mare, la copiii mai mici nu e valabil.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia