cat timp stau copii la gradinita?

ma ref si la cei mici 1, 5-2 ani dar si la cei mai mari 5-6 ani;
ms
Raspunsuri

Lorikay spune:
Erica are 3 ani jumate si sta la gradi de la 8.00 pana la 17.00 sau 18.00 (depinde cand ajungem sa o luam).

Laura25 spune:
De la 2 ani si 3 luni (cand au inceput cresa) au stat de fiecare data de pe al 8:15-8:30 pana la 17.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

miereamara spune:
7 - 7.15 dimineata - 5.30 seara. (are 1 an si 10 luni si cam acesta a fost programul de cand a inceput cresa la 11 luni - atunci il duceam parca un pic mai tarziu)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Porumbita spune:
incerc sa conving pe cineva ca e mai ok cu copilul toata ziua la gradinita da seara cu tine decat la bunici si vazut la 2 saptamani

monica70 spune:
De la 8,30 la 15,30-16 - asa a stat incepand de la 2,8 ani.
Dar cred ca ar sta cu placere si pana mai tarziu daca am lasa-o: de multe ori ne "cearta" ca de ce venim atat de devreme dupa ea,fiindca ca nu a terminat nu stiu ce pe-acolo ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

ina.click spune:
Si eu sunt interesata de acest subiect.
Eu nu am decat doua optiuni: sa trimit copilul (momentan in stadiul de burtica) la parintii sotului si sa il vad on concediu sau sa il trimit in gradinita ...cat mai devreme.
Eu prefer gradinita, sotul e ingrozit de ideea ca "nu ne-ar putea spune daca s-ar intampla ceva cu el"
Cum va descurcati cu dusul / adusul de la gradinita? Exista si institutii cu program 10-19 poate? Sau va luati liber mai devreme zilnic de la serviciu?23 +

szivarvany spune:
De la 3 ani a stat 4 ore, e la gradinita cu program normal.
Ina, eu am dadaca, n-as putea sta fara copil nicio zi.
Cel putin la noi nu exista gradi cu asa program lung cum as fi avut eu nevoie, iar cand copilul e bolnav (primul an este greu din acest pdv) trebuie cineva responsabil sa stea acasa, cand efectiv eu nu pot.
Evident e parerea si optiunea mea
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

mina spune:
De la 2 pana la 3 ani, cam de la 8.30 la 16.30. Apoi am schimbat gradinita si aici are programul cam de la 9.00 (ca asa il ducem noi, dar se poate si mai devreme) pana la max 19.00. De regula, insa, il luam in jur de 17.30 -18.00.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

marutzu spune:
am sa o duc si eu pe marutza de luni la gradi are 2 ani si 5 luni. ma gandesc oare sa o iau la 12 sau sa o las pana la 4 ? daca o sa planga sa o las sau sa o iau? voi cum ati procedat?