Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 8
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana am intrat sa va anut ca am gasit 2 kg in plus si le-am luat cu mine,pai nu ma mir la cat mananc si ce pofte ciudate am Mama de Ana si 7+ |
normal, ca doar nu era sa le lasi singurele
.....viata este acolo unde te regasesti.......
7+ Doamne ai grija de noi
QiaoBing spune:
Buna seara la toata lumea !
Ma treceti si pe mine pe lista ? UM 12.10.2010 DPN 19.07.2011.
O sa incerc sa imi fac si eu o samnatura. Sper sa reusesc, daca nu o sa strig dupa ajutor.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui lisssa_ana salutare miha..schimbat deci cum schimb titlul??? adica stiu cum...dar la ce nume v-ati hotarat?? vrea cineva sa faca un user comun??? eu nu pot de pe calculatorul de aici Mama de Ana si 7+ |
Lisssa_ana multumesc foarte mult pentru ca ai schimbat. Esti o dulce. Am zis ca de maine schimb si eu semnatura, ca maine o sa am exact 6 saptamani.
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Lisssa_ana imi place la nebunie numele odiseei
Multumim mult pentru ca ai schimbat si ne ai adus la toate un zambet pe buze.
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Sunt doar curioasa daca am facut o semnatura buna. Daca nu sa stiu s o refac, ca tot am intrat in miercuri, atunci imi permit sa zic 6+.
MHegarty
TestPozitiv
[purple] Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 6+ cu Chloe Tara. Sfintii Arhangeli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
Mi am dat seama ca au fost niste greseli, asa ca inainte de a merge la nani, vreau si eu sa va intreb: cum fac sa colorez semnatura intr o anumita culoare?
Va pup pe toate si ne vedem maine!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 6+ cu Chloe Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
lisssa_ana spune:
MIHA, scrii asa:
[purple] ce vrei tu in semnatura [/ purple]
eu am lasat un spatiu intre / si purple ,dar tu sa nu lasi
Mama de Ana si 7+
roxybarbu spune:
Fetele eu am intrat sa va doresc o zi buna!
Eu intru de astazi in medical pana pe 30
din pacate in loc sa imi revin imi este tot mai rau,am slabit 1 kg,nu pot sa mananc de cat mere si biscuiti
Va pup pe toate!!!
Traieste, Iubeste, Daruieste...
8+
DPN 04.07.2011
pufi79 spune:
citat din mesajul lui roxybarbu Fetele eu am intrat sa va doresc o zi buna! Eu intru de astazi in medical pana pe 30 din pacate in loc sa imi revin imi este tot mai rau,am slabit 1 kg,nu pot sa mananc de cat mere si biscuiti Va pup pe toate!!! Traieste, Iubeste, Daruieste... 8+ DPN 04.07.2011 |
roxy, imi pare rau ca nu iti este bine.......stai acasica si odihneste-te .
Multa sanatate si curaj ca trec toate
.....viata este acolo unde te regasesti.......
7+ Doamne ai grija de noi
anaemi spune:
Buna fetele! am fost aseara la doctor si din pacate am venit cam suparata ! Am o rana urata pe col ...si sangeranda si o secretie urata, cred ca tot din cauza ranii. Habar n-am de la ce as fi putut sa o fac !
Echo nu am facut....ma astaptam....Trebuie sa o fac intre 21-25 Dec.
Nu mai stiu cand luaseam doar 0,5 kg, apoi la o sapt m-am cantarit si aveam cam 1,3 kg...ieri m-am cantarit iar si aveam doar 0,4 kg. Drept sa spun nici nu prea mananc....mai mult fructe si uscaturi.
Roxy, imi pare rau pt tine...cunosc sentimentul ....doar ca nu-mi mai este chiar asa de rau....am perioade
Qiao , bine ai venit !
Miha tu de unde stii ca ai fetita ? Ai tu un feeling, sau ...nu stiu?... Ca daca e pe feeling-uri eu am baietel !
toate fetele si burticile
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...