Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 5
mariaruxi spune:
Eu iau elevit, acid folic de 5 mg (1/zi), utrogestan, aspenter.
Simt oarece greturi uneori, dar nu atat de rau incat sa vars.
Dureri am avut doar de spate.
Aryiadna, nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu ai facut inca o ecografie. Eu m-am prezentat de urgenta pentru ca am avut ceva probleme in trecut.
Fetelor, cum pot modifica semnatura astfel incat sa scriu ca mai am o fetita?
6+
lisssa_ana spune:
Ary sa stii ca nici eu nu am facut eco,pe 15 merg la medic,deci mai am 3 sapt. La 4 sapt nu avea ce sa se vada mai nimic.
mariaruxi,intra in profil,editare ,optiuni si la semnatura pui + Numele fetei tale si intre paranteze ( data de nastere) va arata asa:
Ana (29 ianuarie 2009)
daca vrei altfel,spune cum vrei
Mamica de Ana si 6+
mihutzas spune:
buna seara!
multumesc fetelor care mi-au raspuns.
va doresc sa aveti sarcini usoare si frumoase toate.
va pup!
sa aveti o sapt usoara la munca.
6+
gabis77 spune:
Buna seara . vreau sa ma alatur si eu voua , daca ma primiti bineanteles, sunt mamica de un an si trei luni ,avem o fetita Casiana Maria iar acum din nou vine bb2 , ne am bucurat mult . V am gasit aici si ma bucur ca mai citesc ce fac si alte burtici . Data UM este 13.10.2010 iar DNP e 20 iulie 2011. Eu ma simt bine deocamdata , ci cu prima sarcina nu am avut nimic , miercuri merg la control sper sa fie bine totul. va pup , somn usor si sanatate multa va doresc si sarcina usoara !!!!!
Mamica de Casiana Maria ( 04.08.2009) si bb2 de 5+
mihahegarty spune:
Buna seara fetele mele dragi si multi la toate.
Tin sa va spun ca miercuri pe 17/11 pe la 4 dupa amiaza am inceput sa ma simt asa de rau, Ohhhh Doamne!!!! A inceput sa se invarte camera cu mine, eram la servici si numai dintr o data privirea a inceput sa mi se roteasca si mi s a facut atat de rau, fereasca Dumnezeu! Nu vreau sa mi amintesc momentul ala!! M am dus dupa vreo jumate de ora la WC si am vomitat absolut tot ce am mancat in ziua aia. Desigur, cand a venit sotul si m a luat de la servici la 5.50 pm am dormit tot drumul in masina si cum am ajuns acasa am intrat direct in pat.
Toata noaptea m am simtit rau, in schimb am vazut niste gesturi faine din partea sotului. A urcat de cateva ori la mine in camera si tot verifica el ce fac si la un moment dat a zis: 'Trebuie sa am grija de amandoi acum!!!'
Am zis in sinea mea:'WOW!!!!' S a schimbat domnul!! Se zice in general ca atunci cand un barbat vede o femeie in suferinta devine uman si e alaturi de ea. Asa imi zicea mama mea!! Si a avut dreptate!!
Joi m am simtit mai bine, dar vineri dimineata am avut un interviu de job si toata joia seara am citit pentru interviul respectiv.
Vineri seara am stat cu prietena mea pana tarziu si am ajuns acasa pe la 11 ora aici, era deja 1 in romania si am zis ca nu mai intru si ma bag la somn. Eu cred ca starea de rau de miercuri s a datorat in mare parte si oboselii, ca eu de cand am aflat ca sunt numai pe la 11 sau dupa ma culc.
Sambata dimineata am plecat la socri in Cardiff unde am stat pana in seara asta. Desigur ca abia am asteptat sa intru sa va citesc si v am citit absolut pe toate de marti, de cand nu am mai postat!!!
In cer inca o data scuze, va dulce si tin sa va anunt ca sunt bine, doar ca am o raceala si stranut foarte des si imi curge nasul. Iau miere si ceaiuri de musetel cu lamaie, sper sa nu coboare la plamani, cu toate ca ma doare in piept.
Oare ce se intampla cu bebe cand stranutam? Sunt foarte curioasa??
de la noi!
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Lisssa_Ana, scumpa mea sefa de capitol, multi multi
Ai putea tu sau cineva care se pricepe sa schimbe ceva la datele mele de pe prima pagina? La mine ultimul ciclu a fost pe 13 Octombrie, nu pe 10 cum scrie acolo.
Daca stie cineva cum se schimba, dar nu are timp, puteti sa mi spuneti si mie cum se schimba si intru eu sa schimb. Va multumesc si eu inca mai astept sa ne numim burticute de pepenasi de iulie-august. Haideti, sa schimbe cineva numele odiseei. Ma ofer chiar eu s o schimb, dar nu ma pricep, dar sunt foarte receptiva sa fiu invatata!!!
Multumesc fetele mele si ne auzim maine seara. Mie de cand mi a fost greata aia, mi e si frica sa mananc, sunt foarte atenta si mananc foarte putin de frica. Voi ce recomandati sa fac? De asemeni, ce sa fac cu raceala asta? Mi e frica de fiecare data cand stranut, ceva se intampla acolo. In fine, eu sunt si tare ipohondra!!!!
Noapte buna si pupici pe burtici
MHegarty
TestPozitiv
Danicris spune:
Buna dimineata, dragi viitoare mamici.
Vand cosuletul de dormit pe care l-am utilizat la fetita mea, aici este anuntul : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10360
Pretul este negociabil, iar transportul este inclus.
Imi cer scuze daca v-a deranjat mesajul meu, va multumesc pentru intelegere si va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
pufi79 spune:
buna dimineata fetele,
sper ca ati avut un weekend linistit si ca v-ati odihnit.....pe mine ma incearca o raceala si-am stat in pat ieri toata ziua, si eu m-am intrebat ce se intampla cu bb cand stranutam......ca am avut cateva reprize serioase
.....viata este acolo unde te regasesti.......
7+ Doamne ai grija de noi