Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annare spune:

dragutzele mele burtici de iulie-august....eu nu sunt k si voi o gravidutza...sunt o aspiranta de un an de zile....dar am intrat aici sa va deranjez putin cu o mica intrebare...ce simtome ati avut inainte de a afla k sunteti gravii?adik cu vreo trei patru zile inainte de menstra?e posibil sa va doara sanii si in loc de dureri de burta k la menstra sa aveti intepaturi in ovare?...sper k nu v am deranjat si va doresc o sarcina cat mai usoara la toate si bebei sanatosi si la termen...atat de mult mi as dori sa ma alatur si eu voua la odisee...dar bebelul se lasa asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_a spune:

Buna annare.Sa stii ca sanii mi-au dat de gandit, dar si durerea ovarelor.Simptomele difera de la persoana la persoana, dar cel mai important cred ca ramane increderea in Dumnezeu si "feeling-ul" de viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

merci mary pt raspuns....asa demult mi as dori sa fiu si eu o burticutza...dar de...numai DD stie cand o sa se intample minunea...hai k va pup pe toate...fug la fetele mele aspirante...dar sa stiti k eu va citesc in continuare..poate poate ma alatur si eu aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mary.bine ai venit,sarcina usoara sa ai ,da-ne datele tale sa te adaugam pe lista
anare,te asteptam...hmmm si pe mine m-au durut un pic sanii,iti tinem pumnii

Mama de Ana si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Buna seara, ce active sunteti, nu mai fac fata

Bine ai venit Dado. Nu stiu daca vei auzi inimioara la 6 sapt, dar de vazut o vei vedea sigur. Doamne ajuta!

Mihahegarty, din auzite stiam ca femeile care au nascut natural fac rana pe col, insa din cate am citit pe net, cauzele sunt altele.

Lisssa, Ana ta e super dulce, imi vine sa ii pap falcutele

Mary a, bine ai venit

Alinuff, eu ma simt atat de bine uneori, incat imi fac griji. De-abia astept urmatorul control. Mirosul il simt cu mult mai dezvoltat. Pofte am doar atunci cand mi-e foame, dar de fapt, as manca aproape orice numai sa-mi treaca senzatia, mai putin carne.

Annare, la fel ca si tine, tot durerea de sani m-a facut sa cred ca sunt insarcinata. La prima sarcina am avut si ceva dureri de burta, dar acum m-a durut spatele. Te asteptam cu drag!

Eu tot o fetita imi doresc, dar parca vad ca va fi baiat. Pana la urma conteaza sa fie sanatos.
Sper ca nu sunt cea mai "batrana": 10.08.1976.

Va doresc o seara linistita!

Maria (27 nov. 2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

tare greu cu scrisul, zau.
bun venit noilor mamici, sa varti o sarcina usoara si bb sanatosi.
annare eu acum, la a doua sarcina, am avut sanii umflati cu pompa , inca inainte de data la care ar fi trebuit s aimi bina menstruatia. burta nu m-a durut deloc, nici un fel de intepaturi, abia acum ma inteapa si ma doare la cateva ore. totusi, vroiam sa iti spun ca la prima sarcina nu am avut nici un simptom (in afara de lipsa menstruatiei), toate testele imi ieseau negative, nu tu sani, nu tu greata, nimic. abia la 6-7 sapt mi-a iesit un test slab pozitiv, mi-am facut analizele de sange si am descoperit bb. so, simptomele pot fi diferite chiar si la aceeasi persoana la sarcini diferite, dati seama ca fiecare persoana reactioneaza in feluri diferite.
sa te ajute DD sa vii cu noi in gasca, daca nu vei veni cu noi sa iti dea DD un bb sanatos, atunci cand va crede El ca trebuie. eu cred tare, tare mult in chestia asta ... dar asta e poveste lunga.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Bun venit noilor burtici !

Ary pfffffffff... bine ca am scapat

Drept sa spun cam toata lumea se uita chioras la mine...Cand aud ca am 25 si al 3 lea bebe e pe drum....cred ca ma compatimesc, sau zic ca am ceva la cap ...m-am obisnuit cu asta
Pana si parintii au cam aceeasi conceptie...Ai mei (de fapt mama,cu care acum nu sunt in relatii tocmai roz)ca m-a corupt sotul, mama lui ca l-am corupt eu
Dar eu le-am spus ca atata timp cat nu ma ajuta nimeni si ne crestem copiii singurei si nici nu le cer nici un ban pt asta, sa nu mai comenteze ca e treaba noastra

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Anaemi, nu pot decat sa iti zic felicitari! cred ca esti o mamica tare fericita! Chioras se uita doar acei care vad in copii doar chinuri, cheltuieli si responsabilitati in plus, dar ce poate fi mai frumos decat o mamica tanara si o familie numeroasa? Eu nu le inteleg pe femeile ce nu isi doresc copilasi si nici nu le pot suporta.. Eu am fost singura la parinti si acum tot ce imi doresc e o familie numeroasa.. Am avut probleme pana acum, 2 incercari esuate dar sper din inima ca data asta sa fie bine.. Va pup

Mergi la inceput

Data mea de nastere e 14.03.1983 (incerc sa scriu mai multe mesaje pt a scapa de moderare)

Mergi la inceput

Voiam sa intreb pe fetele care se confrunta cu greturile cam de dimineata pana seara , voi ce mai mancati? Mi-e atat de greu, totul imi provoaca greata..doar fructe ce mai pot manca

Mergi la inceput