Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 14
pufi79 spune:
buna dimineata fete frumoase cu burtici, bun venit celor ce ni s-au alaturat si mult succes aspirantelor.
annare eu nu am avut niciun fel de simptom decat intarzierea menstrei, deja in prima zi de intarziere adica ziua 29 testul meu a iesit bine pozitiv..........apoi au aparut cateva simptome gen palpitatii si insomnii.
Nici acum nu am cine stie ce simptome decat balonarile astea care-mi dau batai de cap .
.....viata este acolo unde te regasesti.......
8+ Doamne ai grija de noi
Aryiadna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Bun venit noilor burtici ! Ary pfffffffff... bine ca am scapat Drept sa spun cam toata lumea se uita chioras la mine...Cand aud ca am 25 si al 3 lea bebe e pe drum....cred ca ma compatimesc, sau zic ca am ceva la cap ...m-am obisnuit cu asta Pana si parintii au cam aceeasi conceptie...Ai mei (de fapt mama,cu care acum nu sunt in relatii tocmai roz)ca m-a corupt sotul, mama lui ca l-am corupt eu Dar eu le-am spus ca atata timp cat nu ma ajuta nimeni si ne crestem copiii singurei si nici nu le cer nici un ban pt asta, sa nu mai comenteze ca e treaba noastra Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Neata,
Bravo tie! Eu te admir! Ti-am vazut pozele si ai 2 copii superbi iar tu si sotul tau pareti niste oameni fericiti! Nu conteaza ce spun altii... Eu ma asteptam ca ai mei sa imi sara in cap, insa au zis... "sa fiti sanatosi!"
A, si esti nascuta la o zi si un an dupa mine :))
Ary
7+
Aryiadna spune:
citat din mesajul lui dya27 Voiam sa intreb pe fetele care se confrunta cu greturile cam de dimineata pana seara , voi ce mai mancati? Mi-e atat de greu, totul imi provoaca greata..doar fructe ce mai pot manca |
Buna dya,
Eu ma simt oribil de o saptamana, nu am vomat niciodata pana acum insa: spalatul pe dinti e un chin, nu suport niciun fel de miros dulce, dulciurile, in general tot ce e aromat, mi se face pofta de ceva apoi cand am felul respectiv in fata nu mai pot sa ma ating de el... in general, nu mananc mai nimic. Parca m-a blestemat doctora, cand am fost la ea (la 4-5 sapt) i-am zis ca ma simt bine, ca nu am stari de voma, ameteli, la care ea: "aa, pai stai asa, ca abia de acum or sa inceapa"! :)) Si din ziua aia... tine-te bine!
Eh, trecem noi si peste astea!
Va pup!
Ary
7+
Aryiadna spune:
citat din mesajul lui annare dragutzele mele burtici de iulie-august....eu nu sunt k si voi o gravidutza...sunt o aspiranta de un an de zile....dar am intrat aici sa va deranjez putin cu o mica intrebare...ce simtome ati avut inainte de a afla k sunteti gravii?adik cu vreo trei patru zile inainte de menstra?e posibil sa va doara sanii si in loc de dureri de burta k la menstra sa aveti intepaturi in ovare?...sper k nu v am deranjat si va doresc o sarcina cat mai usoara la toate si bebei sanatosi si la termen...atat de mult mi as dori sa ma alatur si eu voua la odisee...dar bebelul se lasa asteptat |
Buna annare,
Eu asa mi-am dat seama ca sunt insarcinata, aveam sanii tari si durerosi, nici n-am mai asteptat sa-mi intarzie, mi-am facut testul si a iesit pozitiv! Eu stiam deja ce urmeaza
Te asteptam si pe tine aici!
Ary
7+
anaemi spune:
citat din mesajul lui dya27 Voiam sa intreb pe fetele care se confrunta cu greturile cam de dimineata pana seara , voi ce mai mancati? Mi-e atat de greu, totul imi provoaca greata..doar fructe ce mai pot manca |
pai fructele sunt f bune
mie mi-a mai trecut starea de greata permanenta...acum am zile si zile; intr-o zi poate sa nu-mi fie rau deloc,dar in urmatoarea poate sa-mi fie rau toata ziua,sau doar dimineata sau doar seara.
Mie cand imi este rau tot asa...doar fructe sau sticks-uri,covrigi brasoveni cu saaaaare muuulta , paine...cu sare
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Aryiadna spune:
anaemi, am zis un an si o zi dupa mine, dar esti inaintea mea. E dimineata, se mai intampla.
alinuff spune:
Anaemi e ceva super deosebit sa ai copii si sa fii atat de tanara..eu apreciam gestul..dupa cum ti-am spus e chiar fascinant sa te poti impartii ca femeie intre atat de multe responsabilitati..bravo tie..tu ar trebui sa fii cea mai mandra burtica..:)
Pupici la toate burticile!!o zi frumoasa si usoara fara prea multe ameteli si stari de greata!!
8+
alinuff spune:
burtici am si eu o intrebare..in perioada asta de pana la 8 saptamani luati si alte vitamine sau alte medicamente specifice gravidelor??
mie dr mi-a dat numai acid folic..ma intrebam daca nu trebuie si calciu sau fier...faza e ca imi pica si parul fff mult si ma gandesc ca poate bebe incepe sa fure de la mami cate substante..:))
va pupacesc pe toate si numai bine!!
8+
QiaoBing spune:
citat din mesajul lui mihahegarty Eu mai am o singura intrebare: Cum simtiti daca e sarcina extrauterina. Citisem pe cineva aici ca se temea de asa ceva. Care ar fi simptomele, cum se manifesta? Va rog sa mi dati exemple ca vad daca ma incadrez in asa ceva sau nu. Pupici. MHegarty TestPozitiv Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 6+ cu Chloe Tara. Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami. |
mihahegarty, de ce ti-e frica de extrauterina ? daca pana acum nu ai avut sangerari si facut eco si bebe s-a vazut in uter ... nu e extra. In plus, embrionul e destul de marisor in s6+ cat avem noi si cum trompa nu e asa de elastica ca uertul nu ar fi rezistat la intindere.
Eu am avut extrauterina acum 10 ani. Am avut sangerari in sapt 3 destul de rau. Prima dr la care am fost mi-a zis ca am iminenta avort si mi-a dat tratament pt asa ceva si concediu sa stau in pat 3-4 zile. ma ridicam numai ca sa ma diuc la wc si atunci sangeram. bine ca m-am dus si la alt dr care mi-a zis de cum m-a vazut ca ma suspecteaza de extrauterina. procedura recomandata a fost: chiuretaj biopsic si daca se constatata ca embrionul nu a fost in uter, operatie cu recuperarea trompei. Nu am fost de acord cu chiuretajul - vroiam copilul si mi-a fost frica sa nu imi zica, ups, era unde trebuie. Asa ca am mers la eco din 2 in 3 zile sa vedem daca apare la eco. Cred la inceputul s5, dr mi-a zis ca daca mai stau pot sa mor. era vineri seara. m-am decis ca luni sa ma internez si sa ma operez, din pacate sambata dimineata s-a rupt trompa si am ajuns de urgenta pe masa de operatii fara sansa de a mi se mai recupera trompa.
Cam asta e cu extrauterina. Nu dorec nimanui, este traumatizanta nu numai psihic ci si fizic.
Asa ca sfatul meu este, in cazul in care aveti sangerari sau dureri de burta puternice sa mergeti la medic de urgenta - cu cat mai repede cu atat cresc sansele sa salvam viata lui bebe si sau chiar pe a noastra. In rest, cat mai putin stres !
Nu am vrut sa va sperii, dar daca mihahegarty a adus vorba am zis ca e mai bine sa va impartasesc din experienta mea.
6+
anaemi spune:
citat din mesajul lui alinuff Anaemi e ceva super deosebit sa ai copii si sa fii atat de tanara..eu apreciam gestul..dupa cum ti-am spus e chiar fascinant sa te poti impartii ca femeie intre atat de multe responsabilitati..bravo tie..tu ar trebui sa fii cea mai mandra burtica..:) Pupici la toate burticile!!o zi frumoasa si usoara fara prea multe ameteli si stari de greata!! 8+ |
nici nu m-am gandit la altceva.... eu ziceam de altii
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...