Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(2)
Raspunsuri - Pagina 12
anaemi spune:
lissa e superba Anuta ta...(mai ales ca suntem tize)...si super draguta cum vorbeste ... Imi sunt dragi tare in perioada asta cand vorbesc satlcit...nu ca in rest nu-mi sunt, dar acum sunt super haiosi
miha nu-mi doresc in mod special baietel...drept sa-ti spun mi-ar placea mai mult fetita ...dar feeling-ul asta nu ma lasa ....plus ca toti(tati + Filip+ Anastasia) spun si ei ca este baietel...asa ca, poate m-au corupt
Dado bine ai venit...si "bine ai deschis" luna august. ai DPN chiar pe 3 aug cand este nascuta Anastasia mea
Eu aseara am avut o durere cumplita de cap...nu stiu de ce ...si parca simt ca ma apuca iar ...Mai aveam si inainte asa dureri, dar luam un nurofen, doua, si-mi trecea, dar aseara ...., nu am putut lua nimic si am zacut pana cand am adormit. Noroc cu sotul care s-a ocupat de astia mici, ca nici in piciore nu puteam sta .
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Eu habar n-am cum sa ma trec eu singura pe prima pagina...nici nu stiu daca merge...
Asa ca scriu aici cand este ziua mea...care de fapt a fost
17.11.1985 ....sper sa nu fiu cea mai mica de pe aici
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
AAA ! Sa nu uit
O sa am de facut pt lucrarea de disertatie un studiu/sondaj in ceea ce priveste depresia postpartum. As vrea sa va intreb, daca, atunci cand o fi de facut, as putea avea ajutorul vostru. Adica sa va trimit pe mail niste chestionare si voi sa mi le trimiteti completate
Bine...deocamdata nu prea stiu nici eu despre ce este vorba ...pt ca disertatia va fi abia in 2012, dar in vara ar trebui sa ma ocup de ea.
alinuff spune:
Buna Miha...site-ul l-am descoperit de foarte mult timp, insa nu mi-am fcaut cont decat acu cand am aflat ca sunt insarcinata..vreau s aspun ca din tot google search-ul meu am impresia ca acesta e unul dn cele mai complexe si cu informatii adevarate, stiintifice, de actualitate si foarte variate pe toate temele..asa am hotarat sa ma alatur odiseei..va urmaream de ceva timp..insa nu am reusit sa ma alatur si eu oficial..pana ieri :D
eu momentan locuiesc in Atena sotul meu nu este grec insa locuieste aici de 13 ani si intr-un fel sau altul si eu ma simt blocata aici..nu ma plang ca e foarte frumoasa grecia din multe pct de vedere..de ex a vremii(sunt inca 23 de grade la ora asta)a mancarii si multor alte avantaje..insa speram ca in 1-2 ani sa plecam acasa..sa incepem s afacem ceva in tara..nu stiu..ca suntem destul de ezamagiti..lucrurile merg destul de prost in Ro, ca si aici de altfel..oricum suntfoarte hotarat asa nasc in tara..desi aici merg la un doctor grec dar care a studiat si copilarit in Ro... ma simt mai bine psihic acasa..alaturi de toti cei dragi, de mama, de prieteni...unde daca o sa nasc normal..sa pot sa tip cat ma tine gura...:))si sa ma si inteleaga asistentele sau cine o sa fie..printre altele ma gandesc fff serios sa nasc prin cezariana la o clinica particulara din Suceava..poate ca sunt mai fricoasa sau am timp sa ma decid ..sa vad cum evoleaza sarcina etc...asta e un gand care creste zilnic in mintea mea..
Fetelor ma bucur foarte mult sincer ca snteti toate relativ bine cu mai mici sau mai mari probleme...insa trecatare, asta e cel mai important...bebele sa fie sanatos si puternic si sa trecem cu bine peste cele 40 sapt de sarcina si momentul 0 nasterea apoi...ceo sa fie vom vedea.
Va pupic pe toate si va doresc o zi placuta!!
8+
alinuff spune:
Anaemi..Felicitari!!! abia acu am observat ca esti o mamica atat de tanara si ai deja 2 ingerasi..esti foarte curajoasa..cum te descurci??tot timpul am fost fascinata de mamicile tinere cu copii..cum reusesc sa se imparta intre faamilie, casa, copii, cariera.. etc eu sunt singura la parinti si nu prea stiu cum e sa aimai multi copii pe langa tine, frati verisori..cred ca prietenii au inlocuit rudele apropiate..
8+
Aryiadna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Eu habar n-am cum sa ma trec eu singura pe prima pagina...nici nu stiu daca merge... Asa ca scriu aici cand este ziua mea...care de fapt a fost 17.11.1985 ....sper sa nu fiu cea mai mica de pe aici Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
anaemi, nu esti, eu sunt in 86 .Acum cred ca ma intelegeti de ce am zis ca a fost totul neprevazut...
Ary
mary_a spune:
Buna ziua tuturor!
In primul rand, sa ma prezint:sunt un tanar membru al echipei de psihologi, dar si o tanara mamica cu voia lui Dumnezeu.
Am aflat ca sunt insarcinata pe 23, luna asta.
Tare mult mi-ar placea sa ma primiti si pe mine in grupul vostru si va doresc la toate o sarcina cat mai usoara.WSa ne dea Dumnezeu bebelusi sanatosi si frumosi.
Va pup
lisssa_ana spune:
nu va chinuiti sa treceti pe prima pagina pentru ca nu puteti. Trebuie sa facem un user comun,momentan in folosim pe al meu,deci eu incerc sa tin pasul cu voi si sa fac schimbarile repejor
alinuf...te inteleg perfect ... de unde esti de loc din Romania?? off topic:scrie te rog 10 mesaje sa scapi de moderare sa te citim in timp real
Mama de Ana si 7+
alinuff spune:
ok lisa o sa incerc sa scriu cat mai repede cele 10 mesaje sau cat au mai ramas..Sunt din suceava de loc..dar de un in locuiesc in atena..printre altele ziua mea e nastere e 14.10 1984..:)) ziceam ca prea tinerica pentru bebe dar vad ca sunt burtici mult mai curajoase ca mine..bravo voua fetelor..
Cum va simtiti azi? ati trecut de perioada greturilor sau sunteti chiar in toi..eu ma simt relativ bine..asa stare de somnolenta si uneori greata..am varsat pana acum doar de 2 ori..cat despre mancare..orice..nu am probleme cu mirosuri sau alte gustruri..norocoasa din fire!!
Pupici pe burtici la toate!
8+