Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nici eu nu stiam de magazinele TCM. Unde pe Crisan e? Va dati seama ce cunosc eu zona.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna seara la toata lumea, in primul rand pentru SUSU!

Eu azi am smotruit prin casa si prin curte , profitand mai ales de orele in care David e la gradi, si nu ma mitraliaza cu intrebari de toate felurile, sau solicitari "vrei pipi" sau "vrei apa". In fine, o parte din bucatarie inca mai zboara, azi am target s-o finalizez si eventual sa si fac ceva bun de papa.

FLAVIA, ALINA, aveti grija cu mancarimea de nas, nu e semn bun ...

Luni avem sesiune de poze la gradi, vine un fotograf care o sa faca ceva poze cu copiii. Distractia costa 33 de lei de caciula, sunt tare curioasa ce poze minune fac de banii astia. Nici nu poti spune nu, stiti cum e.

Ma dispera David, incepe sa planga din senin daca ceva i se pare ca nu functioneaza cum vrea el. Aseara a inceput o criza de isterie fiindca am vrut sa inchid usa la bucatarie, acum pentru o jucarie care nu merge cum vrea el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

La multi ani si de la mine pentru sarbatoriti!
Cam cu intarzieredar sper sa fie binevenite urarile.

Si eu sunt tot racita, de 2 saptamani ma doare gatul. Azi am fost la ORL si mi-a dat augmentin si ceva picaturi de pus in nas. Ma doare si fruntea...

Insanatosire grabnica bolnaviorilor.

Noi am fost pe la Real cu Ale sa vedem cam ce jucarie ar vrea, in afara de "baby amore" care e cam scump, 300 lei, si s-a hotarat la o papusa cu cada si accesorii. Vom vedea daca Mosu' vrea sa ne aduca papusa aia
De unde sa iau eu un costum popular pentru Ale pentru serbarea de Craciun?Daca aveti vreo idee, va rog sa ma informati si pe mine.

Masina mea de facut paine zace, dar nu a dau nici eu. Nu stiu cand ma mobilizez sa fac paine ca altadata faceam zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Magazinul TCM de pe Crisan e pe partea dreapta cum mergi spre piata undeva unde urci scari si e si magazin de chestii naturiste...Au preturi super, noi ne-am luat foarte multe lucruri de acolo. Sau ceva asemanator e magazinul Inter Q de la UTA. Si ei au si haine si jucarii si electrocasnice si chestii de decor la super-pret.
In materie de jucarii va invit la magazinul de solduri Mokazie de la Lebada, unde au produse din stocurile din Germania, unele din preturi fiind chiar bune.
O seara placuta va doresc

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Al meu blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna dimineata mamici si pitici!

Cum sunteti in dimineata asta?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

'Neata!
Haideti la cafea!

CristinaR, tu cum esti?

Ducky, InterQ stiu, dar n-am mai fost demult nici pe-acolo. Nici de magazinul asta cu jucarii de la Lebada n-am auzit, trebuie sa trec pe-acolo.

Diana11, n-am idee pe unde gasesti costum popular...

Fetelor, nu stiu daca ajung la intalnirea cu piticii diseara (se tine?) ca am ceva program si Dragos are karate de la 7 la 9.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Eu ma duc la Grand Center pe la 19, aprox, in fuctie de B daca e mancat sau nu. Cine doreste sa vina e asteptat. Va veni si Cristiana70 si Ducky (mai tarziu cand iese de la master).

Cristina, cum stai cu varicela?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele.Noi nu cred ca venim azi,ca Diana e tot cu usoara febra si la cat ar salta pe-acolo precis i-ar urca si mai si.In plus nici n-am chef pe motiv de CM.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Io amu am luat o pauza de cateva minute de la inventar. Stam pana la noapte sa terminam maine... Distractie!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

saluti

Diana 11 habar n-am de unde poti face rost de costum popular si eu am avut nevoie de unul in primavara ,la mine a fost si mai greu ca trebuia sa fie maghiar si mai greu de gasit dar s-a rezolvat . Acum dupa cum am mai scris am nevoie de unul de doctor si ia-l de unde nu-i , dar ma salveaza mami ca-ntotdeauna ,se pune ea pe creat unul ca nu-i mare lucru daca sti sa cosi cu croitul mai greu daca n-ai mai facut ,dar ei ii plac chestiile noi ,sa incerce ,daca le are cu torturile sigur si costunul va fii reusit (sper).
Ducky daca stiam ca cutiile te imbucura ,veneam si eu cu cateva poate asa ma vedeai.Alta data cand mai ai nevoie ,zii si te rezolv ,serios.
Gabi recunosti personajul din imagine. Vai cat un gombotzel http://www.carnavalarad.ro/evenimente.html

Pentru Alina m si nu numai ,doar ca ea a cerut poze cu noul look a lui Ivett http://www.dropshots.com/ildi25#date/2010-09-14/08:56:28

we placut

Mergi la inceput