Aradence DC - (154)-Drum bun DianaR!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MIHA, site-ul cu lego e clevertoys.ro . Au acolo numai Lego si Duplo.

DUCKY, pelerine de ploaie avem si noi. Ma uit azi sa vad cum sunt si la ce pret si te sun.

Gata vorbaria, ma duc sa-mi fac doua sandvisuri si la munca cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Eiii, n-am stiut ca ea e Ducky a noastra. Votez si eu!

Mama Marei 18.01.2007 si a Dorei 24.03.2009

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Maria Rubi eu sunt de acord cu intalnirea, numa de locatie n-am nici o idee.

Cristiana, m-am uitat pe site. Preturile nu mi se par extraordinare. La star wars este reducere sus in Atrium, iar masina de politie de la duplo nu o au. Singurul lucru pentru care as face comand e un joc lego , dar nu stiu daca e suficient de interesant ca nu am gasit nicaieri instructiunile detaliate.

Ada si eu am crezut ca dormi numai de la ora 1 la 5

Alina nu prea ma indeamna talentul la scris si descris cum a fost la petrecere. Mai bine va pove cand ne intalnim.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Da, ma apuca pe mine sa vorbesc in cifre romane...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Eiii, n-am stiut ca ea e Ducky a noastra. Votez si eu!

ce figura esti !! Incantata de cunostinta, Cris !! (Am pus si eu pozici ca erau cam putine...)
Azi am fost la scoli toata ziua sa le ajut pe secretare la calc, mi-a venit CM, asa ca acum sunt acasa si n-am chef decat de nani Mama, si cate ar fi de facut !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, nu te lasi nici tu de noi cu CM.

Eu sunt mai bine, mai am un gust amar, dar nu ma mai dor ochii si capul.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am votat si eu pozele voatre si ieri si azi.
Flavia bea ceai verde ca e bun la fiere. Eu nu am mai avut de multa vreme criza de fiere. Cand ma simt mai incarcata beau cei verde antiadipos. Ar trebui sa beau in fiecare seara ca imi rezolva si problema constipatei, dar imi aduc aminte de el o data pe saptamana
Duky, ti-ai vazut finutul? Sa iti traiasca!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vine frigul fetelor!
Am primit mail de la Ioana, zicea ca acolo sunt 26-27 grade ziua si 10-14 noaptea.
In rest e ok, lucreaza f mult, 10 ore pe zi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Salutare la toata lumea!

Gata si ziua de "proba de lucru", din fericire nu ma simt atat de obosita pe cat ma asteptam sa fiu dupa o zi de inceput de promotie. Nu-mi vine sa cred ca maine si poimaine sunt inca libera, musai sa-mi plantez migdalul cumparat sambata din piata. M-a sunat educatoarea lui David sa-mi spuna ca maine nu e gradinita si ca se merge la muzeu pentru un spectacol cu reptile. Asa ca maine avem program special.

DUCKY, n-am apucat sa vad de pelerina de ploaie. Sambata voi fi de dimineata si verific la ce pret sunt si cum arata. Dupa cum se vede vremea de afara cred ca o sa trebuiasca in curand pelerina de zapada.

MIHA, daca te decizi la ceva da-mi de stire. Eu i-am luat lui David ceva asemanator si compatibil cu Lego dar cand am desfacut cutia mi-am dat seama ca se va putea juca cu foarte putine chestii, sunt pentru copii mai mari. Asa ca vreau Lego. Sus la Atrium nu mai tin minte ce au si nici nu ajung in mare graba . FLAVIA, tu mai vrei placa?

Ce intalnire puneti la cale? Se vede ca iar am citit pe sarite .

Mergi la inceput

ADA, acum am vazut cum dormi tu intre 1 si 5 , e clar ca de dimineata eram pe fuga . Credeam ca doar eu sunt agatata de fi-meo noaptea si ma pregateam sa-mi fac o aspra autocritica.

Am citit si cu intalnirea. Eu sunt libera din 23 pana in 28, dar facem intalnirea cand vrea majoritatea.

Mergi la inceput