Copilasi de Iulie - August 2004 * 60
Raspunsuri - Pagina 9
alice2004 spune:
Olivia, !! Si sanatate muuulta tatalui tau !
O seara faina tuturor !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
polux spune:
Roxi banuiesc ca si asa, numai cu o zgarietura si tot trebuie sa alergi destul, nu-i asa? Macar tu esti okay, tabla se repara.
Olivia sanatate tatalui tau si voua putere sa terminati ce ati inceput.
Cristal pai ia mai stai mama acasa daca aduci asa turbulente pe unde treci.
Alice ai copil viteaz tare.
Daria deja ai impachetat cadourile de Craciun? Credeam ca de mos Nicolae.
Ioana tare isteata Maria si plina de replici.
Noi raportam al saselea dinte scos, suntem vampir cu "gauri" in loc de colti. A si mai raportam o selectie la inot echipe...desi ma mai gandesc cu asta.
Si ne pregatim de ziua recunostiintei. Nu pot spune ca m-am americanizat in asa fel incat o simt ca pe sarbatoarea mea, dar totusi, copilul e nascut aici, si apoi ce e rau in a invata sa fi recunoscator pentru ceea ce ai, prieteni, familie, sanatate.
Asa ca am liber 4 zile.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
szivarvany spune:
Buna dimineataaa, cine vrea soare
Polux, felicitari Adelei, dc sa nu o lasi la inot ?
Noi am fo` la Mc, a fost tare fain, am mancat inghetata
http://family.webshots.com/album/578413009JuWycA?start=24 cateva poze cu don`soara.
Kim, bine ca tatal tau e mai bine
Pupam pe Luca sa nu mai fie suparat pe gradi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cristalina spune:
Neata!
Am ajuns acasa (unde nu am dormit cine stie ce dar macar e acasa). Am niste cearcane kilometrice.
Ieri s-a lasat cu batai in strada in Bristol, 4 studenti arestati....
Drumul pana la aeroport a fost o nebunie, am pierdut trenul din cauza ca toate strazile erau blocate de la protest, urmatorul tren de Londra a avut intarziere cat trebuie ca sa pierd trenul pentru aeroport, eram la un terminal pentru care trebuie sa iei un tren suplimentar asa ca am ajuns cu 50 de minute inainte de decolare.
Noroc ca nu era coada la security check asa ca am apucat sa le cumpar la fete doua papusele cu Dora the Explorer din aeroport.
Maria oricum avea treaba mai mult cu valiza mea decat cu mine.
Ioana striga fericita "a venit mamuca, a venit mamuca!" (de cand cu Capra cu trei iezi ascultata asta vara eu sunt "mamuca"
Olivia Mai rezista putin (pana in vara) si apoi merge la scoala si gata! Ma bucur ca ai gasit ceva ce ti-a placut la pret asa bun.
Sanatate multa tatalui tau!
Liliana, minivacanta odihnitoare va doresc!
(asa m-am gandit si eu, ca trebuie sa stau pe acasa :))
Daria, bun asa! Te-ai gandit la mine?! :))
Am vazut si pozele Giuliei...ptiu sa nu ii fie de deoki!
O zi minunata sa avem!
leeloo2004 spune:
Eu am lipsit motivat - ieri la 5 dimineata m plecat catre Sibiu, pe la 16:30 am tinut o prezentare in fata unei sali intregi, la 17:30 am luat-o inapoi catre casa (v-am mai spus cit urasc sa conduc noaptea si mai ales pe soselele patriei???) - am ajuns acasa pe la 10 fara un sfert si cred ca am adormit in maxim juma' de ora! Deci am avut o zi de groaza...macar am dat bine la prezentare...
Kim - vazut pozele - casa mi se pare foarte eleganta, imi place cum iese. Nu te supara pe mine, dar din pozele tale nu pot zice ca imi place prea mult gresia, dar probabil la fata locului se vede altfel si se potriveste cu culorile casei... Hai ca se contureaza deja, mai e foarte putin! Sanatate multa tatalui tau!
Roberta - tu nu ne pui poze??? Sunt tare curioasa...
Va pup pe toate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineataaa, trezireaaa
Haideti la o cafeluta ca e vineri, yuhuuu
cristalina spune:
Eu va invit la cicolata calda!
Az'noapte am adormit adormind-o pe Ioana, in trening evident, la 22 m-am trezit buimaca ca sa ma culc la loc...:)
Asa ca pot spune ca incep sa-mi revin...
De azi ma apuc de organizarea serbarii de Mos Craciun la institut, brad mare natural in hol, brad si mai mare in locul in care se tine serbarea, tratatii cu prajituri, crantzanele si sucuri pentru copii si adulti.
Am vorbit cu un tehnician ca sa faca rost de microfon, eu aduc colindele si niste desene animate de craciun....
Am vorbit cu mosul, contabila sefa mi-a promis ca ma sponsorizeaza asa ca ma duc in weekend sa caut costum de mos mai serios, ca alea de la carrefour nu ii prea vin...
Intrebare, unde sa ma duc daca vreau sa cumpar un costum de mos!?
Ma apuc de munca, destul am stat de prostii cu organizarile mele... O zi excelenta sa avem!
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Cristal - esti tare organizata, bravo! Cred ca ai sa gasesti costum de Mos si pe net - dar gasesti cam in toate magazinele de la selgros pina la magazinele de petreceri (cum e ala din cora lujerului de ex).
Eu planuiesc ca weekendul asta sa scap de cadourile pt copii, asa ca duminica ne ducem sa cumparam jucarii - si am ditamai lista!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Nu vrea nimeni sa i cumpere copilului sabia lui DarthVader cea care se deschide si face zgomotul specific si lumineaza ?
Ca cred ca raman cu sabia printr-o incurcatura uriasa de 170 de lei asta dupa ce cumparasem deja cadoul pt finu`meu