Copilasi de Iulie - August 2004 * 60

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

care sabie daria? ai un link?

gabi am gasit numai pantaloni de saten treisferturi si vestuta de saten rosii ambele. mai erau dresuri albe, helanca alba si caciula rosie de craciunel, dar pe alea nu le mai am. daca le vrei spune si ne vedem cumva.

eu ... tot in dispozitia nervoasa de acum 4 zile, e adevarat ca eu nu ma mai preocup de menaj si calat am pe cineva care imi face, dar cu mancarea tot trebuie sa ma ocup pentru ca ai mei sunt mofturosi si nu mananca orice.

dar pe bune ca mi-au sarit capacele, e atata hotie si mancatorie in tara asta ca pentru prima data in ultimii 10 ani ma gandesc in mod serios sa emigrez.

Andries

Mergi la inceput

Eu am si norocul unui sot de mare exceptie caruia ii place sa stie tot ce se intampa in casa, face tot ce trebuie si are initiative plus ca marea lui placere este sa se ocupe si sa se joace de si cu pustanii nostri. Daca nu ar fi fost el asa cum este, nimic nu ar fi mers asa bine in familia noastra. Este cu adevarat capul familiei.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

aide bre vrei sa-mi tai venele?;)) felicitarili meli

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Eu am si norocul unui sot de mare exceptie caruia ii place sa stie tot ce se intampa in casa, face tot ce trebuie si are initiative plus ca marea lui placere este sa se ocupe si sa se joace de si cu pustanii nostri. Daca nu ar fi fost el asa cum este, nimic nu ar fi mers asa bine in familia noastra. Este cu adevarat capul familiei.

Andries

dario, imi pare rau, nu se muleaza pe nevoili meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...azi a nins tare frumos pe meleagurile noastre...mandra a fost tare incantata de prima zapadaam ajuns la ora 9 la gradi ca mandra nu se mai dezlipea de bulgareala....si io am ajuns uda ca un soricel la servici!!!
Noi raportam una bucata cupil stirb,am scos un dinte,mandra a fost destul de cooperanta si ce-i mai important ca vrea sa mai mearga si saptamana viitoare sa-si scoata si al doilea dinte!!!!
hai pupicei,revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow, felicitari Mariei Sa pui poza cu stirba
Aici a fulguito-plouat oleaca ... dar e un friggg

doamna Bibi, desi nu prea mai intri pe aici ...

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI Dna.Bibi!!!!

Andries, sigur ca sunt bune, vb la telefon si poate ne vedem cumva saptamina viitoare, ok? Caciulitza de Mos i-am luat deja, deci pantalonii si vestutza ar fi foarte ok. Multumesc mult! Frumos iti lauzi sotul, bravo!

Daria - imi pare rau, dar zau ca nu le iau sabie...ramin la lego-uri, masinutze si trenuletze...

Ioana - felicitari Mariutzei!!!!Fata curajoasa!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

La Multi Ani! Dna Bibi!!

Daria, am vizionat sabia, imi pare rau dar la mine ar trebui 2 sabii si oricum isi scot ei ochii si asa... sabii le mai trebuie. Oricum, frumoasa jucarie!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, dna bibi!
felicitari gorodelei, bravooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

se pare ca doar noi am ramas cu toata dantura intacta!Ioana felicitari! A venit si zana??
daria io nu cumpar sabia pt ca am luat casca soldatilor din Razboiul Stelelor,casca care costa acum 300 ron si s-a uitat cam 10 minute la ea..asta dupa ce-o ceruse:(..si in rest o umple praful..
Gabi eu m precizat ca nici mie nu-mi place ..dar se asorteaza si in plus la cat a costat terasa asta...vreo 5000RON..am luat cea mai ieftina gresie
La noi nu ninge si nici nu-i rost..cica peste vreo 10 zile..azi au fost 15 grade..

Luni voi fi introdusa de catre secretara scolii la d-na directoare..ele taie si spanzura...cica cu invatatoarea nu am ce vorbi acum ca nu ea decide.faza este ca saptamana trecuta o mamica de la grupa lui Luca a fost la aceeasi directoare (neintrodusa de nimeni) si a fost trimisa la plimbare pana cand se fac inscrierile si ca atunci va avea dreptul la doua optiuni si unde apuca..ca la ea in scoala (sustinea directoarea) nu exista liste..asa ca am emotii ..ma trimite si pe mine la plimbare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, atunci sa mergi la ea si sa fii draguta cu ceva , io doar asta pot recomanda in asemenea situatii Ro-ma-ni-a se cheama situatia dar cand n-ai de ales ...
La noi inscrierea a decurs normal, nici nu ne-a mai intrebat nimeni nimic, se stia ca sunt listele gata pregatite si vin doamnele si completeaza registrul la secretariat ... nu mai zic nimic.

edit: nici la noi n-a venit inca ZanaMaseluta si nici nu sunt semne ca ar veni prea devreme ...

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput