Copilasi de Iulie - August 2004 * 60

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, multumesc de sfaturi, ce ma ingrijoreaza este febra 39 care nu raspunde deloc la antitermice. Azi mergem la dr. de familie, sa ma vada si pe mine si pe el.
Noaptea trecuta l-am dezbracat in chilotei si i-am facut frectie tot corpul de am reusit sa scad febra.

Roxi, Matei a fost tot timpul mare fan bucatarii de jucarie, si acum se joaca pe Net la jocuri de gatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

a, da, mi-am amintit ce vroiam sa mai zic;)) philip, mai baga bre cite`un rind sa avem ce ceti dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

a, da, mi-am amintit ce vroiam sa mai zic;)) philip, mai baga bre cite`un rind sa avem ce ceti dimineata

subscriu !!!!!!!!!!!!!!!
Andreeeeeea, mai scrie despre voi aici

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

na'seara

eu sunt la curtea de arges cu fetele am plecat sa incalt masina cu sosoni de iarna si pentru ca nu am bona le-am luat dupa mine...

Roxana, eu am stat vis-a-vis de hyde park...o nebunie. Dar aveam treaba in Bristol, am facut o escala de o zi la Londra si apoi am plecat acasa...Mai mult decat plimbat cu piciorul si cascat gura nu stiu.

Eu cu cadourile de Craciun sunt in mare dilema, sper sa ma lamuresc...

Roberta, sanatate multa lui Matei!

Lia, imi pare rau.

Daria, ce lista lunga aveti!!

Olivia, eu voiam Beedos pentru Ioana, care i-a cerut, dar am inteles de la o colega ca nu se lipesc bine si se imprastie...hmmm
Nu mi se pare rau daca vrea. In principiu nu e un joc de fete numai ca idea de bilute e asociata cu fetitele. Parerea mea ;)

Ma duc sa spal matzele, am avut o zi agitata si (evident) m-am trezit la 5.

O noapte odihnitoare sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Monica f bine..va relaxatiEu am vazut jocul si se lipesc bine bilele daca le lasi mult mai mult decat spun ei.

Noi suntem singuri am expediat din nou cupilu'..sa-l mai tin inca o zi acasa la bunici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Noi bolim, acum Giulik tuseste spart si are spre 37.7. Azi mergem la pediatra asa ca fara gradi fara dans. tragem o zi de leneveli.
De aseara spunea ca ea nu va merge la dans ... si de dimineata m-a strigat sa-i pun supozitor. Cateodata ma uimeste.
Cristal, minivacanta placuta la voi
Kim, merci de sfatul cu margelele Dat fiind ca Luca are imaginatie, sigur i-as iesi multe chestii faine

celor ce-si serbeaza onomastica azi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, andrei si andree!
cristal, vacanta placuta, sa te hodinesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
la multi ani fericiti Andrei si Andree!!! sa va mearga totul din plin si sa fiti norocosi!!
Cristal, mercic. langa hyde park nici nu crez ca am buget da' gasesc eu variante...
pe mine gandul la beados ma face sa ma cutremur.. bilute mici... si Pupu???? combinatie criminala
Daria, sanatate mutla Giuliei. sa treaca tusea si sa se faca bine rapid. tu cum mai esti?
Robi, e bine Matei?
pupici tuturor, o zi super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor de azi!!!Pupicei lui Gizmo,Ariciului,Andreei de Pako,Andreei de Pupi si lui Pupi!
Daria insanatosire grabnica Giuliei....a mea nu mai coopereaza de vreo cativa ani la actiunea supozitor
Robi sanatate multa lui Matei
Cristalina da' eu tot nu am inteles de ce nu poti dormi?....incearca si tu ceva naturist,niste ceaiuri......eu mi-am luat ieri un ceai de iarna cu hibiscus,scortisoara,mere si nu mai stiu ce,o nebunie nu alta..
Vivia v-ati scos singurei ca doi porumbei....ce bine este sa ai bunici in acelasi oras....
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani de sf. Andrei!
Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi si voiosi!

Alice, la multi ani lui gizmo si petrecere frumoasa!

Daria, sanatate multa si sa treaca repede!
Olivia, notat, poate pana la urma le cumpar beedos...:)
Roxana, nunu, nu a fost fancy, o chestie de dormit cu mic dejun dar sa fie aproape de centru...erau cateva hoteluri unul langa altul (deh, industrie)
Caut si-ti trimit..

O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput