Copilasi de Iulie - August 2004 * 60
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
noi de Mosu Nicolae doar dulciuri si o carte - ptr amandoi. ieri am fost la Noriel ca sa vada ce sa puna pe lista :)))
Robi, a trecut febra lui Matei?? doar atat a avut?
Luca a fost bestial de elegant!!
kim222 spune:
si cum este Matei azi?
Rox ce a pus pe lista de la Noriel?? Luca ma tampeste cu cristalele magice..trebuie sa ajung sa vad cat costa ca sa vad daca comand pe net sau nu.
..si a mai descoperit ceva..BEADOS..oare merge sa se joace un baiat cu asa ceva??http://www.crazytoys.ro/jucarii/Diverse-2039/Beados-2245/9991/Beados-Starter-Set.html
szivarvany spune:
Ce dulce e Luca asa elegant si ceilalti doi copii
Rox, si ce -au ales cupiii ?
Roberta, sanatati la voi
Ioana, de MNicolae te mai poti baga la globurile cu printese, tot DeAgostini le fabrica Giulik a primit-o pe Ariel
Kim, cu Beados si n reclama se joaca si un baietel.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
multumesc pentru complimente! a fost prima data cand a folosit acest sacou..il mai foloseste luna decembrie si gata ..deja este un pic la limita de mic..
roberta04 spune:
Matei are si o tuse urata, nu tuseste des dar parca i se rupe pieptul... Ieri l-am vazut infundat tot si l-a dus Petro la urgente la spitalul de copii, unde ni s-a spus ca nu are nimic iar aseara puteai sa prajesti oua pe el...
kim222 spune:
pai nu are nimic..care sa necesite spitalizare..da-i de 3 ori pe zi ACC si niste sirop de tuse...si daca temp este mai mare de 38,5 ..Nurofen..sin-n 3 zile este ca nou!
carmenp spune:
gabi, vezi mesajele... sanatate tie si lui matei, daca ai probleme ti-o recomand pe siminiceanu. si ilinca tuseste putin, ieri am luat ridiche neagra i-am dat aseara sirop si azi dimineata astept efectele;))
vazut gorodika si uka, frumosi cupiii uka arat traznet iar gorodica super haioasa fara dinti;))
noi stem bine, caut de zor pista;)) beados l-am executat deja, pt ilinca, daca ii place nu vad de ce nu i l-ai lua, olivia
mai vroiam sa zic ceva? hmmm
kim222 spune:
Luca a vazut la prietena lui acest Beados..si i-a placut ideea de a lipi bile..
Eu de tuse i-am dat Robitusin.
roxanaz spune:
Daria, ce sa vrea, gormitii atomici, lego cu nujtu ce, mighty beanz-ii.... de-astea.
v-am zis ca la mine tragedia e cu Pupu... ca lu' asta thomas daca i-as lua ar fi cea mai fericita. o sa ma risc cu o bucatarie. macar s-o juca frate-su cu ea
roxanaz spune:
doamnelor cu experienta in Londra - Cristal, Gabi, Robi.... prin ce zone ati stat? am un curs in ianuarie, de 3 zile.. in canary warf. merita sa stau mai central si sa ma duc in fiecare dimineata acolo? ca imi e ca daca ma opresc in zona aia nu am sa mai am timp de vazut nimic in jur.... ideas?