Copilasi de Iulie - August 2004 * 60

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La cererea publicului,doua poze cu stirba facute imediat dupa eveniment:)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/de%20toamna%202010/?start=all
Vivia normal ca a venit zana...tot de la dintolog are o cutiutza in forma de dinte in care-si colecteaza dintisorii,asa ca inainte de culcare si-a pus-o sub perna...m-am trezit la 2 si cautam disperata cutiutza si nu o gaseamcred ca am cautat-o juma de ora...prin somn si cu gandul la zana,mandra se jucase cu ea si ajunsese la picioarele ei....zana i-a adus un inelus frumos si un "ban mare albastru" de 100 de lei!
Btw de scoala,io as cauta o invatatoare mai..modernista si mai tinerica care sa fie pe placul lui Uka,ceva care sa se apropie macar un pic de stilul de educatie euro-american,parerea mea...nu-mi plac directoarele dictatoare
Azi am studiat o programa a prescolarilor,teoria arata foarte bine,practica ne omoara...vorbesc in special de ce face mandra si ar trebui sa faca..
Ma duc sa hranesc cupilu si la 5 mergem la cursul de teatru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

nu-mi dai si mie programa??
da, voi fi draguta cu ambele..invatatoare este undeva la 43 de ani..cica este f buna...in ianuarie am s-o si cunosc..

io zic ca mai bine ca-n Ro decat ca-n USA unde mergi obligatoriu la scoala de care esti arondat si nu ai optiuni pt invatatoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce dulce e Gorodica strungarici

Ioana, baga aici programa sa vedem tuoatele, ca cre`ca stem intereste rrrau toate

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Olivia, lui Danut nici nu i-au iesit toti dintii de lapte, ii lipsesc cei 4 molari din spate, din cei ce-i are niciunul nu se clatina, asa ca noi incheiem clar plutonul in ce priveste dintii, fara probleme:P

Daria, noi avem 2 sabii de care zici, de anul trecut, a lui Obi van kenobi si a lui Darth vader si cum mai zice Olivia, sunt undeva pe raftul de jucarii, ca s-au jucat destul cu ele deocamdata. Imi pare rau, dar cum ai reusit sa te "incarci" tocmai cu sabie, ai cumparat-o pt cineva si nu i-ai mai dat-o? Daca n-o poti vinde, pastreaz-o si i-o dai pana la urma cadou altcuiva, sau poate i-o place Giuliei, zic asta pt ca Dea a fost f incantata de sabie, a invartit-o prin tot parcul toata vara desi e destul de greuta.

Cristalino, la cat mai multe nopti cu somn odihnitor, bafta ca organizator!

Ioana, faine poze

Eu azi am fost la sedinta cu parintii, am primit rolul pt Danu, este colindator la serbare:P
Am gasit si tancul cel dorit, il asteptam sa ajunga, sper sa ajunga pana de Craciun. Am gasit si pt Dea ceva amuzant. Nu-s chestii masive, super scumpe, sunt de efect, in consens cu interesul lor actual.
M-am gandit cumva sa ma apuc ca lumea de ceva, astfel ca in urmatoarele 7 luni sa scap de 6-7 kg care le am surplus. Eu zic ca e rezonabil, 1 kg pe luna e ok, nu? Un medic cu care am discutat amical mi-a spus ca daca renunt la toate produsele de panificatie, la fainoase, dulciuri de orice fel, lactate grase si la cartofi e suficient. Stiu ca in ce ma priveste daca renunt la cele enumerate inseamna practic in proportie de 80 % sa renunt la alimentatie, asa ca in acest moment incerc sa-mi dau seama ce mi-a mai ramas available pe lista de mancaruri in afara de ceaiul verde si cateva legume care doar congelate se mai gasesc, in afara de morcov, patrunjel, telina. Recunosc ca am nevoie de inspiratie, de vointa si de energie sa gatesc la dublu, si pt mine si pt ceilalti din familie.

weekend linistit si insorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Dusa cu pluta cum sunt, dau eu o cafea la ora asta...

Aseara am ajuns la UPU, nasc o piatra la rinichi, asa ca acum, plina de calmante, stau cuminte si va citesc, deh, stau cu prietenii ca sa nu ma duc pe dealuri de durere

Voiam sa va povestesc ca Matei a fost in excursie (sa pun ghilimele, oare ) la Bojdeuca lui Creanga si la Muzeul de Stiinte ale Naturii...
Relatari: Mami, cand mergem la Bojdeuca sa aveti macar 20 lei la voi pentru povestile de cand era Creanga povestitor copil...Ca altfel nu ne spune domnul de acolo poezii...
La muzeu se vindeau crocodili de mal ("mal" fiind noroi, nu malul apei), erau cam 13 lei doua bucati... Eu: Crocodili de Nil? El: De mal, de Nil, ce conteza?
Stiti ca daca va impaiati pareti mai slabe?? Pentru ca e normal, mami, daca te umple cu materiale moi, mai dai inapoi un pic...

V-am pupat!

Mergi la inceput

Ce dulce e Matei Mi-a inseninat ziua

Un weekend frumos tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare
Lio da vaz ca n-ai fost cuminte deloc....io zic ca pentru inceput sa renunti la paine si sa nu mai manananci dupa ora 6 seara ...iar 1 kg pe luna este floare la ureche,succes!!Eu tot imi propun sa ma apuc de sport,daca reusesc sa o duc pe mandra la karate si sa-i placa cum ii place la teatrul atunci ma duc si io la o sala in timp ce ea presteaza una din activitati
Robi,"nastere" usoara...super simpatic Matei...da' asa de tare s-au scumpit cei de la bojdeuca???...
Liliana sa ai o minivacanta faina,sa faci poze cu curcanul
Andreeap ne este dor de voi ,de schimbul III!Cred ca si voi sarbatoriti ziua recunostintei asa ca "Happy Thanksgiving Day"!!
Pe Vivia nu o mai intreb daca nu-i este dor de aceasta sarbatoare
Si acum pentru cine vrea, cine doreste zapada,avem proaspata:
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/de%20toamna%202010/?action=view¤t=PB270003.jpg
week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara!

Am facut o tura de cumparaturi, am achizitionat Roata Olarului pentru serbarea de la institut, dulciurile pentru Mos Nicolae...am insa o mare dilema in ceea ce priveste cadourile din noaptea de Craciun de sub brad...hmmm
Voi ce le cumparati?!

Roberta, sa treaca repede. Am auzit ca e tare dureros, nastere usoara!
Simpatic foc Matei...

Ioana, ce dulce e Mariuca fara dintisor...:)
Ce frumos e la zapada!

Daria, nu pot sa te ajut dar poate pe aici pe forum gasesti. Sper sa nu ramai cu ea.

Gabi, multumesc. M-am gandit sa cumpar un costum de pe net, fabrica de magie, cu tot cu manusi si clopotel ajunge la 4 milioane. Eu sper ca de banii astia sa fie ceva de calitate. Mai complicat o sa fie cu luat masurile mosului...hahaha

Dorsilia, spor la slabit. Pe mine numai gandul la dieta ma deprima, la mine a functionat cu program sportiv intens (de 2 ani de cand am slabit nu am pus nimic l loc cu mancat orice...dar nici nam mai dat cele 10 extra pentru ca n-am mai facut vreun dram de miscare)

Olivia, succes la scoala! :)

Ma duc sa pregatesc masa. O noapte linistita sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hello,

noi de Mos Nicolae vom avea culori de tatuaj (sunt ca niste dermatografe groase, 6 buc 24 de lei pentru copii- pot sa se picteze singuri!!) plus niste dulciuri mai dietetice.

de mos craciun avem comanda de mighty beanz... trebuie sa comand de undeva draciile alea.

Andries

Mergi la inceput

Roberta, cum esti ?
Andries, la Carefour era promotie la piasta mare MBeans, 99 lei

Ioana, sa nu ne trimiti zapada inca am promis azi ca iesim cu bicicleta

edit sa zic ce am eu ascunse in dulap, multumita intr-adevar unor MoshCraciun adevarati:
pt MNicolae: dulciuri (Chokotoff si Tofifee si stafide`n ciocolata la cererea mandrei), oo Kinder si cana Milka, un set de ponei, un MisticBaby si alte chestii mici si utile(platilina, carioci, pensule); voi mai adauga la cererea mandrei clementine si banane si mere
pt MCraciun: papusa Nenuco cu cal, Superstudioul Beados, aparat tatuaj HannahMontana, un pian de podea, pijamaluta roz.
MoshNicolae va mai adauga o periuta noua de dinti si o scrisoare in care o va ruga pe Giulia sa-si spele dintii nesilita de nimeni de 3 x/zi
Pt finu`meu MightyBeans jocul mare.
Pt fete voi cumpara azi de la chinezarii cordelute cu cristale in forma de rama de ochelari de soare
Mie inca n-am reusit sa mi gasesc puzzle-ul, dar dau zvon pres pe DC

Mergi la inceput