indemnizatie 2011
Raspunsuri - Pagina 2
Mediajust spune:
Dana, sunt doua variante de lucru sau vor opera concomitent, la alegere?
(Astea-s exercitii, pana nu vad publicat eu nu cred nimic).
irinabobe spune:
neeee acu cica este cerinta fmi-ului , astia s-au impiedicat de indemnizatia mamelor acum...
dana820 spune:
Dimineata la o emisiune pe antena 3 se vorbea despre concediul de maternitate - un an. Probabil asta ar fi varianta mai sigura pe care se gandesc sa o adopte. Dar oare ce se intampla cu mamele ai caror micuti au facut deja 1 an?! Cum se adopta legea, ne intoarcem ziua urmatoare la serv. ?
irinabobe spune:
eu ma intreb daca pot duce copilu la guvern sa aiba grija de el de la un an pana gasesc loc la cresa...
marius spune:
Ar fi o chestie
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
irinabobe spune:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-cum-se-modifica-ajutoarele-sociale-in-viitorul-cod-social-912907.html
aparu si prima varianta...
marius spune:
Era de asteptat ceva de forma asta. Vor exista diferente intre persoanele asigurate dar care nu au platit nimic la asigurari, intre persoanele care vin dintr-o alta asigurare (somaj, medical, alt CIC) si cele care nu vin din asigurari ci au platit cote de asigurare, intre diferitele forme de venit. E destul de clar cum vor proceda. Cine nu are asigurari are probleme - cine are asigurari fara plata va primi bani putini, cine are asigurari dar sta pe asigurari va primi bani putini, cine plateste asigurari va primi in functie de cat plateste. O relatie extrem de uzitata in alte economii.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
irinabobe spune:
marius se pare ca si cine plateste asigurari va primi tot bani putini...
acu in situatia asta revin iar la intrebarea mea, daca se scurteaza cicul la 1 an se aplica si celor care deja sunt in cic? adica e posibil sa ma trezesc ca de maine ar trebui sa plec la munca ca tocmai s-a votat legea peste noapte?