indemnizatie 2011

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Dana, sunt doua variante de lucru sau vor opera concomitent, la alegere?
(Astea-s exercitii, pana nu vad publicat eu nu cred nimic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

sunt 2 variante de lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Asta-i un santaj emotional pentru testarea impactului.

Mergi la inceput

neeee acu cica este cerinta fmi-ului , astia s-au impiedicat de indemnizatia mamelor acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana820 spune:

Dimineata la o emisiune pe antena 3 se vorbea despre concediul de maternitate - un an. Probabil asta ar fi varianta mai sigura pe care se gandesc sa o adopte. Dar oare ce se intampla cu mamele ai caror micuti au facut deja 1 an?! Cum se adopta legea, ne intoarcem ziua urmatoare la serv. ?

Mergi la inceput

eu ma intreb daca pot duce copilu la guvern sa aiba grija de el de la un an pana gasesc loc la cresa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ar fi o chestie

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Era de asteptat ceva de forma asta. Vor exista diferente intre persoanele asigurate dar care nu au platit nimic la asigurari, intre persoanele care vin dintr-o alta asigurare (somaj, medical, alt CIC) si cele care nu vin din asigurari ci au platit cote de asigurare, intre diferitele forme de venit. E destul de clar cum vor proceda. Cine nu are asigurari are probleme - cine are asigurari fara plata va primi bani putini, cine are asigurari dar sta pe asigurari va primi bani putini, cine plateste asigurari va primi in functie de cat plateste. O relatie extrem de uzitata in alte economii.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

marius se pare ca si cine plateste asigurari va primi tot bani putini...
acu in situatia asta revin iar la intrebarea mea, daca se scurteaza cicul la 1 an se aplica si celor care deja sunt in cic? adica e posibil sa ma trezesc ca de maine ar trebui sa plec la munca ca tocmai s-a votat legea peste noapte?

Mergi la inceput