Fluturasi de martie-aprilie 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

gata, lista mea e pe mailul comun. astept completari de la cele experimentate

yasmi nu te supara, cu siguranta o sa fie si reduceri si o sa gasesti un model care sa iti placa. ce buget ai? la inglesina nu ai gasit nimic?

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Asa e cel mai bine. Ca sa fie pe prima pagina ar tb postata intr-un capitol si apoi pus pe prima pagina link separat la cap respectiv. Ma gandesc ca atunci cand isi mai dau si fetele cu parerea sa o posta la inceputul unui capitol sa fie mai usor de gasit.
ma intelegeti ce vreau sa spun? Ca parca nu sunt tocmai coerenta..

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

miki1979 se pare ca madutza_bra ne-a molipsit cu cartofi prajiti

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

no, la mine a fost pura coincidenta..eu nici nu ma omor dupa ei..dar maicamea tinea post si a facut in exces

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

of, yasmi, imi pare rau. poate gasesti ceva reduceri de sarbatori...nu stiu... sa treaca supararea

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

offf imi pare rau yasmi :( la pretul asta chiar avea o gramada de lucruri..babyexpo in timisoara nu e? ca stiu ca acolo mai ales la carucioare au reduceri mari! nasii mei si-au luat anul trecut de la inglesina, dupa negociatul de rigoare si fara factura, un carucior ft misto cu 17 milioane, de la 29...eu macar cu asta nu mai imi fac griji ca l-am comandat deja si asteptam sa vina...dar e cam singurul lucru lamurit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nuuuu nu avem baby expo si nici prea multe magazine cu carucioare (vreo 2-3 ) ....asta e....o sa bagam mana mai adanc in buzunar daca nu ne-am hotarat la timp

cris ce carucior ati comandat???

EU NU M-AM MOLIPSIT CU CARTOFII PRAJITI nici pofta nu mi-ati facut.... la cina (ora 18) am mancat mamaliguta 80 gr cu branza si smantana 80 gr si un ou prajit!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

madutza daca vrei pot sa ma apuc sa ii dau copy paste aici...dar ma gandeam acum ca daca e postat excelul in contul comun, se si poate lucra direct pe el si asa il postam cand e gata cu totul, ca sa fie o varianta finala si eficienta...zic eu..ce parere aveti?

Mergi la inceput

yasmi intra pe chicco.ro, au promotii la carucioare si am vazut modelul trio enjoy la 15 mil cu 3 piese +gentuta transport. o alta varianta e sa te fixezi pe niste modele, sa le vezi si sa le cauti online, de multe ori cei care vand online au si preturi mai mici

Mergi la inceput

yasmi ai PM

Mergi la inceput

cris, , asta tot fac si eu de 2 zile, caut modele , oferte.....
am intrat pe site-ul de la chicco. acela este cam acelasi model cu cel de la hauck , dar 15 mil.
multumesc frumos.

tu ce carucior ai comandat???

Mergi la inceput

cris e superrrrrr modelul de carucior....de vis!!!!

Mergi la inceput