Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 19
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Andrule, ce daca termini punga? macar sunt grasimi sanatoase..dar fi si tu smecherone si cumpara-ti pungute mici de 50-100 g...cam asta r fi portia admisa/zi! |
adica sa ma duc la raionul cu semintenii si sa plec cu o punguta mica, mica? fata peste poate ca nu ma pot abtine ... si daca iau mai multe pungi mici le pap pe toate ... asa ca ma multumesc cu cate o nuca mancata in scarba
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
fug la somn, ca bananai singura pe aici si-mi pica ochii in gura
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ina_3040 spune:
Salutare gagici!
pupam toata gasca de mamici frumoase si iepurasi zglobii. l-am culcat si eu pe Robinio si acuma ma bag la vizionat poze
Bumbitza si Robin doarme de vreo o luna singur in camera lui, las usa deschisa si la el si la noi, oricum asa dorm de il aud si cand ofteaza instinctul de mama bate oboseala acumulata in 8 luni.
am vazut filmuletul cu Eric, ce descurcaret e el, tare avansat mi se pare pe langa nenea Robin
Oanka multumesc si mie tare mi-e draga poza aia, cred ca si la 60 de ani o sa mi-o tin la avatar
o noapte linistita tuturor!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
dayanara spune:
denisa n.are nimic, chiar sunt medici si aici, care recomanda nr 1 pana la 1 an, important sa bea si acolo cat de cat, peste 500 de ml sau minim 500, oricum dupa parerea mea si 300 sunt ok, depinde de zile, adica nu ma stresez sa bea zilnic la fel
gaby ce.ai fata cu boticul meu :)))) te zic lui bogdan :))
ma duc sa vad poze si sa comentez ce pot
andra
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
am vazut pozele cu toti copiii frumosi
m.am dus sa ma uit dupa mara si luca de rebiana`si n.am gasit nimic, rebiana poate mai pui poze cand ai tu timp
silvana doarme bine cu mine in pat, de cateva zile nu se mai scoala deloc pana la 8 dimineata, am bagat.o iar in sac, ca nu.l mai vroia si doarme bine, de fapt dormim amandoua bine, eu ma uit la tv pana adorm si ea langa mine doarme si mi.e tare drag s.o privesc , imi aduc aminte de ivan bebe si ma apuca emotiile
POZE
ellanik spune:
gaby ma intrebai daca recompensez baiatul cand trage kk.DA! bat din palme ura ura apoi ii arunc un peshte,el il prinde si fuge inapoi in bazin -glumaaa-
CU ce pana mea sa-l recompensez?????
Babyangel si al meuu gusta geamurile si oglinzile dar cred ca a ajuns la concluzia ca parchetul este mai yummi.
Cori fata da'ce ai cashunat pe mine?Il vazusi pe fii-miu cacacios si ai crezut diverse?Si la el tot tzitzi e baza insa ii dau in canita cu cioc apa plata (btw am primit un pont ca Bucovina e cea mai buna pt bebi) sau ceai (mai rar)sau suc de portocale+grefe.Mai nou nici nu vrea suc de porto fara grefa.Sa fie amar,bre ca nu moare dupa dulce.Oricum suc de citrice bea cel mult 80 ml /zi.
Child sa va faceti bine
Bluekidoo te duci la impushcat????Buna treaba!Cat despre tastaturi....noi scumbam mouse-ul des.Aproape zilnic.
Revin ca merg sa-mi dau masca jos.Mi-am tras o masca cu nush ce de la Maroc de unde sta Kossir pe care o pupacesc rapid.E buna tare (masca) dar arat crunt.Haidi pa!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Cristina,vasul ala invelit in cauciuc nu este special pt cozonac si alte cocaturi.Ala este cu proprietati termice in sensul ca pastreaza multa vreme temperatura alimentelor din el.E bun tare vasul dar nu e pt cocaturi.Eu am lucrat 2 ani pt tupper si de acolo stiu.Pt cocaturi e un vas bleu la care sare capacul ce e drept dar este nemaipomenit in sensul ca faci aluatul,lasi sa creasca si eu personal intorc coca de la crescut de vreo 3 ori,poate chiar si 4.Iese un cozo super.faceam la party cate un cozo mortal ajunsesem la cate un cozo pe zi eram experta.Numai ca mie nu imi place cozonacul decat cald.Si intr-adevar pt fructe,legume sunt super vasele.Si alea pt sandvisuri,pt congelat in ele(stau fructele de padure intacte).
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
honeybaby spune:
Mai mi-am amintit.
Alina - super pozele din Ro. lungana rau fi-ta.
Roxi - cu formula 2 nu cred ca depaseste 300 . ... Eu ma uimesc cate mese au ai vostrii.
Maya de 2-3 zile mananca 3 mese!!!!.
Una de lapte , 2 de solide. ultima masa la 4-5 se culca la 10-11 si pana la 7-8 dim sta nemancata.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
sanzi spune:
Buna! Wow, ce de mamici au intrat azi! Ileana, tu unde esti?
Ellanik, tu esti superwoman? Auzi: casa curata, mancare facuta, dl Geo face la olita, ba a avut timp sa-si puna si masca! mamica harnica si baietelul frumos!
Andra, merci de cinste, buna si asa, virtuala. Cum e crema aia de porumb?
Gabi, ma bucur sa te citesc, pupici lui Joy, iar tie multa sanatate, sa se rezolve cu chisturile.
Asteropi, am vazut pozele, sunteti doua frumoase!
Roxi, ce frumos zambeste Silvana cu dintisorul ala! fata frumoasa. Jucaria ma atrage si pe mine.
Sa va zic de fi-mea ca a invatat sa ma stropeasca atunci cand bea apa. S-a inecat un pic ieri si mi*a suflat apa in fata, eu am ras si de atunci dupa ultima inghititura sufla spre mine si ma stropeste, sa ma faca sa rad. Imi vine sa o mananc, iar astia vor sa ma trimita la servici dupa un an. Ma si gandeam azi ce ma fac eu fara ea atatea ore. Vorba Oanei, mai bine emigrez.
Fetele si iepurasii, fug la somn, nu inainte sa mai vad un episod din Neveste disperate (Bumbitza, ti-am mai zis ca sunt dependenta, nu? )
dayanara spune:
denisa eu atunci m.am mirat ca boul ca doarme mult maya, si silvana doarme de la 9-10 seara pana la 8 dimineata, mananca si mai trage un somn mic, datorita orelor m.am mirat
POZE