Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Miany la noi iritatia e la fundulet, nu pe linia elasticului. Oricum ar fi sunt sigura ca e o ciuperca ceva

Raluci, multam anticipat de PR, ma bag si eu acusica la un anunt pe DC poate poate..
Vezi ca ai concurenta la II liniute, da tare prost am gandit-o vad...cu stirile de ieri si azi
Tu ce ai de gand, mai faci bb2 in conditiile care se anunta??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Miany la noi iritatia e la fundulet, nu pe linia elasticului. Oricum ar fi sunt sigura ca e o ciuperca ceva

Raluci, multam anticipat de PR, ma bag si eu acusica la un anunt pe DC poate poate..
Vezi ca ai concurenta la II liniute, da tare prost am gandit-o vad...cu stirile de ieri si azi
Tu ce ai de gand, mai faci bb2 in conditiile care se anunta??

dau inainte nu vreau sa ma gandesc, am zis ca vreau 3 bebei si nu ma las, sotul sa munceasca sa ne tina asa ca macar sa se prinda

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

inca unul si chiar plec..foloseste cineva scutece Libero?! as vrea sa le incerc ...ca vreau sa schimb marca..nu mai suport mirosul de medicament de la pampersi...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Eu am folosit Libero, dar nu mi s-au parut grozave, s-a iritat de la ele. Mult mai bune mi s-au parut Huggies (in Georgia Huggies erau de f multe feluri, la noi am avzut ca nu prea sunt )

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Laura ti-am vizitat magazinul si te sfatuiesc sa pui acolo si pozici cu ce ai mai facut tu rechinasei, cine stie poate prinzi comenzi si de hainute, caciulite, ploverase.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ramonac ma bucur ca ai scris.
Laura cred ca pampersii sunt de vina.Si Geo a facut iritatie de la pampers si baby charm.Nu poti sa iti iei cati iti trebuiesc pentru o luna de la baby love(dm constanta).Noi nu mai avem probleme de atunci.Sunt si mai ieftini.Un bax de 84 buc e 59.99 ron.Mie imi trebuie 1 bax jumate asa ca iau 2 de obicei.
Vreau si eu o pisicutza cy toate tinutele pentru nepoata.Dar pe luna viitoare ca sa fie cadou de Craciun si sa am bani sa o platesc.
Apropo:de pe 1 dec cred ca incep munca.Sa vad cum il intarc pe Geo pe timp de zi.Noaptea va suge ca are mami inca mult lapte.Problema va fi la somnul de pranz.Voi incerca laptele de capra si Milupa/hipp bio daca gasesc la noi

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monica huggies a fost prima optiune,dar asa cum ai remarcat si tu ,nu prea se gasesc pe la noi...

Mergi la inceput

eu mi-s prin zona..bucataresc..barbatii mei au iesit la o plimbare scurta cu tricicleta..;incredibil cat a crescut puiu' de la ziua lui...cand i-am luat-o nici vorba sa atinga pedalele..nici macar cu varful degetelor..acum aproape ca ii ajunge toata talpitza pe pedala

va zic imediat ce-i fac bun de papa la puiut...ptr. maine(mergem in deplasare la bunu' sa-i spunem La multi ani si am zis ca ii fac de azi ceva)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Buna seara,
dupa cum stiti/banuiati sunt prin zona, dar m-am rezumat decat la citit si daca nu va e cu suparare asta o sa fac si de acum in colo. Daca va e cu suparare, atunci ...
Nu mi-a trecut inca starea de kko, asa ca prefer sa tac.
Imi cer scuze ca nu am felicitat fulgusorii la prima aniversare sau mamicile care s-au aniversat luna asta, dar va zic din tot sufletul un sincer LA MULTI ANI si sa stiti ca in fiecare zi ii ziceam lui Dominic, uite mami, azi e ziua de nastere a lui...x,y si ne uitam la poze, daca aveam.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
La multi ani fericiti Coquelicot
Am reusit si am citit din urma dar in pauzele de curatenie. Dak Andra a fost bolnavioara am ramas cu toate pe loc... dar nu mai conteaza dak e sanatos copilul le fac eu si pe restul.
Nu m-am uita deloc la stiri ieri si azi... dar m-am prins ce se intampla si care va fi rezultatul oricum nu e de bine pt noi. Mi se pare aiurea ca unei mame care are copil de 1 an si 3-8 luni sa iidai vestea maine te duci la munca...asta dak are unde se duce...cum mi se pare aiurea sa nu ai unde lasa copilul..cresele le-au desfiintat una cate una...dar TRAIM IN ROMANIA, Si TOTUL E POSIBIL.
Licurici, Raluci va tin pumnii sa fie cum vreti voi.
Licurici spor la vandut ca talent ai.
Sa va zic cate ceva si despre noi... Andra se simte mai bine, de marti n-a mai facut febra, iar ieri s-a miorlait toata ziua far motiv dupa parerea mea... dar azi am aflat motivul... a aparut al 5-lea dinte si e umflata gingia si pentru al 6-lea..deci tre sa ma astyept la o noua runda de miorlaieli. Azi e chiar vioaie... si am putut si eu sa-mi fac treaba prin casa.
Va pupik pe toate!!!

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

apropo de stirea zilei,privind indemnizatiile,in naivitatea mea,eu sper ca totusi chestia asta sa nu devina o realitate si sa se aplice doar pt. cele care urmeaza sa intre..mie asa mi s-ar parea mai fair...dar,traim in tara tuturor posibilitatilor..( nu e corect oricum ce se intampla)...eu stau si ma intreb chiar nu se poate face nimik in sensul asta...sau mai bine zis ,refuz sa cred ca suntem cu mainile legate si cu pumnul in gura..off,as zice mai multe si mai urate ,dar trebuie sa-mi canalizez energia (cata o mai am) in directii mai creatoare...

Mergi la inceput