FIV Europa(38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

adijo eu am mereu ovulatie. Adica am avut. De cate ori am facut ecografii mereu aveam cate un folicul gata sa explodeze. Si in ultimul an am facut destule ecografii. Anul trecut cand am facut o IUI pe ciclu natural, am avut cate un folicul pe fiecare ovar, chiar se mira doctorita ca am produs 2 foliculi fara nici un fel de stimulare. Eu de cand am inceput Euthyrox am capatat ciclul asta dubios. Pana acum il aveam intre 29 si 34 de zile.Nu pot sa o pun pe seama tratamentului. Nu stiu ce se intampla in realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor, vreau sa va mai intreb cate ceva
Cate zile sunt, in medie, necesare de stat la Viena(stiu ca fiecare are ritmul sau), dar macar sa stiu cu aproximatie, ca sa pot sa-mi fac rezervare.
Ce fel de anestezie fac? Este generala? Te adoarme? Ti-o fac in coloana sau in vena?
Pe parcursul stimularii ati luat acid folic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sisipisi, eu iau 25 mcg de L-thyroxin de un an si am observat ca mi-a reglat menstruatia. Poate ca la tine problema a fost modificarea dozei intr-un interval scurt.
aadina, la Viena stai intre 8-10 zile. Stiu ca cei de la Wunsch practica la punctie in mod uzual anstezie cu sedoanalgezice, insa fetele care au avut o astfel de anestezie iti pot da detalii.
Eu am cerut anestezie generala la punctie pt care am platit separat 300 euro si care mi s-a facut intravenos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

balanta Doamne ajuta! Mi-a mai inflorit un pic de speranta in suflet dupa mesajul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

balanta,

tot eu ti-am mai cerut informatii despre clinica fetomed.

am o prietena cu sarcina 31 + care are un bebe cu aritmie cardiaca si nimeni nu stie sa-i dea un raspuns serios,adica o cauza si prognostic si rezolvare.

poate ajumge direct la clinica sau are nevoie de programare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bonsai, ii trebuie programare ca sa mearga la Fetomed. Uite aici datele de contact:
http://www.fetomed.at/fm/1_en.php?id=61&nm=
Mai bine sa sune ca sa faca programarea, ca daca scrie poate dura 1-2 zile pana primeste raspuns la email.
Merita sa mearga acolo, medicii sunt extraordinar de buni.

sisipisi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

aadina,
la Goldenes Kreuz am cerut anestezie generala la punctie. Costa 180 de euro si consta intr-o combinatie de Propofol si Fentanyl, pe care ti le administreaza intravenos un anestezist, cu monitorizare. Dozele variaza in functie de fiecare persoana (de cat de repede adormi). Mie mi-a zis sotul ca a durat punctia f putin, vreo 10 minute cu totul, de cand m-au luat din rezerva pana m-au dat inapoi, cand eram deosebit de vorbareata, in engleza fluent!!
cica l-am intrebat pe prof cate punctii a facut si daca a avut complicatii! apoi tot ii dadeam ca sint intr-o benzinarie... eu nu-mi mai amintesc decat ca mi-am revenit treptat, eram deja in rezerva cu sotul alaturi care radea de cate bazaconii indrugam

melisa, multumesc de intrebare, sint in sapt. 20 si ma bucur de fiecare miscare a lui bebe pe care o simt! S-a facut o luna de la internare, care mi se pare un vis urat si indepartat, si multumesc lui DD pt fiecare zi buna care trece! joia viitoare am eco la dr Pop si am un pic emotii, dar sper sa-mi zica de bine

Sisipisi, eu cred ca CM al tau dat peste cap + hipotiroidismul necesita un consult la un endocrinolog. Nu stiu cat e de greu (cat de mult dureaza) in Olanda sa ajungi la specialist...dar deja nu mai e de competenta medicului de familie si nici a ginecologului.
Altceva sa-ti zic nu ma pricep, ca nu m-am confruntat cu asta; am avut tot timpul CM regulat, intre 27 si 29 de zile.

toate fetele
Gabi+20
placenta previa centrala WISH ME LUCK
sper sa iesim cu bine din toata aventura asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancaella spune:

Multumesc Oanamares pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adina, mie de exemplu cei de la wunsch m-au intrebat de la inceput daca vreau cu anestezie, insa am refuzat.Mi-au spus ca e 200 euro....insa ciudat cand a avut loc punctia si pe mine si pe sot ne-au adormit, iar anestezistul dupa ce si-a terminat treaba a venit sa ne ceara 300 de euro pt amandoi, i-am dat normal insa nu mi s-a parut normal asa....in fine la cat de aglomerat era acolo cine stie au uitat ca nu am cerut cu anestezie poate....deasta zic mai aminteste-le si tu, inainte de punctie, noua ne-a fost rusine sincer sa mai intrebam

Mergi la inceput