FIV Europa(38)
Raspunsuri - Pagina 19
adria42 spune:
oanamido, bafta la FET!
Bruni, cand ai programata consultatia! Sa dai peste un dr. superbun!
Sisipisi
Balanta
Adijo
Melisa, cum te simti?
GGabi, o sa stam amandoua pe forum de sarbatori, caci sotiorul meu a zis ca nu-mi da voe sa merg nicaieri, ca cica obosesc pe asta micu!
adria42 spune:
Aaa,Sandy, am uitat sa-ti spun, am facut 2 luni acupunctura (prima luna 12 sedinte si a2a luna 10 sedinte), dar nu in Bucuresti. Cred ca in Bucuresti ai de unde alege, poate gasesti un dr. chinez. Poti sa o intrebi pe Samira,poate iti da o recomandare.
Gabi_B spune:
Adria, ne forumim cu drag impreuna de sarbatori!
am de gand sa stau cuminte-cuminte la orizontala, ca sa nu ajung cumva inainte de vreme la spital. Mi-am propus sa ma internez pe 10 ianuarie, si probabil ca nu voi sta cu laptopul in spital, sa nu mai am si grija lui...dar vad cum negociez cu dr, daca zice 3 ianuarie, atunci asa o sa fie...
toate fetele
Gabi+22
placenta previa centrala
samira33 spune:
sandy,eu am fost la acupunctura la dr Teodor Coldea...daca dai un search ajungi la clinica unde il gasesti.
pentru toate fetelle.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
Sandy2707 spune:
toate fetele si mersi tare ca m-ati primti printre voi
Am ramas fara internet de la 12 si nici modemul de Vdf nu mi-a mers asa ca nu am mai reusit sa va raspund.
Bine ca acum s-a rezolvat
Goldi tu ai urmat vreun tratament pentru hiperplazie si polipi in afara de extirparea polipilor? Eu inca sunt in asteptarea biopsiei si abia dupa asta o sa stiu exact ce am de facut; Unde ai facut FIV?
Adria mersi mult si - sa stii ca am cautat chinezi dar nu am gasit.
Samira - sa stii ca si eu tot la Dr Coldea ma gandeam - am vazut ca au cabinetul aproape de Piata Dorobanti. Sunt Ok cu giena? stii cum sterilizeaza acele ?ca de asta mi-e cel mai teama sa nu ma trezesc cu vreo bucurie de hepatita sau altceva
pentru toate
Sandy2707 spune:
Anais sa stii ca si eu ma gandesc sa fac la fel ca prietena ta la urmatoarea stimulare Ziua 3 si cel putin 3 iar restul la
pastrare daca ma ajuta DD si o sa am aceeasi productie buna
Adria tu ai reusit cu blasto sau ziua 3?
Bruni - bafta sa gasesti un medic bun care sa te lase in 2011. Sa nu ma spui sotului tau ca poate
Oana bafta la FET! Uite si galeria
pe toate cu drag
samira33 spune:
sandy,este ok vila in care au cabinetul.
acele le-am cumparat la inceput,la prima sedinta...destul de multe...cred ca vreo 30 si dupa fiecare sedinta mi le punea intr-un recipient din plastic in care era o bucata de vata...le infigea acolo pe masura ce mi le scotea...si singura mea grija era sa torn mereu spirt in recipeintul respectiv...sa fie mereu in spirt.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
Sandy2707 spune:
Samy mersi mult de raspuns (inteleg ca acele le pastrai la tine) si bine ai revenit acasa cu bebicii la purtator
Am vazut ca ai hiperstimulare ceea ce ar putea fi un semnal ca se prind bebeii dar tb sa ai mare grija si sa bei multe, multe, multe lichide mai ales apa si sa mananci proteine - in special oua si carne de peste (dar nu ton sau rechin ca cica au un continut mare de mercur)si in plus legume si fructe; ai grija cu ceaiurile pt ca unele pot sa dauneze nidarii sau bebilor. Evita cat poti dulciurile.
melisa28 spune:
Sandy, bun venit printre noi, si sper sa-ti purtam noroc pentru FIV 2.
Sunt sigura ca aici vei gasi ceea ce cauti, si vom fii alaturi de tine.
Adria, eu sunt bine, am 7 saptamani, inca nu-mi vine sa cred inca, am facut un al doilea eco deja, si se pare ca embrionasul meu deja are pulsatii cardiace...Tu cate saptamani ai?...Ce faci stai numai in casa?...Mie m-i s-a spus sa stau cat mai mult la pat dar nu rezist. Tu cum iti petreci timpul?...Ce ti-a spus doctorul?
Bruni,incearca sa-ti alegi de data asta o clinica f buna, cu multe sanse de reusita. pup