FIV Europa(38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

multumesc de raspuns Sissipissi si Adria42. Am doctor care ma are sub supraveghere si el a spus sa opresc Crinone cand rezultatele de la primul test au iesit bune. De ieri insa mi-a dublat doza de Crinone - dimineata si seara. Vineri fac din nou test de sange si vad daca s-a imbunatatit progesteronul
Eu intrebasem daca a mai fost cineva in situatia mea - daca dublarea dozei de progesteron ajuta sau e prea taziu. eu sper din toata inima sa nu fie prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

orchid dubios doctorul ala al tau. Doamne ajuta sa creasca. Ai incredere si totul va fi bine. HCg e mare. Cand faci eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

ecografia este pe 13 decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Orchid este ac unitate de masura la progesteron? Dupa administrare isi va reveni dar sa nu-l mai intrerupi decat at cand intri in trim 2 si o faci treptat. Sunt fete care au luat mai mult timp dar in primul trimestru este obligatoriu deoarece nu e placenta formata. Din trim 2 placenta secreta progesteron.

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

eu iau progesteron si acum 400mg/zi, si mi-a zis ca o sa-l iau pana la 34 de sapt (daca ajungem pana atunci)

Gabi+22
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Adria ! Cum sa nu ajungeti pana atunci, (34 sapt cat ai scris mai sus) macar pana atunci, trebuie sa fii optimista si cu ajutor de specialitate si al Doamne-Doamne, o sa aduci un bebe sanatos pe lume !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Melisa ce faci, cum mai esti? ne-ai parasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamido spune:

buna fetelor sunt noua pe aici.am 25 ani locuiesc in bruxelles si ma pregatesc pentru un transfer de embrioni congelati.am facut un fiv nereusit in sept.sunt foarte stresata daca aveti vreun sfat sau daca sunt fete care au reusit cu embrionii congelati.eu am 3 la rece sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

a folosit cineva firmele pt. transport probe biologice?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetelor

Sunt noua pe acest forum si sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru; nu sunt insa noua si in ce priveste FIV.
Am la activ 1 FIV nereusit (din pacate) in Austria Wels in luna Noiembrie si acum ma pregatesc de FIV 2 probabil in ianuarie sau inceput de februarie.
Felicit toate fetele care au reusit si le doresc sarcina cat mai usoara si la termen si bebici frumosi si sanatosi

Adria am vazut ca tu ai facut acupunctura si ai fost multumita. Ai facut in Bucuresti? Imi poti spune si mie Dr si cabinetul? As vrea sa fac si eu inainte de FIV 2. Chiar simt ca am nevoie sa ma reglez la "Mansarda"
Va pe toate si sa aveti un decembrie minunat

Mergi la inceput