FIV Europa(38)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabi_B spune:
adria, sintem bine, dar am obosit un pic, ca am fost azi la dr si am plecat la 11 si ne-am intors la 3. E o draguta, imi place dr mea, mi-a facut iar eco, s-a uitat cu mare atentie dupa hematomul descris de dr Pop si...nu e!
ecograful la fel de bun, ea f meticuloasa, m-am mai linistit.
bebe e in parametri, tare miscacios, mi-era asa de drag de el, sa-l vad acolo!...
recomandarile aceleasi, si am negociat internare dupa 1 ianuarie!
tu cum te mai simti?
Gabi+21
placenta previa centrala
adijo spune:
Eu vreau sa merg la acupunctura pt reechilibrarea organismului: dupa acest ultim Fiv m-am simtit destul de nasol( dureri puternice de cap, eu neavand niciodata astfel de probleme, acnee destul de nasoala, secretie vaginala ioc tot ciclul urmator, astenie generala , irirtabilitate, etc), lucruri pe care nu le-am simtit dupa inseminari sau celalalt Fiv. M-am gandit sa ma duc sa ma intep( de parca nu m-am intepat destul acum o luna!) poate imi recapat energia si tonusul dinainte. Nu sper ca voi ramne dupa insarcinata ( desi ce bine ar fii..!!!) dupa acu ci doar vreau sa ma simt mai bine...
brunadria spune:
adijo eu dupa fiecare sedinta dormeam dusa si eram f relaxata! inceraca poate iti rezolva problemele!
eu astept programarea aia, sunt tare intoarsa ca nu inaintez deloc! daca ar fi dupa mine as incepe fiv ul la urmatorul cm
offf, m am saturat pt ca stiu ca doar la anul intr o vreme voi face fiv ul!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
orchid spune:
Vin si eu cu rezultatele celui de-al doilea test de sange.
HCG> 9000
dar progesteronul a scazut dramatic :( este 17 acum dupa ce saptamana trecuta a fost 50
Am intrerupt Crinone o saptaana si asta este rezultatul:(.
Am reinceput tratamentul cu Crinone de doua ori pe zi si refuz sa cred ca nu se va imbunatati situatia.
A mai fost cineva in situatia mea?
Catalina tu ai facut Crinone de la inceput fara intrerupere? Ce sanse am ca progesteronul sa revinsa la limite normale.
Cred in minuni si ma rog ca Dumnezeu sa faca una si pentru mine
adria42 spune:
Orchid, cine ti-a spus sa intrerupi Crinone? Si eu folosesc Crinone + utrogestan, dar proful mi-a zis sa nu-l intrerup pana in sapt a 12a si pe urma mai vedem, reducem dozele dar nu intrerupem brusc! Posibil sa fie nevoie sa folosesc toata sarcina. Dr. tau ce zice, nu trebuie sa faci progesteron inj in situatia de acum sau e de ajuns Crinone?
adria42 spune:
Gabi, ma bucur ca l-ai vazut pe micut si ca este bine! Pupici la amndoi si sa fiti cuminti de sarbatori!
Adijo, iti doresc ca acupunctura sa fie cu noroc cum a fost si pt mine!
Bruni sa-ti treaca supararea fata frumoasa!
adria42 spune:
Sami, ce vroiam eu sa spun este ca uneori nu este atat de important cat de ajuta REAL o anumita procedura sau un medicament, ci cat crezi tu ca te ajuta si deja te simti mai bine si corpul incepe sa functoineze ca si cum ai fi luat cine stie ce elixir. La unele persoane functioneaza f. bine autosugestia (vezi efectul placebo) si poate de aceea e bine (uneori) sa fii optimist si sa ai incredere in doctorul tau.
Bafta la ET, sa fie lipiciosi micutii!
Sisipisi spune:
bruni nu te necaji ca stai pe loc. Cred ca inainte de 1 ianuarie o lasa toti mai moale, se gandesc la sarbatori si la cum o sa fie in vacanta de iarna. Mai bine sa incepi anul viitor sa fie toti cu focusul acasa si dornici de noi realizari.
gabi super buna vestea .O sa vezi ca o sa fie totul bine pana la capat.
adijo mergi la acupunctura si spune-i dr tot ce te nemultumeste. Imi amintesc ce bine ma simteam si eu. Cele 45 de minute pe patul ala de acupunctura erau cele mai relaxante momente ale saptamanii. Simteam ca fac ceva numai pentru mine si psihic eram mult mai relaxata ca stiam ca mereu cineva are grija de cum imi suna pulsul si cum imi arata limba si ca imi ajusteaza tratamentul functie de starea mea la momentul respectiv. Pana acum la nici un doctor nu am simtit atata interes fata de soarta mea ca la doctorii chinezi.
Sisipisi spune:
Orchid musai sa ridici progesteronul. Nu ai doctor cu care sa te consulti? Scaderea progesteronului poate duce la pierderea sarcinii si ar fi super pacat.