Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

vaiiii, si sa va mai zic?????? ieri ma intalnesc cu o doamna cu a carei nepotica se juca Eliza mea in parc.
Ea catre nepotica:
Uite, Diana o mai stii pe tanti, uite-o nu are de lucru....mai face un copil!!!!!!!!!!!!!!
daca era una de varsta mea nu stiu ce-i spuneam......dar fiind mai in varsta m-am abtinut.

Cum de ii nimeresc pe toti.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Da, si eu la serv am patit cam acelasi lucru..cand am anuntat ca sunt din nou gravi. Cica:" Tu ai face orice numai sa nu te intorci la munca? "

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

andreea ce nesimtiti aia la tine la munca.Cand aud chestii d'astea,realizez ca ai mei s-au purtat chiar exemplar ! La mine doar unii colegi m-au enervat, comentau ca imi dau drumul mai devreme acasa,ca am program special,etc,dar pe mine sefii ma interesau sa nu comenteze.
mirela ca tot vorbim de oameni care se baga aiurea in seama, ieri m-am dus la casa prioritara sa platim patutul,bineinteles ca era unu care nu avea burta sau scaun cu rotile l-am rugat sa ma lase inaintea lui ca nu am decat patutul,si mi-a zis ca "da,dar sa stiti ca nu e bine sa luati lucruri inainte,noi nu am luat nimic,dar niste prieteni de'ai mei au cumparat dinainte si bebelusul nu a mai iesit niciodata !" DOAMNE ce oameni ! in loc sa imi zica sa il stapanim sanatosi,bla bla, el ma ia pe mine cu superstitii d'astea ieftine.Mai era si tanar,vreo 30 de ani. I-am zis si eu "lasa-ne dom'le in pace ca bebelusul nostru e sanatos si noi oricum nu suntem superstitiosi ! "

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

am revenit. bebe creste frumos, inimioara bate f bine (chiar s-a ,,enervat'' cand l-a apasat cu aparatul ala ,dadea din craci)tensiunea mea buna.

33+

felicitari! ti-a spus si ce greutate are?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missmj

andreea ce nesimtiti aia la tine la munca.Cand aud chestii d'astea,realizez ca ai mei s-au purtat chiar exemplar ! La mine doar unii colegi m-au enervat, comentau ca imi dau drumul mai devreme acasa,ca am program special,etc,dar pe mine sefii ma interesau sa nu comenteze.
mirela ca tot vorbim de oameni care se baga aiurea in seama, ieri m-am dus la casa prioritara sa platim patutul,bineinteles ca era unu care nu avea burta sau scaun cu rotile l-am rugat sa ma lase inaintea lui ca nu am decat patutul,si mi-a zis ca "da,dar sa stiti ca nu e bine sa luati lucruri inainte,noi nu am luat nimic,dar niste prieteni de'ai mei au cumparat dinainte si bebelusul nu a mai iesit niciodata !" DOAMNE ce oameni ! in loc sa imi zica sa il stapanim sanatosi,bla bla, el ma ia pe mine cu superstitii d'astea ieftine.Mai era si tanar,vreo 30 de ani. I-am zis si eu "lasa-ne dom'le in pace ca bebelusul nostru e sanatos si noi oricum nu suntem superstitiosi ! "

carmen
30+ cu Andrei

Doamne ce aiurea

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Carmen....Doamne fereste, cat de prost sa fi sa poti spune asemenea tampeniii???????
pana si soacra mea care aoleu v ati apucat de cumparat lucruri pt copii inainte, ca nu e bine ca ........ieri ne a trimis din Israel 2 paturele foarte faine, albastre si moi sunt ele mai mari, dar nu i bai le folosim mai multi ani

ref la prioritate la o coada.......nu te ar lasa nici sa i pici cu ceara fierbinte

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

deea ai pm

Eu ma duc sa ma despaduresc , Doamne cat mai am pana la 19 , abia atunci am programarea facuta

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

mirela, o singura data am avut prioritate, cand era o coada fff lunga la casa speciala si m-a vazut casiera cu burta. I-a rugat ea pe restul sa ma lase sa trec in fata. a fost singura casiera care a facut asa..

Cu burta lasata...pai sunt 2 care se cuibaresc acolo...nu poate saraca sa stea chiar teapana . La Cristi eu am avut tot timpul burta jos...si am nascut la 41 sapt prin cezariana...asa ca ...lasa-i sa vorbeasca

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

missmjLa multi ani!!!!!sotului tausa petreceti frumos..sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea din burtica
fug si eu la real..poate gasesc perna de gravi
pup si vb cand ma intorc

Angie +29

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Fetelor, nu mai bagati in seama ce spun toti constipatii. Ca n-o sa va creasca ei copiii, si nici n-o sa aiba ei grija de voi daca vi se intampla ceva.
Eu am ales sa-i vad doar pe cei care se poarta bine, sau macar normal cu mine. Restul n-au cum sa ma enerveze, pentru ca nu exista.

si sa aveti o zi frumoasa

25+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

carmen la multi ani sotiorului si bafta multa diseara la eco.

Vb ta, Mayane, nu mai puneti la suflet toate vb rele ale celor din jur. nu trebuie sa dati explicatie la nimeni de ce mai faceti 1-2-10 copii. e probl voastra si numai a voastra. lasati-i sa vb si bucurati-va de buburuzele din burtici.

nu am avut probl cu datu locului in masini sau metrou. in schimb, in magazine, nici nu ii intreseaza. chiar alearga sa ti-o ia inainte sa fie siguri k nu stau dupa tine la coada

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput