cafeneaua noastra vesela !!!-4
Raspunsuri - Pagina 13
cryss_cryss spune:
Buna ziua,dragele mele!
Eu am venit,am vrut sa comand un capuccino,n-am avut cui asa ca m-am servit singura.M-am asezat frumos pe canapea si astept sa vad care este pe receptie.Si asteptSi astept poate m-o baga si pe mine cineva in seama......
DanaAlex spune:
salutare!!!!
am venit shi eu...sunt preocupata cu o tarta de mere in oala z , m-a invatzat o prietena cum se face, am incercat shi eu de 2 ori asta iarna shi acum vrea sotz din nou...sa vedem ce iese, ca acum reciteam retzeta ...
pup
p.s. sunt la cafea shi viciul nostru comun
DanaAlex spune:
"In luna aceasta s-au intamplat multe... am facut greseli- am cheltuit prea mult, am dat prea multa incredere unor oameni ce nu meritau, am cunoscut oameni, am pierdut prieteni...
Ma simt imbatranita...obosita... de rautatea si meschinaria oamenilor, de lashitatea si tiganismele cotidiene... de falsitatea celor pe care-i consider apropiati, prieteni, cunostintze."
.... vorbele apartzin unei doamne cu un talent formidabil la scris- Olguta12 shi au fost scrise pe un blog de pe DC in 2008, imi place felul ei de a scrie shi imi pare rau ca nu mai e activa pe acest forum.
citind acum mi-am dorit sa sa le transcriu aici...pentru ca le spune asha de bine !!!!
va pup maxim!!!!
maine dimi facetzi voi cafeaua, eu am alergatura toata ziua....daca prind o pauza, deschid DC
DanaAlex spune:
hai ca eu mi-am facut o bomba calorica buuuunaaaa rau...ca sa termin tot ce am de citit
DanaAlex spune:
www.coffeeterra.ro/cafea-si-zodii/" target="_blank">CAFEA SHI ZODII
Berbec:
Este semnul aventurii si este tot timpul pe drumuri. Asadar va prefera o doza tripla de espresso pentru energie.
Taur:
Incapatanati din fire, vor alege un anumit gen de cafea si ii vor fi fideli pentru o buna perioada de timp. Un Cappucino simplu baut elegant.
Gemeni:
Intotdeauna cea mai noua de pe piata, nu conteaza prea mult daca este espresso sau cappucino. S-ar putea sa fie cel mai multumiti de un cafee latte dubla – jumatatate decofeinizata, jumatate normala.
Rac:
Va alege o cafea decofeinizata. Cofeina l-ar face sa fie un pic nervosi si impulsivi.
Leu:
Este un fan al cafelei si chiar este posibil sa aiba acasa un automat de cafea. Un espresso intr-o ceasca fancy care il ajuta sa ramana in centrul atentiei toata ziua.
Fecioara:
Fiind un conservator, va prefera o cafea columbiana pura. Toata lumea stie ca este buna si este sigur ca ii provoaca dependenta. Nu va accepta niciodata o cafea proasta.
Balanta:
Cauta un echilibru pana si bauturi. Deci o cafea cu lapte este ideala. Impartite exact egal.
Scorpion:
Se ascunde in spatele unei cani mari de cafea… cu mult lapte. Dar nimeni nu trebuie sa stie asta. Parca mister era cuvantul pentru Scorpion. Asadar nu stii niciodata ce bea.
Sagetator:
Azi, o cafea caramel. Maine, un frappe. Nici el nu stie exact. Ii plac toate, dar niciuna. Incearca tot felul de arome in functie de sezon, dispozitie si oferte.
Capricorn:
Intotdeauna cauta cel mai eficient mod, deci a gasit o solutie si pentru cafea. Un espresso rezolva problema energiei si in plus, a timpului. Nu ar vrea sa fie oprit din treaba pentru o cafea.
Varsator:
Neconventional, prefera sa experimenteze arome si chiar sa isi creeze singur unele noi. Probabil ca nu va bea niciodata o cafea in acealasi mod. Amesteca, masoara si incearca pana este perfecta.
Pesti:
De obicei, cauta inlocuitori ai cafelei. Nu prea o agreeaza, dar daca chiar trebuie sa bea, va adauga un strop de ceva special: frisca, alcool sau crema de fructe.
DanaAlex spune:
Citate celebre shi cafeaua * Cafeaua este ca si un copil – usor s-o faci si te tine treaz toata noaptea.
* Un matematician este un dispozitiv care converteste cafeaua in teoreme (Paul Erdos)
* Mi-am masurat viata in lingurite de cafea (T.S. Eliot )
* A bea este omenesc, a bea cafea este divin.
* Daca as bea suficienta cafea as putea conduce lumea.
* In spatele fiecarei femei de succes sta destul de multa cafea (Stephanie Piro).
* Cafeaua este un moment de placere si o aroma. (Claudia Roden)
* Cafeaua trebuie sa fie neagra ca iadul, tare ca moartea si dulce ca dragostea. (proverb turcesc)
* Ciocolata, barbatii, cafeaua, unele lucruri trebuie sa fie cat mai bogate.
* Espresso este pentru Italia ceea ce sampania este pentru Franta (Charles Maurice de Talleyrand)
* Dar daca nu ar exista cafeaua, nu as mai avea niciun fel de personalitate. (David Letterman)
* Cred ca omenirea poate face multe lucruri, dar nu pentru ca suntem destepti, ci pentru ca putem face cafea. (Flash Rosenberg)
* In clipa in care te pregatesti sa bei o ceasca de cafea fierbinte si tare, seful iti va cere sa faci ceva care dureaza exact pana in clipa in care cafeaua s-a racit.
* Cafeaua este o bautura care te adoarme daca nu o bei (Alphonse Allais)
* Preotul voodoo si poate farmecele lui nu erau nimic pe langa espresso, cappuccino si mocca, mai puternice decat toate religiile lumii luate impreuna, si poate mai puternice decat insusi sufletul omenesc (Mark Helprin)
DanaAlex spune:
Cafea amara
- Ce sa va aduc la desert, domnule?
- O cafea… Vezi sa pui în ea noua linguritze de zahar!
- Nu ash putea pune zece, ca sa fie socoteala rotunda, zice ironic chelnerul.
- Nu, las-o asha, cu noua linguritze. Îmi place sa fie putzin amara!
DanaAlex spune:
Bancomatul de cafea
Un politist vede un automat, se apropie de el si baga o fisa. Deodata apare un pahar si incepe sa curga cafea. Politistul ia paharul, il bea si mai baga o fisa.
Din nou apare un pahar, curge cafeaua pe care o bea politistul si actiunea se repeta de mai multe ori pana cand in spatele politistului se formeaza o coada destul de mare.
La un moment dat o batrana îl întreaba pe politist:
- Domnu politist ne lasati si pe noi sa bem o cafea, ca de o ora stam la coada !?
La care politistul indignat raspunde:
- Ce vrei babo, ti-e ciuda ca eu castig…