cafeneaua noastra vesela !!!-4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Neatza dragelor!

Mai ce petrecere am ratat aseara. Cu vin fiert, bere, ciocanele la cuptor . Un rasfat! Sa va fie de bine.

Eu am vazut un film pe laptop (Eat Pray Love) si apoi somn.

O zi cum va place!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Eu o sa il vad diseara

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

vreau shi eu filmul "Eat Pray Love"...am auzit ca e super!!!

am citit cartea shi mi-a placut super slogan: mananca, roaga-te iubeshte!!!

am gasit www.cinemagia.ro/filme/eat-pray-love-487256/" target="_blank">aici

diseara e "dansez..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Dana,spuneai ceva zilele trecute de al treilea razboi mondial ,si inceperea lui pe 11 noiembrie 2010... Pai nu pare un razboi mondial ce se intampla acum? Toate statele se lupta intre ele pe diverse fronturi, este criza asta mondiala care mai are putin si face oamenii sa se ia la bataie pentru o bucata de paine. Plus ca Nostradamus nu prea a gresit evenimentele,a gresit data si intensitatea lor . Poate ca daca ne uitam mai atent la evenimentele de pe 11.10.2010 descoperim ceva ce seamana a "razboi" . Eu cred ca nu mai dureaza mult si o sa se intample ceva,dar nu la noi,nu in tara noastra unde mai toata lumea asteapta ca cel de langa el sa lupte pentru drepturile lui,acel "cel de langa" sa se informeze, si tot el sa faca ce e corect.

hai ca ma tzin de ieri sa-tzi raspund...parerea mea, desigur

e inspaimantator totul, dar prea se trimit mail-uri la greu despre subiectul asta shi toata lumea vorbeshte...fereasca Dumnezeu! ar fi un mare dezastru, caci acum nu se mai poarta luptele cu baioneta shi cu tunul, sunt arme mult mai sofisticate care fac mult rau shi pe termen lung...

referitor la oameni, asha e, cred shi eu de ceva vreme ca perioada economica nu tocmai favorabila ne-a inrait, dar ce sa faci...cu burta goala shi fara sperantza de mai bine e greu sa fii prietenos shi zambitor, amabil shi protocolar!

cu toate astea, e ciudat...uffff, adevarul e dincolo de noi!!!cu sigurantza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dadi_t

yupiiii...mi-a iesit!

Tania, vezi daca-ai pus tu poza asta frumoasa....s-a simtzit Soarele shi a ieshit

am auzit ca in week-end va fi vreme frumoasa!!~!

cine vine la evenimentul disney dupa 11?... sa ne cautam din priviri fetelor voi ce mai mancatzi???...ca sunt in pana de idei shi chef shi ma gandesc cu groaza ca vin 2 zile in care nu mananca cei mici la gradi ...shi asha cand ii aduc acasa imi cer amanadoi de mancare!!! zici ca-s Fomila shi Flamanzila, aaaa shi Setila la patrat

Mergi la inceput

aaaa, mai am un

iubitul meu sotz a tziunut in buzunarul interior al sacoului (de lana, nu-sh cata importantza are?)un pix cu cerneala fara dop...consecintza: a murdarit cu cerneala fatza interioara a sacoului, camasha shi maieul, pana shi piele lui ca a curs ala tot

cu pielea am rezolvat-o , maieul l-am spalat shi nu a ieshit, doar s-au estompat petele....camasha shi sacolul mi-e frica sa le spal, sa nu le stric!

intrebarea mea: a mai patzit cineva asha? cum/cu ce sa curatz?
ma gandesc sa le duc la curatzatorie, dar imi e sa nu dau banii degeaba...oare se curatza (e vorba de multe pete unite shi alte mici in jur, deci cantitate mare)

Mergi la inceput

cautand antitod contra petelor de cerneala, am dat peste asta, sursa versurilor urmatoare:

Dragalase paharele
Dragalase paharele
Dinainte-mi sa se puna
Sa se toarne vin īn ele,
Pofta buna!

Sa golim toti īn tacere
Iar cuiva vin de nu-i place
Bea-atunci mai bine bere,
Bea īn pace!

Cine-i ametit prea tare
Pe sub mese sa se culce
Si īn zgomot de pahare,
Doarma dulce!

Sa nu fie vorba lunga
Doara stim ce scurta-i viata
Sa bem pāna sa ne-ajunga,
Dimineata. pe diseara la "dansez..."

Mergi la inceput

heyyyy!!!! cine se uita la "dansez..."???

beuturici shi floricele de porumb, cat mai confortabil in fotoliu shi vizionare placuta!!!revin mai incolo, mai am putzintica treaba

Mergi la inceput

Eu ma uit, eu ma uit!
Mi-am facut ceai,am pus niste miere, mai sorb un strop,mai ma uit la tv,mai fac un cercel ...

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

,super bancul spus de micutzul Will :

Un negru moare,si merge in Rai... La poarta Raiului,bate negrul,raspunde SF Petru:
-Cine esti?
-Leonardo di Caprio!
Sf Petru il suna pe Dumnezeu :
-Alo,Sefu' ..Titanicu' s-a scufundat sau a ars?

Mergi la inceput

buna dimineatza!!! w/e minunat!!!

Mergi la inceput