cafeneaua noastra vesela !!!-4

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Buna dimineatza!!!!

ptiuuuu ce matinala sunt.... abia ashtept vacantza gradinareasca
la cafea shi eu, am papat mai intai zacusca buna ,buna facuta de....va zic daca e cineva interesat sa nu va ganditzi ca de mine sub indrumarile directe ale Ukai , deshi am prestat shi eu o zacusta prin 2006 o minuneeee....
nuuu, am cumparat zacusca shi gem de prune de la targul tzaranesc, au gust apropiat de cel facut de bunica, gemul/magiunul e putzin afumat...

Ely ... o zi minunata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Hai ca ma laud si eu cu zacusca facuta de mine , buna rau dar nu e potrivita la regimul pe care incerc sa il tin cu toate ca mai trisez cate putin , aoleu sa nu vada Diana ce am scris ca ma cearta
In rest ce sa zic azi am zi de sport , apoi ceva treburi prin oras cu soata dupa mine ,cateva cumparaturi caci pe seara trebuire sa gatesc , maine sunt la servici si sa aiba copilul mare si cel mic papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

yupiiii...mi-a iesit!

Mergi la inceput

cum ti-a iesit ca mie nu prea vrea sa imi iasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elypetrov

cum ti-a iesit ca mie nu prea vrea sa imi iasa

ELYPETROV

ce dai sa-ti spun?!

Mergi la inceput

o zacusca si un compot de gutui

Mergi la inceput

de post amndoua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elypetrov

o zacusca si un compot de gutui

ELYPETROV

La asa oferta...azi ma bagi in pofte rau!....lasa acusi plec...dezvoltam pe diseara! pup!

Pup fetele si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineaaatzaaa!
Hai ma Dana,si eu care credeam ca te-a invatat Uka,deja o vedeam spunand la tel " Nu ma Dana,dupa ce pui ceapa la calit ,pui si morcovul ras pe razatoarea mica si lasi sa se caleasca,si daca ai probleme cu aciditatea pui o ceasca-doua de apa de la inceput!" Ca doar cine stie sa faca retete delicioase de ciocanele la cuptor stie si d-astea . Data viitoare poate ne nemerim amandoua la tine,sa se mai vada Carina si Paul,acum ca au mai crescut si interactioneaza altfel cu copilasii ,amandoi.

dadi,si eu am bagat sub bot o cana cu iaurt,ieri fara sa vreau am tinut post . Dar ai dreptate,nu-i pacat ce bagi in gura,e pacat ce scoti din gura . Si mai e important ce porti in suflet,parerea mea.
Ely
Eu aseara ,de fapt azi-dimi am adormit la 4 si un pic. M-a mancat in fund sa beau cola,nu-mi ajungeau berea si vinul de aici,dar na ,vacutza aia cu doze la tzitzi mi-a facut pofta. Si dupa doua cani maari de cola,adio somn. Am dormit 4 ore si sunt ca noua .Eu am luat un ceai,suna tare bine.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Neatza dragelor!

Mai ce petrecere am ratat aseara. Cu vin fiert, bere, ciocanele la cuptor . Un rasfat! Sa va fie de bine.

Eu am vazut un film pe laptop (Eat Pray Love) si apoi somn.

O zi cum va place!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput