Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
IONY_82 spune:
Simona "LA MULTI ANI!"ptr. Matei sa fie sanatos si sa creasca mare mare
Cami-Antonia
Mandreeac somnic usor
fericita 25+ cu
cami_antonia spune:
iony tu ce mai faci?
cum mai esti?
nasti in italia nu?
eu maine abia ma programez pt a treia eco din aceasta sarcina
morfofetala de trimestrul 2
e bine daca voi avea 21 +?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia iony tu ce mai faci? cum mai esti? nasti in italia nu? eu maine abia ma programez pt a treia eco din aceasta sarcina morfofetala de trimestrul 2 e bine daca voi avea 21 +? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+ |
facem bine , crestem crestem, saru'mana de intrebare
da, voi naste aici
da , e foarte bine , morfofetala de trim II se face intre 20s-24s
multi pupici Antoniei
fericita 25+ cu
ioanales spune:
hello,
intru si eu tarziu,ca de obicei, felicitari pt eco, scrish, tare mare-i bucuria sa-ti vezi bebe sanatos!
apropo de kile, am pus pana acum vreo 4, incerc sa mai franez ritmul, dar in seara asta m-am umflat cu salata de rosii, ceapa, castraveti, telemea (preferata mea) si salata orientala care continea cartofi deci nu cred ca pot sa-i consider ca fiind dieta..mananc tarziu ce sa fac, asta e
banuiesc ca am pus si de cand am lasat-o mult mai moale cu sportul, acum in afara de o plimbare si (rar) gimnastica prin casa nu mai fac nimic, voi mergeti la cursuri de gimnastica pt gravide sau de inot? m-as duce la o piscina dar mi-e frica sa nu iau vreo bacterie ceva...
va pup pe toate si noapte buna
18+cujucaus
djlaura01 spune:
eu ma bag la somnik toate burticile si va doresc somnik linistit
_
21 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
cami_antonia spune:
ioanales eu de aia nu inot decat in mare
mi-e sila de bazin
si cand nu sunt gravida
dar acum cu atat mai mult
nu fac sport decat cand alerg dupa antonia mea
atat
yasmi eu sunt dar fug si eu la nani
te pupic
si ne auzim maine
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+