FIV in Ungaria 119
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
alla...ssshhhht....nu mai spune ca acu vine aristica si cere.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 va pup fetelor aristico...aduc eu bomboane de la unguroi...parol...doar nu crezi ca o sa ma limitez la 2 pungi ca tot omu normal la creieri!!!...asa ca ne intalnim noi in Dcemebrie si te cadorisesc...poate mai organizeaza fetele de la FIV o intalnire...aflam si noi si aterizam pe acolo...vedem noi. |
Samiroooo mi- ai facut o pofta de bomboane belea. Oare in ianuarie cand merg eu mai gasesc de cumparat?
Sa-mi imprumuti si mie starea ta ca e bine sa te detasezi de tot ce inseamna FIV.Vorba adrianei...semne de gravideala
Baaaaaiiii da cat ati putut scrie in 2 zile...trebuie sa citesc din urma si revin.
samira33 spune:
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
elenus26 spune:
Seara buna unguroaicelor!
Samirutzo si eu te astept sa ma conduci luni la gara
Maine ai eco, nu? Vezi sa nu uiti
Outzul e bine pana acum...maine asteptam vesti sa vedem ce face mai departe...
Asta seara incep Clexanele
Inainte de embrio mai pun utrogestan?
Apropos de bomboanele de pom...eu tot incerc dar in afara de alea cu martipan restul am dat peste niste ciudatenii. Hmmm...unde sunt alea bune?
Pup fetele toate!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
samira33 spune:
elenush,cred ca sunt la supermarket sau la targul de carciun de la Vorosmarty Ter
asadar,pleci Luni???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
sonya_mea spune:
citat din mesajul lui luck sonya sa inteleg ca ai tratamentul cu clomiphene? Asta este tratamentul pe care mi l-a propus si mie PK pt ultima incercare. Ce ti-a mai recomandat alaturi de clomiphene? Cand incepi tratamentul?Multa bafta !!! |
Luck, pe langa clomiphene voi avea cate 2 amp de gonal si merional pana in z6 cand merg la eco. Voi inecepe tratamentul cel mai probabil in ianuarie.
sonya_mea spune:
Sonya, daca vei urma tratament cu clomifen, care se da in special pentru poor responder, atunci vei avea nevoie de ceva pentru endometru, musai! clomifenul subtiaza tare endometrul! dar exista solutie pentru asta, daca ai primit deja tabelasul, vei vedea acolo. Daca nu l-ai primit inca, spune ca te pot ajuta. haidi bafta multa, sunt pregatita sa scot majoretele de la cutiuta! |
Adriana,intr-adevar, la primul FIV am raspuns mai greu la stimulare, am avut 4 ovocite din care s-a fertilizat doar 1.Nu stiam de "efectele negative" ale clomiphenului, noroc ca mi-ati deschis voi ochii. Ce as putea sa iau pt endometru? Eu ma gandeam la laptisor de matca din z1 de stimulare. Tabelasul inca nu l-am primit, o mai pasuiesc pe samira pana ajunge la Buda cand va fi mai libera, dar poti sa mi-l trimiti si pe al tau....2 parere nu stica niciodata.
Eu te-am urmarit din umbra de cand eu inca mai speram ca pot ramane insarcinata natural. Cum a fost petrecerea de 1 an a ingherasilor tai?
sonya_mea spune:
citat din mesajul lui edennoa pt sonya: eu normal am endo de 8 mm, cu closty 100 mg 5 zile din z3-8, a ajuns la 3.8 mm, motiv pentru care am anulat IA in acel ciclu; am inteles ca daca nu il iei chiar din z3 are timp endo sa creasca; sau poti sa folosesti ceva gel cu estrogen parca; oricum nu stiu daca si la fiv e la fel, pt ca mai ai si FSH si LH pt stimulare, spre deosebire de IA cind au am avut doar closty acum la fiv am avut endo de 10 mm in z7 de stimulare si de 13 mm la punctie ps am citit ca e okay si mai mic endo daca e triplustratificat / trilaminar multa bafta |
Multumesc de detalii, eu voi lua closti in primele 5 zile de stimulare impreuna cu cate 2 amp de gonal si merional. Sper sa nu-mi afecteze endometrul atat de tare
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
I-am scris Dr. Kovacs despre cazul meu si mi-a raspuns:
Hi,
Thank you for your interest in our program. Your AMH is low and you had
poor response in the previous treatment. The alternative to trying with own eggs is donor egg use. This is not accepted by all. If you want to try it once more before considering the alternative options i am willing to try it with you.
Sincer, ma asteptam la acest raspuns. Din pacate eu nu mai pot face decat o singura incercare (din motive financiare), asa ca este destul de greu sa decid.
Va doresc sa vi se indeplineasca visul, acela de a deveni mamici, mai ales ca urmeaza Sarbatoarea Sfanta a Craciunului: samira, elenus, sonya si toate celelalte care veti urma
Pupici
violeta70 spune:
Am revenit cu o intrebare, stie cineva ceva de mami_vreau?
Parca in decembrie trebuia sa mai faca un FIV cu Kovacs. Isi reprogramase FIV-ul din Cehia din decembrie pentru anul viitor, in vara.
Pupici