FIV in Ungaria 119
Raspunsuri - Pagina 6
naty76 spune:
Buna fetelor sa aveti o zi buna!
elenus mult noroc pt.azi sa prmesti vesti buna.
samira
alla76 mult noroc si tie pt. maine la eco sa ai cat mai multe outze
si restul fetelor .
aristica spune:
ELENUSH lasa doamna draga, ca-i bine sa arati ca Angejina jolie cand te gravideste Pk. Sa te uiti la el si sa-i dau un pupic cu buza aia groasa, ca va ajuta sa faceti un copil sanatos. Normal, vin si eu cu "folclorul" - stiu o fata care a facut un sigur fiv, a avut un singur embrion de ziua 3, acum e o fetita ce se va naste in ianuarie. Misto, nu?
ariadna pentru sufletelul meu, de fivoasa "proaspata" - cu 2 fiv-uri si un an p-aici, nu vrei sa povestesti istoria ta? Ca am citit pe bucatele despre tine, la toate capitolele, dar reusita ta este dubla, deci e dublu happy-end sar-mana de bomboane, dar eu chiar vorbesc serios, ca se lauda samiruta cu niste bomboane fantastice, care se gasesc la vecinii nostri.
samiruta iti dau si eu banuti pentru bomboane?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
ariadna33 spune:
aoileu, aristica, povestea mea e lunga rau... se intinde pe 7 ani, din 2004 sunt pe forum... o sa incerc sa fac o versiune scurta ca sa nu plictisim lumea
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
samira33 spune:
va pup fetelor
aristico...aduc eu bomboane de la unguroi...parol...doar nu crezi ca o sa ma limitez la 2 pungi ca tot omu normal la creieri!!!...asa ca ne intalnim noi in Dcemebrie si te cadorisesc...poate mai organizeaza fetele de la FIV o intalnire...aflam si noi si aterizam pe acolo...vedem noi.
mai fetelor...io sunt cu capu'...nu stiu ce naibilor am ca tot am senzatia ca nu am inceput stimularea...ca nu mi-au crescut foliculii....ca nu iau corect tratamentul...ca-s expirate injectiile...ca nu-si fac efectul...ca de ce nu simt ceva....ca de ce nu mi-e rau-nici data trecuta nu mi-a fost da atunci am fost la Buda din ziua 4 si parca era altceva in subconstientul meu.....ca daca nu-si mai aduce aminte de mine PK...tot felu de tampenii imi trec prin cap.
aseara am uitat complet de injectii...bine ca am un barbat cu capu pe umeri...ca daca era dupa mine...pe onoarea mea ca ratam injectarea de aseara.
cam cu astfel de ganduri e populata capatzana mea in ultimele zile
cred ca mi-au ajuns ceva hormoni si pe la creiere de deraiez in felu asta
va pup
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
ariadna33 spune:
samiro, astea-s simptome de gravideala, asculta'ncoa la mine! deci asa trebuie sa te simti, ca intr-un concediu cu sotiorul, el iti va aduce aminte sa te injectezi si in rest, lasa corpul sa-si faca treaba fara sa-l mai analizezi atat! gandeste-te ca de Craciun vei fi cu bebe in burtica!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
ariadna33 spune:
deci toate fetele la apel cu teste pozitive, da? vreau sa vad pana la sfarsitul anului lista de aspirante scurta de tot si formata numai din fete care au reusit dar au uitat sa ne scrie, da?
ingeras26a spune:
Am venit cu vesti proaste:
Nu se vede sarcina nici azi, ceea ce ne lasa 2 variante:
- extrauterina
- intrauterina oprita din evolutie
Luni tb sa fac beta sa vad cum e si daca o sa fie mare, e extrauterina. Pregnylul se metabolizeaza pana atunci. Daca beta e 0 sau f mic, atunci e intra op din evol. Peste o saptamana eco din nou, daca nu am avort pana atunci. Din experienta acumulata, undeva spre sfarsitul saptamanii viitoare voi avea avortul.
Va pup.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Am venit cu vesti proaste: Nu se vede sarcina nici azi, ceea ce ne lasa 2 variante: - extrauterina - intrauterina oprita din evolutie Luni tb sa fac beta sa vad cum e si daca o sa fie mare, e extrauterina. Pregnylul se metabolizeaza pana atunci. Daca beta e 0 sau f mic, atunci e intra op din evol. Peste o saptamana eco din nou, daca nu am avort pana atunci. Din experienta acumulata, undeva spre sfarsitul saptamanii viitoare voi avea avortul. Va pup. Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 4 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
samira33 spune:
ariadna,sa ai gura aurita
ingerasha,
elenush,nicio veste???
io tot mai sper sa te conduc la gara Luni
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
ariadna33, se gaseste pregnyl in ungaria. eu cumpar din farmacia din campusul medical din debrecen
samira33 eu am topit deja 1kg 300gr de bomboane de brad de la vecinii unguri si maine mai iau o punga
ingeras26a
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009