FIV in Ungaria 119
Raspunsuri - Pagina 5
ariadna33 spune:
elenus, am o prietena care tot asa la fiv ovocitele ramaneau lipite de peretii foliculului si nu reusea sa le aspire, din pacate mai sunt si situatii de genul asta care nu tin de priceperea doctorului , ci de organismul nostru, stii cum se spune ca lucreaza cu materialul clientului. Dar vestea buna e ca am alta prietena care are o fetita superba dintr-un singur ovocit recoltat. Nici nu a mai asteptat testul beta, demarase demersurile pentru adoptie, iti inchipui ce soc a avut cand a vazut ca-i pozitiv.
alinamolnar, naty, samira, aristica, multumesc din suflet pentru primire. Baietii mei acum dorm si eu navighez pe forum, of course!
va multumesc tuturor celor care mi-au votat rasaritul si celor care il vor vota!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
alla76 spune:
elenus26 tinem pumnii pentru ousorul norocos!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
elenus26 spune:
Multumesc mult fetele mele dragi!
...am un bot umflat...ca de Kermit
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
ariadna33 spune:
elenush, am uitat sa-ti spun de Kermit... neuroni lipsa, ce sa-i faci... vezi ca ai sigur alergie la o substanta din anestezic, eu asa reactionez la orice pe baza de algocalmin, numai ca stiu asta si le spun de fiecare data tuturor anestezistilor... asa pateam si la dentist cand imi facea anestezie locala, mi se umfla si cerul gurii, gura...
bafta sa fie ovocitul norocos si sa devina un embrionas lipicios! vezi ca am facut si versuri, da?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
luck spune:
ariadna
bine ai revenit in randurile noastre.
Si eu am primit pt ultima incercare care va fii , cu ajutorul lui DD , la inceputul anului viitor tot tratamentul cu clomiphene.
Despre ce tabelas este vorba , il pot avea si eu?
Te rog frumos ajuta-ma si pe mine cu un calcul:in 17.10.2010 am facut 1 ovitrelle pt punctie , in 19.10.2010 am avut punctia ,in 22.10.2010 et ,in 26.10.2010 am mai facut 1/2 ovitrelle iar in data de 02.11.2010 beta=7 si in 04.10.2010 beta=4.
A fost o incercare de nidare sau doar efectul ovitrellului?
Si mai am o MARE intrebare la tine , poate fi asociat ovitrellul cu pregnylul in tratamentul post ET?
MULTUMESC !
elenus
Doamne Ajuta sa fie embrionasul norocos !
ariadna33 spune:
luck, tu ai fost mai norocoasa decat toate fetele de aici, pentru ca ai primit mai mult decat toate la un loc, din 2006 de cand corespondam noi... beta al tau a fost din ovitrelle, din pacate...
asa, si pentru ca am mai primit intrebarea cu ovitrelle si pregnyl, care e mai bun, attention, please:
-ovitrelle este foarte bun pentru declansare (injectia dinaintea punctiei) pentru ca este sintetic si se apropie mai mult de hormonul LH secretat in mod normal de organismul femeii inainte de ovulatie, simuleaza foarte bine peak-ul ovulatoriu
- pregnylul este natural si este mai bun ca tratament de sustinere in perioada de dupa ET, pentru ca este un imunomodulator care se apropie de hormonul beta-hcg secretat in mod natural de corpul femeii insarcinate, face ca sa fie sarcina mai usor acceptata de organismul matern.
luck spune:
ariadna
asta inseamna ca valoarea beta era 0 daca nu faceam ovitrellul?
si eu care m-am bucurat asa de tare ca a fost totusi o incercare de nidare , sa inteleg ca nu a fost nimic???????????????
Da , am avut parte de multe sfaturi de la tine care m-au ajutat foarte mult dar schema primita , din pacate , nu am ajuns sa o respect niciodata.
Cand am primit-o nu am finalizat fivul din lipsa de raspuns la tratam iar acum PK mi-a recomandat ovitrelle in ziua ET.
cristal1995 spune:
Ariadna: ma bucur ca ai revenit cu forte prospete in ajutorul fetelor! Si nu pot sa-ti spun cat de mult au insemnat pentru mine sfaturile tale si suportul moral. Pup mamica de gemenasi!
Fetele care intrebau de Pregnyl dupa ET: mie PK mi-a dat voie sa fac, dar imi spunea ca nu este indicat in cazurile de hiperstimulare, ca face mai mult rau!
Luck: si eu m-am bucurat vreo 10 minute la ultimul fiv, ca aveam valoarea 13. M-a desumflat Ariadna cu Pregnylul facut dupa et. Si Kovacs mi-a spus acelasi lucru: la cat Hcg bagasem ib mine, valoarea trebuia sa fie minim 100.
Bafta fetelor care sunt in focuri!
ariadna33 spune:
cristal, esti o scumpa si iti multumesc mult
luck, te inteleg ca esti dezamagita, dar singura cale de a reusi este a merge mai departe!
este bun si ovitrelle dupa ET (PK stie ca nu se gaseste pregnyl in Ungaria de aia ti-a dat ovitrelle) dar daca poti face rost de pregnyl e mai bine, eu ti-am dat un "pont", acum tu faci ce vrei...