FIV in Ungaria 119

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna denissa,sa fie cu noroc pana la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samira, am trimis mail la pk, l-am informat ca faci plata

speranta, bafta la test. am dat o fuga la municipal azi, am vzt-o p ina, ne-am pupat alea alea. ce grija are femeia asta si acum de noi.

alla, sami, denisa, hai sa va vad bortoase!

fug sa spal o putzulica,hugs

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck
tanno
ce mai faci , in ce stadiu?
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot,ATPO pozitivi

suntem bine; nimic nou, pana acum
tu cum mai esti?
te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adinutzo,ok...tre' sa ma-mi fac listuta cu ce am de rezolvat cu el JOI..ca la cat de blonda sunt la Fivu' asta...pun pariu ca uit ceva si am de rezolvat 3 treburi extrem de importante.

nu am fost la Targ...astept sa scap de oo...ca sa pot bantui in voie

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Alla, bravo pt oosoare! Sa se fertilizeze toate si sa ai embrioni frumosi si lipiciosi!
Denisa, sa fie doi embrionasi norocosi si lipiciosi!
Asteptam 3 gravidute luna asta!!!
Sami, Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Deniso, doamne ajuta sa fie embrionasii lipiciosi!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

5 oo si la noi.
ariadna33, am cateva intrebari
se poate?

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

spune-le, nu mai cere voie! ori aici ori pe mail ori PM, stiu ca trebuie sa fie urgent.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

adinutzo,ok...tre' sa ma-mi fac listuta cu ce am de rezolvat cu el JOI..ca la cat de blonda sunt la Fivu' asta...pun pariu ca uit ceva si am de rezolvat 3 treburi extrem de importante.

nu am fost la Targ...astept sa scap de oo...ca sa pot bantui in voie

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

vezi ca asa am facut eu dupa ce am scapat de oo! si am scapat (scuzati expresia) ca vaca in porumb... seara cand am ajuns la hotel nu-mi mai simteam picioarele cat batusem outletul... si burta m-a durut atunci tare... asa ca ai grija

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Deniso din 2 embrionasi bunuti sa vezi tu pereche de gemenasi iese! Am zis-o! mamica de gemeni sa te vaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Va pup pe toate! Intru si eu un picut, ca nu am mai reusit de mult.

Lai, scuze ca nu am vazut mesajul tau mai devreme, dar ti-am raspuns acum.

Edennoa si celelalte fete care nu au reusit de data asta: va imbratisez si ma rog la Dumnezeu pentru voi. Nu va dati batute!

Adria, felicitari! Sarcina usoara si sanatoasa!

Samira, Alla, Denisa si tuturor fetelor care sunt in focuri, va doresc din suflet sa reusiti sa fiti mamici de puiuti sanatosi!

Luminita, Speranta, sarcini frumoase in continuare si bebei sanatosi la termen!

Ariadna, Aristica, Adipapazi, Tannoo, Naty si toate cele pe care nu va nominalizez acum dar ma gandesc la voi, va pup si va urez numai bine!

Noi am facut un anisor Avem si un concurs in desfasurare saptamana asta (credeti-ma ca nu de-aia am intrat la voi, parol!). Daca vreti sa votati pt Nicholas (in fiecare zi pana duminica) intrati pe link'ul de mai jos si votati:

http://photos.parents.com/category/vote/photo/595514

Va multumim si va pupam! Va rog mult, daca vreti sa-mi spuneti ceva mie personal (sau sa ma intrebati ceva), trimiteti-mi email (se poate prin forum), pt ca nu reusesc sa intru mereu aici, dar emailul mi-l controlez mereu. Pupici si Doamne ajuta!

Mergi la inceput