FIV in Ungaria 119
Raspunsuri - Pagina 20
samira33 spune:
buna dimineatza
ariadna,pai nu ma duc in ziua punctiei...ca in ziua aia eu sunt somnoroasa...ma duc a2a,a3a zi...ca sa fiu in forma
e caldutz si frumushel azi la Buda.
va doresc o zi buna tuturor
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 Deniso din 2 embrionasi bunuti sa vezi tu pereche de gemenasi iese! Am zis-o! mamica de gemeni sa te vaz! |
Sa ai gura aurita,iti multumesc!
Cred ca de la hormoni mi-se trage, fiindca am inceput sa pling, eu nici daca ma tai nu plang.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
MULTUMESC LA TOATE FETELE!
Sa dea DD sa fie bine ptr. toate mamicile si aspirantele la titlul de mamici,ca tare greu este cand te lupti cu necunoscutul.
O zi buna si sa va aduca numai bucuri.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
naty76 spune:
Buna fetelor, sa aveti o zi frumoasa
laura sa ti traiasca baietelul si sa cresca mare.
samira doamne ajuta pt. maine.
si restul fetelor
elenus26 spune:
Buna unguroaicelor!
M-am repatriat si eu. Am ajuns ieri la pranz si nu-mi doream decat o baie si un somn bun dupa o calatorie cu CFR-ul nostru drag.
Eu am o stare permanenta de ameteala(foarte usoara) si nu fac decat sa motai si sa stau cuminte.
Edennoa imi pare rau
Sami bafta maine
Alla, Denisa, Naty,Luck, Adina, Adriana, Corina va pup si sa aveti o zi frumoasa!
PS: Sami a zambit soarele si la Bucuresti :)
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
violeta70 spune:
Buna fetelor!
samira tinem pumnii maine! va fi fiv-ul norocos, ai sa vezi.Oricum, parca esti mai putin stresata de acest fiv, ca la celalalt, si asta va fi in favoarea ta.
alla, denisa Doamne-Ajuta sa se fertilizeze cat mai multi, si sa fie exceptionali!
adria42 felicitari pentru sarcina! Intr-adevar te-am pierdut, parca din primavara, cand PK iti spusese sa nu mai incerci cu materialul tau, ca sansele sunt aproape nule, insa te-ai incapatanat si ai reusit. sa inteleg ca ai facut cu ovulele tale? Se poate stii ce AMH ai?
Luminita42 ce a trecut timpul! nastere usoara iti doresc.
elenus ai grija de embrionasul din burtica!
corina_anam, edennoa data viitoare va fi bine.
tannoo
Va pup pe toate si am sa citesc in continuare, chiar daca voi renunta. Inca nu sunt decisa ce voi face.
naty76 spune:
alla ce fac embrionasii tai?sper ca fac bine si asteapta sa se cuibareasca la tine in burtica
samira33 spune:
elenush,ma bucur ca ai ajuns cu bine
violeta,multumesc
pup toate unguroaicele mele
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
samira33 spune:
multumesc mult javascript:bold();naty...insa maine am abia punctia...asadar nu stiu deocamdata cate ovo vom recolta si cati embrioni vor rezulta.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,