Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 21
Leditia spune:
Anuc,da mai,or sa fie cheltuieli mai mari la anul,dar tu iti dai seama ce veselie o sa fie in casa cu 3?
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Selene_Bunny spune:
Noi nu mai putem umbla goi pentru ca... vine si pune mana... Este f. curioasa in aceasta privinta, stie ca ea este fetita si are pruna, stie ca mami e tot fetita si tot pruna are (daca ies de la dus invelita in prosop si e prin preajma, vine si isi baga mana sub prosop, sa ma atinga, si nu-mi place deloc, ma feresc). Nu o data mi s-a intamplat sa vin invelita in prosop (dintr-ala mare, care acopera tot, pana sub fund, da?), sa fiu atenta la chiloti/sosete, si sa ma pomenesc cu ea profitand de ocazie...
De asemenea, stie ca tati e baietel si nu are pruna, are putza, s-a mai intamplat sa intre peste el la dus, daca tati uita sa inchida usa de la baie cu zavorul, prin urmare, acum nici in chiloti nu poate umbla ta-su prin casa, ca striga dupa el razand "vede putza, vede putza". Si il urmareste atent, sa vada ce are tati acolo.
Cu sanii mei are treaba, sa-i atinga, zice "tzizti mami".
Si mie mi se pare normal sa ii explic pe limba ei ce si cum, dar atingerea ma deranjeaza.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Anuc spune:
Naty, o sa zici ca sunt nebuna, dar m-a pufnit plansul de emotie cu apartamentul vostru! Ma bucur de zici ca mi l-am luat eu...ca stiu cum e sa-ti doresti, sa cauti, etc...Asa ca felicitari si mult succes cu actele si tot!
Cand te mai linistesti, sa-mi zici si mie cum e, cum il renovati, mobila, etc...Hai, sa ma bucur la tine, daca la mine se lasa asteptat...:)
Mami de Ioana, Filip si 25+
miereamara spune:
Porumbita da, si mie mi s-a parut cam aiurea vagin, dar asa ii spune aici si m-am gandit sa merg si eu pe linia asta ca sa nu confuzez copilul.
Ehe...vedeti, copii mari, probleme mari
Singur nici eu nu il las, in primul rand nu cred ca ar sta el, in al doilea rand nu pot eu pt ca mi-e frica sa nu i se intample ceva, e f zvapaiat, sigur gaseste ceva sa faca, intr-o zi si-a tras scaunul si s-a urcat la usa sa traga zavorul (instalat special mai sus ca sa nu ajunga, ca o masura suplimentara de precautie pt ca usa a invatat sa o descuie demult). Pai cum pot sa il las singur, ca nu il mai gasesc cand ma intorc. mentionez ca am aparatori pt clante, cica speciale sa nu lase copilul sa intoarca manerul (e din ala rotund) si pe care unii adulti cand vin in vizita nu stiu sa le deschida...ei bine copchilul s-a prins cum:))
Fac dus cand doarme si e in patut (la pranz), imi iau baby phonul cu mine. Sau dimineata dupa ce pleaca la gradi sau seara dupa ce adoarme.
La toaleta uneori vine cu mine, dar isi gaseste altele de facut, nu sta cu ochii pe mine, eventual se pune si el pe olita si "citeste" o carte, sau il las singur la un film 30 de secunde cat fac un pipi dar tot cu ochii pe el sunt.
Selene esti totala cu pruna ta, pai si cand ii dai sa manance pruna ce ii spui ca este?:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Arriel spune:
Salutare fetelor! Va citesc mereu dar cu scrisul cam greu...
Vad ca vorbiti de cadouri de sarbatori pentru licurici...Eu i-am luat la a mea pentru Mos Craciun o bucatarie in genul asta http://www.intrasavezi.ro/bucatarie_tefal_studio_smoby_cod_24295/953.htm doar ca e pe verde si nu are prajitor de paine. Am luat-o din carrefour cu...179.9 lei M-am gandit ca tot ii place ei sa mestece prin diverse blide si zice ca face "mancale". De Mos Nicolae i-am luat deocamdata un set de palete mici de tenis cu minge de burete (bune pentru jucat in casa) si un pachet de carti de joc cu mickey.
Sunt atat de multe jucarii frumoase, e foarte greu sa te hotarasti, mai ales ca pe vremea noastra nu erau asa...Mi se mai par dragute seturile acelea de curatenie cu carucior, mop, galeata si matura in genul acesta http://www.toyplex.ro/Jucarii/Bucatarii_electrocasnice_copii/Bucatarii_si_electrocasnice_copii/PlayPlay/Set_curatenie_carucior_PCS09013 pentru picii pasionati de curatenie :)
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
Arriel spune:
Ira, e dulce foc Eliza, cred ca s-a distrat pe cinste la asa o petrecere
Am mai pus si eu ceva poze din vara asta cu creatza mea, ca eram restanta rau
http://picasaweb.google.com/crisaserban/Thea12Ani#5543169174116456818
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
Selene_Bunny spune:
miere, nicio problema, face diferenta intre fruct si parte anatomica, chiar daca denumirea e aceeasi.
Si la baba (batrana) si boaba (de legume, fructe) spune tot "baba", dar face diferenta, mental vorbind.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
miereamara spune:
Dar cine a inventat denumirea asta, e prima oara cand aud asa ceva, mi se pare super funny, eu un fel de a-i spune al vostru sau un regionalism folosit intr-o anume parte a tarii?
iuliacris spune:
Mai, ce guralive sunteti azi...
Naty, ce ma bucur si eu pentru apartament, stiu cat va doreati, bravo voua!
Ira, am admirat-o si eu pe Eliza, mor dupa carliontii ei! Hai mai zi si tu ceva de voi ca ai absentat vcam mult...
Miere, felicitari pentru hotararea de a te lasa de fumat. Cat esti tu de cerebrala, n-as fi zis ca fumezi! Sper sa te tina de data asta!
Arriel, e o papusa Thea cu buclele ei si ochii aia innebunitori!
Rox, frumos articolul, imi pare bine ca ai reusit sa ajungi acolo, cred ca a fost o experienta interesanta!
Nici noi nu ne ferim de Carla cu goliciunea, Cipri chiar o mai ia cu ea in cada. Dar ei cred ca i se pare natural, nu face "big deal" din asta. Eu nu pot sa merg la baie fara ea, e coada dupa mine, trebuie sa-mi dea hartie la final, sa traga apa si sa ne spalam amandoua pe maini.
Inca nu i-am cumparat cadouri, dupa Thanksgiving o sa fie reduceri mai mari pe-aici si o sa vad ce-i iau. Cred ca i-ar place si ei ceva de genul Winnie povestitorul, poate gasesc la vara cand vin in Ro, ca nu vreau sa-i iau in engleza.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
miereamara spune:
Iulia hai ca m-ai distrat cu remarca ta, auzi, cica cerebrala:)))pai cand vine vorba de adictie nu mai ramane nimic din cerebrel.
Acum discutatnd serios, eu am avut exemplu prost in familie si nu vreau ca si eu la randul meu sa perpetuez treaba asta. Tatal meu ma trimitea copil fiind (12-13 ani poate si mai mica) sa ii aprind tigarile:((, azi asa, maine inca una si la 15 ani deja fumam cateva tigari pe zi, la 20 deja aveam zile cand fumam un pachet, apoi cand am venit in State le-am rarit f f mult, intre 1 si 5 pe zi, cand am fost gravida le-am lasat de tot (dar eram convinsa ca ma voi reapuca, de fapt asta m-a tinut in "viata" ca sa zic asa, gandul ca nu e ceva definitiv. Acum sunt f hotarata si stiu ca este definitiv.
Nu am putut niciodata sa fumez in fata lui Aidan, dar chiar si asa...discutam cu sotul intr-o zi si ne intrebam ce exemplu am putea sa ii dam noi copilului? cum am putea sa ii spunem sa nu fumeze cand ne vede pe noi fumand sau mirosind a tigari?
Asa si Aidan cu hartia la baie, imi da uneori juma de rola, trage apa,arata cu degetul si imi spune yellow!