Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 22
lisssa_ana spune:
Miere,Selene la fel ii spunem si noi,Cristi se distreaza de minune cand ne aude.Asa se zice la noi in zona...si Ana face diferenta dintre fruct si zone intima.
eu sunt trista,i-am zis tatei de burtica...si a inceput sa fie tare nemultumit...ca acum cand e criza mai mare ne apucam si noi sa facem copii
Mama de Ana si 7+
Porumbita spune:
lisa nu il lua in seama; o fi si el ingrijorat de situatia actuala;
o sa iubeasca nepotu/nepoata f mult o sa vezi
naty super ca ati reusit! sa si tu detalii
ce as vrea si eu 4 camere...
anuc voi nu ati gasit?
bebelusi spune:
Naty felicitari pentru apartament
Si Vlad e dupa noi la wc, si cum ati zis si voi, ma ajuta cu hartia. Dus fac numai cand doarme.
Arriel ma bucur mult ca ai scris, ca nu am mai citit de mult de voi
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
Naty mai sa va fie de bine noua casa!!!!! pai doar atat? detalii aici... unde, cum, cand???
('cat' nu se pune)
Miere sa te tii tare, dar dupa cum te stiu de ambitioasa si cum vad ca esti ft determinata acum, sunt sigura ca e cale fara intoarcere
si eu am fumat vreo 12 ani, m-am lasat inainte de a ramane insarcinata cu Teo..in 2006 si de atunci nici nu m-am gandit sa reiau
sa siti ca m-ati binedispus azi cu discutiile despre prune, wee wee, pasarele... si alte cele
cred ca am mai spus asta, nici noi nu ne ferim, asta neinsemnand ca defilam prin fata copiilor ostentativ
noi le zicem asa:
fatza: putza / da, ei au ca si tati ca's baietei, iar mami are ALTFEL - asa au fetitzele, inaintru, nu se vede
verso: bucaneatza
astia ai mei ma mai depisteaza cand ma imbrac si sunt de ex in tricou si chilotzi / vin in spatele meu si ma prind de bucaneatza si cica facem trenuletul... gluma asta nu cred ca mai tine mult
si uite asa am scapat de problema denumirilor confuzante
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................