Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 20
ada_coman spune:
Ale mele apasa pe butoni cand ma prind ca ma imbrac.
Crisspy in Carrefour, serile magice, pe 3-4 dec si mai sunt inainte de craciun. Am prins reduceri de 15-20%. Anul trecut parca au fost 15%. Dar nu e rau oricum.
Asa...acu iepurele Mai, mie imi place ff mult si fetelor la fel. Au butonat toti iepurii din Carrefour duminica, iar ieri Karina si i-a rasturnat si in cap de vreo 2 ori. Isi apleaca urechile peste ochi si numara ca sa ai timp sa te ascunzi impreuna cu morcovul lui, apoi pleaca si te cauta.
Patricia tare dragalas Vladut. Si acu tati ce zice?
Pentru Daria am zis ca luam casuta piticilor, insa Karinei nu stim. Vroiam sa-i luam si ei atelierul piticului ca sa aiba si ea casuta ei, insa au zis ca-l iau nasii.
Bunicii vor lua patut si scaun de masa pt bebelusi din Kaufland, masina de spalat si microunde din Carrefour. (ca avem 2 perechi de bunici). Daria va mai primi un puzzle 10 in 1, cu printese (am mai vazut cu Mickey, dar e pe fond maro si cu Cars). Astea de Mos Craciun.
De Mos Nicolae, vor primi trasurici, setul de culori si hartie speciala cu Pooh si ceva dulciuri.
Alte sugestii...ca eu nu mai stiu. Ce sa luam piticului de Mos Craciun?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
miereamara spune:
Pentru Bee dc citesti, a sosit broasca testoasa-proiector si este f draguta, dar....Aidan s-a speriat ingrozitor de ea, de fapt de proiectie, nu l-am vazut niciodata speriat de ceva pana acum, s-a ascuns aseara in spatele fotoliului si nu a mai vrut sa iasa 15 minute, nu vroia sa mai doarma, ma intreba in continuu: turtle? all gone yes? saracul...mi-a fost o mila de el.
In schimb papusa a fost un succes total, are buric, scutec, aseara a dormit cu baby in pat:))
dupa cum banuiti deja i-am dat cadourile pt Mos Nicolae
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ada_coman spune:
Naty felicitari pt apartament si spor cu actele, creditele.
Subscriu la ce a spus Miere referitor la goliciune. Al meu sotz imi atragea atentia, la inceput, ca umblu goala prin casa. Asta pt ca el a fost baiat...Insa i-am taiat-o scurt ca eu asa sunt obisnuita. Noi, eu si sora mea am stat mai mult cu mama acasa, tata facand naveta saptamanal, uneori si nu aveam inhibitii de genul asta.
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bebelusi spune:
Miere a fost o chestie de moment cum a reactionat Mircea, asta nu inseamna ca o sa ii insufle copilului ceva naspa despre goliciune, doar ca nu s-a asteptat la intrebarea asta. Eu nu o sa ma feresc cu alaptatul, e logic, ca doar nu o sa alaptez cu becul stins sa nu ma vada, dar nu mi se pare chiar ok sa mergem in vizita si sa se apuce sa ma traga de sani si sa strige tita tita, la asta m-am referit, cand va fi un picut mai mare i se va sp[une ce si cum iti dai seama, acuma....chiar vagin nu o sa ii spun ca am....ca nici macar eu nu folosesc cuvantul asta
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Ada, ce casuta iei?ca vrea si sora mea sa ii ia lui Stefan si eu nu stiu exact ce si cum, ai sa imi arati una?
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Patricia nu ma refeream la tine mai, am zis cuc si pasarele pt ca astea sunt denumirile curente in Romania, aici le spune altfel wee-wee, pee-pee etc...
Nu mi se pare nici mie normal sa te ciupeasca copilul de sani in public, cui i-ar placea?
A. a avut cateva tentative sa-mi ridice rochia in public si i-am explicat pe intelesul lui ca nu este voie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Crisspy eu am citit o carte In sfarsit nefumator de Allen Carr si crede-ma ca dupa ce am terminat-o am luat deciza de a nu mai fuma, cand mi-a recomandat-o cineva si mi-a spus ca nu stiu cate persoane s-au lasat de fumat dupa ce au citit-o, m-a bufnit rasul zau, am crezut ca face misto de mine, dar surprinzator a functionat. |
Da, am citit-o...numai ca numai de fumat nu m-a facut sa ma las ...nu's de ce da' nu m-a convins, desi nenea ala are dreptate. Poate ca am auzind ca atatia oameni s-au lasat imediat dupa ce au citit-o fara probleme, m-am asteptat asa la o revelatie...dar nu a venit ...astept, poate bb2 vine cu revelatia .
Imi pare rau ca s-a speriat de broscuta . O vazusem si la noi pe okazii la un pret ok, e super interesanta (eu am fost pasionata cand eram mica de astrologie ) dar daca nu-i place copilului?
Ada mersi de pont...asa deci iepurele asta merge si te cauta prin casa? Super tare! Cam la cati bani face chestiile astea ?
Crisspy, fericita de Razvi
ada_coman spune:
citat din mesajul lui crisspy Ada mersi de pont...asa deci iepurele asta merge si te cauta prin casa? Super tare! Cam la cati bani face chestiile astea ? Crisspy, fericita de Razvi |
179.9 lei
Daria
Karina
POZE
crisspy spune:
citat din mesajul lui ada_coman 179.9 lei |
Mama ce-mi place asta cu .9 lei
Crisspy, fericita de Razvi
Porumbita spune:
citat din mesajul lui miereamara Noi nu avem treaba cu goliciunea, adica nu defilam goi intentionat in fata lui dar nici nu intram in panica dc ne vede goi, lui i se pare f natural, a intrebat o data ce e aia si aia, i-am spus si cu asta basta, si-a vazut de treaba lui. Nu e un mister, nu e ceva rusinos, e un corp gol si atat, la varsta lor nu au inca notiunea asta ca un corp gol e ceva jenant sau rusinos, noi suntem cei care le impregnam ideile astea in cap. Tata are penis si mama vagin, nu cuc si pasarele, eventual mai folosim putza, dar in general folosesc cuvantul exact. Apoi cu sanii, ce atata tevatura, sunt copii alaptati pana la 2-3 ani si le se pare f normal sa vada sanii mamei ca doar de acolo mananca. Daca voi avea un alt copil, nu ma voi ascunde de Aidan de teama sa nu imi vada sanii cand alaptez. |
asta mi se pare si mie/noua atitudinea sanatoasa;
la faza cu penisul si vaginul m-am tot gandit si eu
cuc mi se pare super aiurea
la fel si pasarica (mai ales ca zice pasarica la pasarelele care sunt mai mici si stie ca pasarea cuc face "cucu"
asa ca el si tati si toti baiateii au putza;
fetele nu au putza da inca nu e in stare sa intrebe ce au ele si vagin imi pare mie sa suna aiurea pt ca de fapt nu e chiar realitatea iar p..da suna f urat
asa ca aici mai "studiez"
micola intre a face dus dupa perdea cu el jucandu se cu ceva langa cada si a il lasa singur in alta camera aleg prima varianta; e mai sigura si merg pe carianta better safe than sorry
cand tr sa folosesc Wc sta pe hol (dc vrea, dc nu sta in sufragerie ca acolo pot vedea si dc vrea neaprat intra in toaleta da gasesc eu sa il trimit dupa ceva sa imi aduca atunci cand trebuie sa ma ridic/imbrac)