Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

crisspy

how to talk so kids will listen
mami tati ma auziti?
educatia prin iubire

si apoi mai vad eu

miere tie ce carti ti-au placut?

leditia cum ti-a iesit discursul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Micola, super, ma bucur ca si la voi a mers metoda Porumbitei, ce bine eu ii spun seara povestea cu toata lumea care doarme, dar o sa mai insist pe partea cu toata noaptea
Crisspy, ti-am spus eu ca Razvi nu vorbeste pana nu stie sigur ca zice bine?! ti-am spus, ha ha ha, ce ma bucur stiam eu ii trimit multi pupici si va felicit si pt ca ati scapat de masa de noapte

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Porumbita mersi de sugestii.

Anna sper sa-si dea drumul la gurita acum.

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

'Neata,

Micola mi-a placut asta
Citat:
Am inceput sa-i spun si eu la fel ca tine, mai ales seara, ca toata lumea face nani, si tataie, si mamaie, si cealalta mamaie, si Vladut si Razvi si etc etc etc
...Felicitari pentru noptile dormite .

hihihi
Vladut e verisorul de 6 ani, iar Razvi e vecinul, cu 3 luni mai mic, dar mi-ai dat o idee...o sa-i insir diseara toti licuricii, ca i-a mai vazut in poze pe cate unii

felicitari lui Tzumpi pt vorba
ce ai luat pana la urma din banii de birou?

se pune vorbit si la noi , ca ieri pe la 6.30, cand s-a trezit si i-am dat pe minimax a vazut un catel si a inceput sa ma traga de par sa ma uit si eu la tv si sa zica: "Am-am-am"? sau ca zice "aaaaaaaaaaa" cand vrea apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cristi,ma bucur ca bb e la locul lui.

Cadia,bine ai venit acasa,refacere usoara.

Crisspy felicitari pt noile cuvinte ale lui Razvi.

Porumbita,concediu placut.Nu am mai tinut discursul,cumva mi s-a parut ca nu intereseaza pe nimeni:)si toata lumea avea de prins un tren,un autocar,inclusiv eu.

Va pupam si va dorim o zi minunata.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

crisspy

how to talk so kids will listen
mami tati ma auziti?
educatia prin iubire

pe cele in ro le am eu in format electronic, le pun pe mailul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola
hihihi
Vladut e verisorul de 6 ani, iar Razvi e vecinul, cu 3 luni mai mic, dar mi-ai dat o idee...o sa-i insir diseara toti licuricii, ca i-a mai vazut in poze pe cate unii

Hahaha...credeam ca deja ii enumeri pe toti colegii din odisee ..ce coincidenta

Citat:
felicitari lui Tzumpi pt vorba
ce ai luat pana la urma din banii de birou?

Pai am luat reductor de toaleta si inaltator, acu; sa vad daca ii si plac si vrea sa le foloseasca ...

Citat:
se pune vorbit si la noi , ca ieri pe la 6.30, cand s-a trezit si i-am dat pe minimax a vazut un catel si a inceput sa ma traga de par sa ma uit si eu la tv si sa zica: "Am-am-am"? sau ca zice "aaaaaaaaaaa" cand vrea apa?

Felicitari...nu-i place cantecul ala cu Azi Grivei e manios?...ca Razvi asa a inceput sa zica ham, uite aici...acum deja zice foarte bine ham

Hai ca incet, incet isi dau si lenesii drumul la vorbe

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

cand ii schimb scutecul ii cant ca altfel nu sta: Azi, Grivei e manios e preferatul, apoi Mata sireata, Mita zice miau-miau-miau, 20 pitici voinici , A venit un lup din crang.,..etc etc
dar el doar se uita si asteapta sa-i cant eu:))

edit ca am uitat sa il laud pe Tzumpi pt urechea muzicala si pt burtica e pufos rau, cred ca el i-a furat bombonierele Vladutului de Anna, doar ca ale lui au gropite:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

porumbita nu ma stresez, dar am asa o strangere de inima cand vad ce slabanoaga e. Si cand aud de greutatile colegilor de odisee ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

naty, Alexu meu are 10,500, si nu e nici prea inalt, abia acm ajunge la clante, sa deschida usile...adica avea 10,500 inainte de operatie..acum iar nu mananca..si nici nu sta..de unde sa puna?...

Mergi la inceput