Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 15
Porumbita spune:
crisspy
how to talk so kids will listen
mami tati ma auziti?
educatia prin iubire
si apoi mai vad eu
miere tie ce carti ti-au placut?
leditia cum ti-a iesit discursul?
anna-mama spune:
Micola, super, ma bucur ca si la voi a mers metoda Porumbitei, ce bine eu ii spun seara povestea cu toata lumea care doarme, dar o sa mai insist pe partea cu toata noaptea
Crisspy, ti-am spus eu ca Razvi nu vorbeste pana nu stie sigur ca zice bine?! ti-am spus, ha ha ha, ce ma bucur stiam eu ii trimit multi pupici si va felicit si pt ca ati scapat de masa de noapte
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Porumbita mersi de sugestii.
Anna sper sa-si dea drumul la gurita acum.
Crisspy, fericita de Razvi
micola spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy 'Neata, Micola mi-a placut asta
|
hihihi
Vladut e verisorul de 6 ani, iar Razvi e vecinul, cu 3 luni mai mic, dar mi-ai dat o idee...o sa-i insir diseara toti licuricii, ca i-a mai vazut in poze pe cate unii
felicitari lui Tzumpi pt vorba
ce ai luat pana la urma din banii de birou?
se pune vorbit si la noi , ca ieri pe la 6.30, cand s-a trezit si i-am dat pe minimax a vazut un catel si a inceput sa ma traga de par sa ma uit si eu la tv si sa zica: "Am-am-am"? sau ca zice "aaaaaaaaaaa" cand vrea apa?
Leditia spune:
Cristi,ma bucur ca bb e la locul lui.
Cadia,bine ai venit acasa,refacere usoara.
Crisspy felicitari pt noile cuvinte ale lui Razvi.
Porumbita,concediu placut.Nu am mai tinut discursul,cumva mi s-a parut ca nu intereseaza pe nimeni:)si toata lumea avea de prins un tren,un autocar,inclusiv eu.
Va pupam si va dorim o zi minunata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita crisspy how to talk so kids will listen mami tati ma auziti? educatia prin iubire |
pe cele in ro le am eu in format electronic, le pun pe mailul comun
crisspy spune:
citat din mesajul lui micola hihihi Vladut e verisorul de 6 ani, iar Razvi e vecinul, cu 3 luni mai mic, dar mi-ai dat o idee...o sa-i insir diseara toti licuricii, ca i-a mai vazut in poze pe cate unii |
Hahaha...credeam ca deja ii enumeri pe toti colegii din odisee ..ce coincidenta
felicitari lui Tzumpi pt vorba ce ai luat pana la urma din banii de birou? |
Pai am luat reductor de toaleta si inaltator, acu; sa vad daca ii si plac si vrea sa le foloseasca ...
se pune vorbit si la noi , ca ieri pe la 6.30, cand s-a trezit si i-am dat pe minimax a vazut un catel si a inceput sa ma traga de par sa ma uit si eu la tv si sa zica: "Am-am-am"? sau ca zice "aaaaaaaaaaa" cand vrea apa? |
Felicitari...nu-i place cantecul ala cu Azi Grivei e manios?...ca Razvi asa a inceput sa zica ham, uite aici...acum deja zice foarte bine ham
Hai ca incet, incet isi dau si lenesii drumul la vorbe
Crisspy, fericita de Razvi
micola spune:
cand ii schimb scutecul ii cant ca altfel nu sta: Azi, Grivei e manios e preferatul, apoi Mata sireata, Mita zice miau-miau-miau, 20 pitici voinici , A venit un lup din crang.,..etc etc
dar el doar se uita si asteapta sa-i cant eu:))
edit ca am uitat sa il laud pe Tzumpi pt urechea muzicala si pt burtica e pufos rau, cred ca el i-a furat bombonierele Vladutului de Anna, doar ca ale lui au gropite:)
Naty spune:
porumbita nu ma stresez, dar am asa o strangere de inima cand vad ce slabanoaga e. Si cand aud de greutatile colegilor de odisee ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
micola spune:
naty, Alexu meu are 10,500, si nu e nici prea inalt, abia acm ajunge la clante, sa deschida usile...adica avea 10,500 inainte de operatie..acum iar nu mananca..si nici nu sta..de unde sa puna?...