Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 12
ada_coman spune:
Bravooo Cristi!!! Doamne ajuta!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
Selene, e un mesaj care conditioneaza dragostea ta poate te mai gandesti la formulare si scoti conditionarea copilul poate dezvolta o teama ca mami ma iubeste numai daca.... / el are nevoie de siguranta in ceea ce priveste dragostea ta ulterior isi poate aroga vini pe care nu le are, daca esti suparata sau ti se intampla ceva, o sa creada ca din cauza ei si o sa se invinovateasca Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit! NEWS! O ora cu copilul tau ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
alinuk, cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun.
Ii spun "te iubeste mami", ca sa stie ca o iubesc chiar si atunci cand o cert, chiar si atunci cand ma enerveaza cu ceva.
Ii spun "dar te rog sa nu mai..." (si aici urmeaza ce a facut - "sa nu mai arunci cu cuburile, sa nu mai fugi pe casa scarii in sosete, sa nu ma mai musti"), "pentru ca... " (si aici urmeaza explicatia - "se sparg si nu mai putem construi, poti aluneca si cadea, se murdaresc sosetutele, ma doare si pe mine").
Mi se pare important sa stie ca este iubita mereu, dar si sa constientizeze ca ceea ce a facut in momentul respectiv nu este bine si de ce nu este bine.
Nu vad conditionarea. :)
Felicitari, cristi!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
cami_antonia spune:
fetele
eu sunt suparata foc
nu vreau sa staui acasa cu bebe2 doar 1 an
ca nu imi permit biona
si nu am pe nimeni sa ma ajute
daca sunt nevoita sa merg la munca
alinuk nu facem nimic pt asta?
sunt chiar disperata
la gandul sa imi las fata la cresa la 1 an
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia fetele eu sunt suparata foc nu vreau sa staui acasa cu bebe2 doar 1 an ca nu imi permit biona si nu am pe nimeni sa ma ajute daca sunt nevoita sa merg la munca alinuk nu facem nimic pt asta? sunt chiar disperata la gandul sa imi las fata la cresa la 1 an de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+ |
cami
din pct meu de vedere am facut tot ce mi-a stat in putinta:
am contactat impreuna cu Asociatia MAME trei avocati;
unul s-a angajat sa ne reprezinte;
dupa un studiu in detaliu al argumentelor juridice legale a ajuns loa concluzia ca nu sunt sanse reale e castig;
din pacate sunt si mame avocat nu?? ele ce reactii stii ca au avut? din pacate eu nu le cunosc
rezolutia avocatului cu care noi am discutat e aici
http://www.asociatiamame.com/component/option,com_petitions/Itemid,214/id,95/view,petition/
ce sa facem noi in aceste conditii?
sa mai iesim in strada?
iti spun din experienta anterioara, ca scriu 100 ..si ajung in strada 10 persoane
cat de mult mai impresioneaza o mana de 10 mame care-si tarasc copiii acolo... !?
sunt dezamagita ca si voi
uitati aici
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_reducerii_perioadei_de_concediu_pentru_cresterea_copilului-p58537054.html
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
NEWS! O ora cu copilul tau
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
vai di minee
patricia cat ai 'crosetat' la asta dragutza!??
http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/
(la ultima img ma refer)
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
Nimic nu-i intamplator!
DarkBendis spune:
Sentimente amestecate...
am cumparat o mare parte dintre cadourile de Craciun. Familie mare, deci cadouri multe, dar mi-e drag sa le iau si sa le daruiesc. Fac lista, calculez sa ma incadrez in bugetul "de criza" si ma bucur sa vad ca nu au mai ramas multe de luat. Si abia astept sa vina Sarbatorile.
dar...
azi am fost la o inmormantare. O fosta colega de servici a sotului. Epileptic seizure. A lasat in urma un sot si un baietel mic, mic. Ma doare sufletul si plang, gandindu-ma la cel micut, ramas fara mamica.
Acum 2 zile scriam cateva dintre noi pe forum despre "in caz de...", despre lucruri la care nici nu vrem sa ne gandim, situatii pe care nu vrem sa le concepem...Lucruri care nu se pot intampla... pentru ca nu au voie sa se intample.
Dar Isabel avea doar 41 de ani Iar Michael abia a implinit 2 anisori in septembrie
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Carmen_Marieta spune:
Buna seara mamici,
ne-am intors si noi de la petrecere, Stefan s-a comportat exemplar ( s-a jucat cu copii, a fost atars de baloane, coifuri etc, a mancat cu lingurita si furculita frumos... ne-a dat gazda bavetica, el nu, nu nu, am fost nevoita sa-i pun un prosopel., la tort nu a cantat.. inca nu stim, dar la sfarsit striga bavooooo... ). Pe drum a adormit,era frant..
Dark Dumnezeu sa o ierte pe Isabel! tragic ca, copilul creste fara mama...
Cami pana la urma ce s-a hotarat referitor la indemnizatie? eu nu prea am urmarit..
Tu cum te simti?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+
bebelusi spune:
Alinuk am muncit mult la trandafiri, e chiar munca de chinez batran, dar eu zic ca merita, sunt cerceii mei preferati, eu mi-am facut si inel
Dark imi pare rau pentru prietena voastra, tragic, dureros sa auzi asemenea lucruri
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
DARK pe mine ma cutremura din toate incheieturile astfel de povesti tragiceeeeeeeeeeee .offfffffffff ....
sa iti fie de bine cu cadourile cumparate ... ce mi-ar placea si mie ... dar din pacate eu inca nu imi gasesc timp pt iesit din casa .... iar daca gasesc sunt mereu cu antonia dupa mine
nu stiu cum voi face fata acestor sarbatori ca sincer o ducem f prost cu banii ... si avem si niste datorii .... offffffff .... cred ca toata lumea e la fel
ALINUK SUNT SUPARATA CA MAI NOU AM AFLAT CA VOI AVEA OBLIGATORIU 600 RON DACA AM FACUT AL DOILEA COPIL IMEDIAT DUPA PRIMUL .... TAMPITII .... SI NUMA IN POST PUTEAU FACE ASA CEVA ...
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+
bebelusi spune:
Cami cum adica??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"