Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Dark,condoleante familiei si Dumnezeu sa o odihneasca!

Mama de Ana si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Salutare!
mai, mai, ce de burtici pe aici! eu nu am mai citit de mult si am o mare bucurie acum, cand va descopar, una cate una... sa aveti nasteri usoare, bebei sanatosi si iubitori!

Calinul meu are acum 1 an si 10 luni, exact atat avea fratiorul lui cand s-a nascut el. Am atat de vii amintiri din acea perioada incat imi e greu sa nu fac comparatii, 'cum era cel mare la varsta asta, cum face unul si cum raspundea celalalt'. Mi se pare ca dpdv motricitate-inteligenta-vorbire au fost cam la fel de evoluati, insa comportamental sunt total diferiti.

Carmencita ma gandesc la tine, mai ai 2 luni draga mea, tu vrei sa scapi asa repede de burtica de ti-ai facut bagajul? pot sa pariez ca la sarcina asta o duci bine-merci pana la ultima ziulica. M-am intalnit cu cealalta colega de nastere din salonul nostru si i-am lasat pe baieti sa se cunoasca.
Tot la Giulesti nasti? cum mai e acolo? l-ai luat acasa pe Stefanut?

Miere... tot lucida si la obiect.

Va spuneam ca ai mei sunt atat de diferiti, sa va dau un exemplu in topic. Cand ma supar tare pe cel mare, stiu in sinea mea ca e suficient de destept incat ar fi putut evita fapta urata dar nu s-a putut abtine. Asa ca reactia mea este sa ii explic imediat ce m-a deranjat si apoi ii spun ca nu mai pot vorbi cu el ca ceea ce a facut m-a intristat tare. Pentru el asta e mai mare pedeapsa ca oricare alta in perioada asta, asa ca isi ia rolul in serios si tace si rumega clar. Cand vine tati ii insira repede ce a facut si zice ca nu mai face si il roaga pe el sa medieze conflictul, iar tati ne impaca.
E, cand ma supar pe cel mic, nu are urma de remuscare, face ce face si imi baga niste mutrite si rade in hohote, ma pupa si ma mangaie si pur si simplu imi echilibreaza starea negativa cu una puternic pozitiva si trece totul. cel mic e un sentimental iar cel mare cerebral.
Ce sper eu, este sa mentina ei relatiile apropiate cand vor fi mari si sa gaseasca mereu unul in celalalt echilibrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare mamici,

nu a dat nimeni o ??

Rein am mai citit postarile tale la odiseea lui Petru. da nasc tot la Giulesti, si tare imi doresc ca bebelina sa stea cat se p[oate de mult in burtica( Doamne ajuta-) numai ca sunt sub tratament... azi noapte aveam contractii dureroase de credeam ca plec la maternitate- Slava Domnului ca au trecut.
Nu l-am luat pe Stefan acasa, il voi lua din ianuarie.. astept sa nasc si apoi vedem..
Maternitatea arata destul de ok acum dupa incendiu, sunt mult mai atenti.. sper insa sa stau max 3 zile...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am fost cu Vladut vineri la ORL si ni s-a spus ca are otita catarala, adica timpanul este putin modificat ca aspect, este opac. I-a dat sa-i punem seara la culcare in ureche picaturi Otocalm si in nas picaturi cu apa de mare, atat. Pe el nu-l doare si nu face febra, dar dadea impresia ca-l jeneaza cateodata, de aia l-am dus la control.A fost racit saptamana trecuta si din cauza mucilor a facut otita. Credeti ca e suficient tratamentul dat de doctor? Cand ar trebui sa-mi fac griji ca nu e ok? Ca sunt cam stresata acum cu asta...

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna ziua!

Dark condoleante familiei! Imi pare foarte rau, ma cutremura astfel de vesti.

Anna daca nu face febra, pune-i picaturile cat a zis doctorul si apoi din nou la control. Multa sanatate!

Rein ai doi baieti minunati. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Camicum adica 600 lei pt al doilea copil? Minim nu e 750 lei?

Multa sanatate tuturor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ada agresit Cami, vor sa zica, ca pentru mamicile care trec dintr-un concediu in altul indemniz va fi MINIM 600, adica daca a avut 600 data trecuta va continua cu 600 nu ii va creste la 750.

Tot acolo scrie ca mamicilor care nasc anul viitor li se micsoreaza perioada de 2 ani, eu ma gandeam ca daca sunt programata la ceza in 4 ian, as putea sa il rog pe doc sa imi faca in 31 dec nu??

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FETELOR, VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PENTRU SUSTINERE.

Am ajuns cu bine acasa si incercam sa ne adaptam.Nu am timp sa intru.

Va pup mult pe toti si toate.

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Cadia,refacere rapida

Mama de Ana si 7+

Mergi la inceput

Anna sanatate multa va dorim!

Mama de Ana si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Cadia refacere rapida.. cand poti sa ne povestesti cum a reactionat Clara.. si cum e in 4?

Patricia crezi ca te prinde 31 dec cu burtica? Ai inceput sa pregatesti hainute pentru printesica?
Sora ta cand naste?

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
33+

Mergi la inceput