Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
DarkBendis spune:
Bine ati venit acasa, Cristi! Multa sanatate la Carol!
Carmen, sper sa treaca supararea la nasica lui Stefan. La urma urmelor, tu esti mamica, si alegi ce nasi vrei la copilasi... si nicaieri nu scrie ca trebuie sa fie aceiasi nasi la ambii copii.
Ce putin mai ai pana nasti!
Daca nu ma insel, cand l-am scos pe Mister din spital, in ianuarie, i-am pus body, o salopeta cu labute, o caciulita si comonautul cu labute, manusi si gluga. Tot asa, nu am avut mult de mers, ci doar de la usa spitalului pana la masina din parcare, si din fata casei in casa.
Miere, ma bucur ca v-ati distrat frumos la petrecere. Pozici ?
Cu "iesitul din pepeni"... ufff! Eu pana acum o singura data am ridicat vocea la cel mic (de fapt am tras o injuratura "tare" la blidul plin cu cereale si lapte pe care Mister mi l-a aruncat pe fotoliu iar saracul de el s-a speriat si a izbucnit in plans), dar am ajuns sa ridic vocea mult prea usor si prea des la tati lui... si nu-mi place. Imi pare rau, imi cer scuze... dar tot nu-mi place. Uuffff...
Si eu si tati ne-am gandit la "situatia oribila" ...vorba ta, nu ne pica bine dar trebuie sa fim pregatiti. Am ales ca ~"in caz de" Mister sa-i fie incredintat surorii mai mici a lui tati. Am discutat deja cu familia, si urmeaza sa ne ocupam si de "hartoage", sa fie totul clar. Si noi am avut grija de partea materiala (vor ramane casa care prin asigurare va fi automat platita integral, plus niste sume frumoase de bani pe urma life insurance-lor), stiu ca pare morbid sa ne preocupe chestiile astea, dar e bine sa fim pregatiti.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
Si eu imi ies din pepeni, si poate mai des decat voi...
Ridic tonul la copil, ba mai si trantesc una, alta... Ea nu plange mereu din asta, dar se incrunta la mine...
Cand ma linistesc, ma duc si ii explic ca nu e bine ce a facut (de exemplu, a colorat cu carioci nelavabile tot ce a prins, hainele de pe ea, cuvertura de pe pat, tigrul de plus, papusa-bebe, pe urma mi-a aratat ca a facut "o prostie"), ca mami se supara, se enerveaza, o cearta, dar asta nu inseamna ca nu o iubeste...
Ii spun "te iubeste mami, dar te rog sa nu mai... , pentru ca..."
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
andre_ea spune:
'Neata.
N-am mai putut sa intru aseara ca si-au pus copiii Kemy pe calculator si eu n-am mai avut loc.
La sfatul Roxanei, am fost aseara la oftarmolog. Ilinca are conjunctivita bacteriana. I-a dat Tobrex picaturi si Tobradex unguent. Dimineata s-a trezit mult mai bine ca ieri, secretii muuult mai putine si ochiul doar putin umflat. Ieri dimineata cand s-a trezit imi spune "ochii, aici" si-mi arata ochiul stang.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si gandurile bune.
Cristi, bine ati venit acasa. Multa sanatate pentru amandoi.
Raluca, m-a impresionat supararea Nadiei, pe ea chiar a afectat-o intamplarea. Totusi tine cam mult supararea. pentru amandoua.
Miere, ma bucur ca v-ati impacat si ati petrecut o zi frumoasa impreuna. Mai io probleme din astea cu imbracamintea n-am avut la Tudor. Ce-i dau cu aia se imbraca, nu comenteaza. Ilinca in schimb a facut pasiune pentru o pereche de ghete roz. Nu o data am iesit cu ea imbracata cu pantaloni verzi si cu ghete roz.
Si mie mi se intampla sa ma supar, dar vorba Alinei, mai ales pe cel mare. Cred ca fiind deja obisnuita de la Tudor, ii tolerez Ilincai mult mai bine nazbatiile.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Ii spun "te iubeste mami, dar te rog sa nu mai... , pentru ca..." |
Selene,
e un mesaj care conditioneaza dragostea ta
poate te mai gandesti la formulare si scoti conditionarea
copilul poate dezvolta o teama ca mami ma iubeste numai daca.... / el are nevoie de siguranta in ceea ce priveste dragostea ta
ulterior isi poate aroga vini pe care nu le are, daca esti suparata sau ti se intampla ceva, o sa creada ca din cauza ei si o sa se invinovateasca
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
NEWS! O ora cu copilul tau
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Leditia spune:
Cristi,bine ati venit acasa.Va imbratisez cu drag.Sanatate multa.
Va doresc un weekend placut tuturor.Eu plec azi si ma intorc abia duminica seara si plec su inima stransa,ca nu-mi mai vad copilul atata amar devreme.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
miereamara spune:
Ledi drum bun si sa te intorci cu bine! sunt sigura ca David o sa fie bine, mai greu e pentru noi parintii
Andreea multa sanatate Ilincai, sa se faca bine ochisorul repede!
Lissa, tare draguta e Ana, parca e un puisor blond!
Nu trebuie sa va spun ca si azi dimineata am avut ceva show, noroc ca m-am trezit setata sa fiu calma:)) Aseara a adormit dupa o ora jumatate de povesti si azi dimineata primul cuvant (la 5.30 dimineata for the record) a fost story:)) L-am luat nitel in pat cu gandul ca poate mai doarme, a gasit o sticla de apa pe care si-a turnat-o in cap si a inceput sa planga:))
Apoi a luat ditamai tastatura de la calculator in brate (e fara fir) si voia sa il iau in brate cu tot cu tastatura:)), bineinteles ca fizic nu aveam cum. A plans nitel, s-a calmat..apoi l-am imbracat, la sosete deja eram la apogeu amandoi:)) Apoi a aruncat cu laptele in mine si si-a facut morala singur, isi spunea Aidan not nice:))
Taica-su a luat 2 Excedrine de dimineata cica il doare capul cand se trezeste in urlete asa devreme
Ma seaca de energie plansul asta a lui si no no-urile. Mi-am luat liber azi de la servici, a fost o hotarare de moment, dar am de gand sa dorm toata ziua:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
anna-mama spune:
Lisa, e asa dulce Anusca cum topaie super, are o gasca de prieteni delicioasa
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
sdcristian spune:
bebe e bine, implantat serios, da la aparatul de aici nu se vede mare lucru
bine ca e acolo
iuliacris spune:
Ah, ce veste buna, Cristi,felicitari! Si bine ati revenit acasa! Alta viata, nu?! Pupici lui Carol! Tu cum te simti?
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla