Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 10
sdcristian spune:
suntem acasa
am venit tarziu ca doar la 2 si ceva ne-au lasat, desi nu mai aveam pat ca au cazat multi astazi pt operatii si am stat pe un scaun
avem tratament inca 7 zile
apoi control
ada_coman spune:
Asa e, Lisa, depinde de zona. Si eu si sora mea avem cate 2 perechi de nasi, dar diferiti. Mie imi place ideea de nasi diferiti.
Si eu ma enervez de multe ori si mai tip la ele si apoi normal ca-mi pare rau.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian suntem acasa am venit tarziu ca doar la 2 si ceva ne-au lasat, desi nu mai aveam pat ca au cazat multi astazi pt operatii si am stat pe un scaun avem tratament inca 7 zile apoi control |
Bine ati revenit acasa! Cum sunteti? Cum va simtiti?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bebelusi spune:
Pentru cine vrea sa mearga la BabyExpo, fetele de la Asociatia "Mame", vor fi acolo la un stand in care vor vinde si bijuteriile facute de mine pentru a strange banuti pentru o cauza nobila a bebeilor. Daca sunt admiratoare ale bijuteriilor mele, si doritoare sa faca un bine, puteti cumpara de acolo, eu le-am facut cu mare drag stiind ca ies niste bani pentru copii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Cristinabine ati venit acasa. Carol cum se simte?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+
miereamara spune:
Gata, ne-am impacat:) a fost frumos la masa, inchipuiti-va vreo 20 de pitici aruncand cu mancare:)) suparandu-se unii pe altii ca de ce mi-a luat capsuna, nu vreau bananaaaaaa, doamne, nu stiu cum rezista educatoarele. Aidanutul a fost foarte afectuos cu mine, mi-a zis taica-su ca nu a mai plans in masina. In schimb cand am plecat acum a pus un pic buzita sa planga dar l-a distras directoarea gradinitei si m-a lasat sa plec(am un examen azi si nu am putut sa il iau acasa).
Este o fetita la ei in grupa, mititica rau, are un an si o luna, slabuta, piticuta, mai...a mancat fetita aia atat de mult si mi-au spus educatorele ca mananca f mult, ba mai si ia din farfuriile vecinilor de masa, i-a furat lui aidan banana:))), asta micu al meu, cavaler, nu i-a facut nimic doar a intors o fata plangacioasa la mine, pe de alta parte cand i-a luat un alt baietel o capsuna din farfurie, s-a dus f hotarat la el si i-a luat-o din mana:))
Au avut curcan, piure de cartofi, piure de cartof dulce, pastai verzi, un fel de mancare specific cu zuchini si frimituri de painica, macarone and cheese, cheese, fructe, niste tarte cu dovleac dulce, mi-a placut pt ca toata mancarea era sanatoasa, facuta in casa de catre parinti.
Bee bafta la servici! si eu cred ca o sa le placa mult broasca, acela va fi cadoul pt Mos Nicolae pt Aidan.
Bine ai venit acasa Carol! Sa te faci bine repede!
Nasii lui Aidan sunt extraordinari, ne-am nasit aici pe forum, adica asa ne-am cunoscut, la subiectul cu americancele, nici nu as putea sa imi inchipui alti nasi mai potriviti pentru el, de altfel pe ei o sa ii imputernicim sa ia deciziile legate de Aidan daca Doamne fereste se intampla ceva cu noi (bat in lemn), dar numai gandul ca sunt niste oameni extraordinari ma face sa fiu mai linistita in ceea ce priveste aspectul acesta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Carmen_Marieta spune:
Miere sa stii ca nu sunteti singurii care imputernicesc nasii sa aiba grija de copil daca lor li se intampla ceva, Doamne fereste.. am si eu o colega care la fel a procedat( cu toate ca are familia in Bucuresti- i-a ales pe nasi).
Noi nu aveam pe cine.. , mie imi pare rau ca noi am investit suflet.. dar...
In alta ordine de idei, nu ca m-as grabi dar eu azi am inceput sa pregatesc bagajul.. am calcat camasile de noapte, capotul( cu toate ca vor fi sifonate, dar nu merg la prezentare de moda... ), mi-am pus sosetele, papucii, maine pun cosmeticalele+hartia ig, servetele...
Inca nu le-am pus in geanta, le am in patut..
Pentru bebelina trebuie sa pregatesc hainute sa i le las lui Radu la vedere, eu ma gandeam sa iau: body, salopeta( mai subtirica) un costumas de bumbac, caciulita subtire+groasa si fasul (cosmonautul).
Nu credeti ca e suficient.. avem de mers de la iesire pana la masina, si de la masina pana in scara blocului..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+
sdcristian spune:
e bine acuma, luam antibiotic oral, a scapat de branula, cred ca de la anibiotice are o sete in el de nu pot explica. sau poate ca erau 40 de grade in salon...
io-s franta moarta, azi iarasi mi-a curs sange, maine merg la eco
mai scriu maine ca nu mai pot
felicitari ela
felicitari cadia
lisssa_ana spune:
Cristi bine ai venit acasa.
Sunteti norocosi cu nasii alesi. Eu nu am ce sa le reprosez cand e vorba de ea,o iubesc mult,Ana ii iubeste,se implica in viata ei si plus ne ajuta cu Ana ori de cate ori este nevoie,nu asta e problema.Eu le-am spus ce nu imi convine si se pare ca totul merge spre bine de cand am avut dicustia cu el(nasul). Acum sa vedem mai ales ca noi vrem ca in 2 ani sa ne reintoarcem in Romania.
Mamica de Ana si 6+
miereamara spune:
Carmen unul din motivele pt care am ales asa este faptul ca aidan nu poate fi scos din america de catre bunici, din cauza ca e cetatean american, statul nu incredinteaza tutela bunicilor decat daca acestia se muta aici, ceea ce ar fi complet exclus, va dati seama ca nu s-ar descurca in nici un caz. Monetar nu ar fi probelema pt ca amandoi avem asigurari de viata de peste 200.000 de dolari si aidan ar beneficia de banii astia. e o lege idioata, de aia vreau sa ii fac si cetatenie romana cat mai repede, ca sa poata fi scos din tara si sa le dea un avantaj bunicilor.
Nasii ar putea sa il duca in romania in cazul in care nu ar putea sa se ocupe de el.
Odata ajuns acolo, nu cred ca mai poata statul american sa faca ceva,sa ii oblige pe bunici sa aduca copilul in state, el oricum are cetatenie americana si se poate intoarce aici cand vrea.
In fine e un subiect oribil, dar e bine sa fie asigurat copilul in caz de ceva.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator