Buna fetelor !!
. Baietelul meu este foarte bine la gradi Pisicel , va rog cu un sfat , o parere pentru finuta mea....parintii ei s-au gindit sa o dea pe cea mica la o gradi de la muncii catolica de maici ,noi toti nefiind catolici.....nu-mi dau eu cu parerea unde sa mearga fina-mea , dar mie nu-mi prea place ideea. Stiu doar de la 3 mamici ca au regretat ca au avut copii la gradi de maici de la Popesti -Leordeni. Nu am gasit nimic pe net despre aceste gradinite....orice sfat ar fi bine venit...o sa le citeasca si cumatra mea . Multam

.
noi am fost 2 ani la gradi catolica Maria Ward de pe Calea Serban-Voda (deci nu in Popesti) si am fost multumiti.
Mai erau mici chestii care ma deranjau (de ex. meniul nu era prea grozav in unele zile) dar fata de gradi de stat unde a fost 2 ani inainte era o maaaare diferenta in bine. Surorile educatoare se ocupau foarte bine de copiii, era curatenie exemplara, sali mari de clasa, sala de mese separat, dormitoare separat.
Acum santem la scoala catolica in clasa I-a si deocamdata e totul OK.
Nici noi nu santem catolici.
Despre gradi din Popesti nu stiu nimic, din pacate... trebuiau ai nostri sa faca odata o excursie acolo, dar a plouat in ziua respectiva si nu s-au mai dus
Ingrid si Cristi 7 ani
Buna!
Eu am avut copilul acolo timp de 3 ani.
Anul asta a intrat in clasa a I-a.
E gresit spus.Nu e gradinita de maici.E gradinita unde orele se fac de catre d-ne educatoare si maicuta este directoare adica "sora directoare".
In fiecare an fac cu alta educatoare, e foarte curat , atmosfera placuta, niciodata nu se ridica vocea si se lucreaza dupa programa de la stat.
Gradinita are program de la ora 8:45 pana la 12:45.
Dezavantaj e ca nu au curte si stau doar in interior.
Se primesc copii de toate religiile.
Problema e cu inscrierile!E cautata gradinita si eu m-am inscris pe o lista de cand avea copilul 4 luni.![]()
Sa incerce , ca poate reuseste.Poate nu mai e asa nebunie.
Intr-un cuvant, eu in 3 ani , nu am avut nici o problema si copilul a fost foarte pregatit de scoala.
Daca as fi sa o iau de la inceput, tot aici l-as da.
Numai bine si bafta!