Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***
Raspunsuri - Pagina 4
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 Chiar tufete, am vazut ca picii vostri beau destul de mult lapte, voi dimineata le mai dati si mic-dejun cu tartine cu unt/ou/cascaval/miere/dulceata? Pentru ca Ianis dupa 300 ml lapte dimineata rar cand mai rontaie paine/un covrig ceva, de cate ori am facut mese intinse cu omleta/cascaval/unt/miere le-am facut degeaba, am mancat noi, nu Ianis Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Andrei bea pe la noua, dupa ce se trezeste, vreo 250 ml de lapte si cam atat. Pe la 11 mananca o portie de fructe, eventual cu biscuiti, si apoi pranzul pe la 14. Deci mic-dejun in sensul traditional n-are nici el.
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Eu am intrat deja in atmosfera de sarbatori, m-am apucat de cumparaturile de Craciun pt pici , am colindat ieri si azi prin magazine, mai am de cumparat dar macar am studiat piata ! |
Da-da! Si io!!! Deja m-am apucat de akizitionat cadouri de Craciun!
citat din mesajul lui denisamada Vazut pozici cu Mutzu. |
Am uitat sa spun ca l-am vazut si pe Vladimir. Intre timp am vizualizat-o si pe Sophia.
Io semnatura Nikoletei, unde se gasesc pozele cu Mario nu o vad si pace... Intre timp am ajuns la concluzia ca nici pozele cu Luca nu le vad... cred ca "e de la mine".
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Ma bucur ca Alexandra-i bine!!!Daca zic maine de-i sambata ori duminica, e bai?! Ca mi-e sa nu lucreze H sambata si nu aflam decat maine. Ghiciti ce mananc?!...Lipie cu humus, buuun! Declar nautul prietenul meu de acum incolo. Acum nu va inchipuiti ca l-am preparat eu, l-am cumparat |
Nu-i bai deloc , poti sa-mi zici doar vineri, intrebam asa de chichi doar, oricand sunteti bineveniti !!!
Humus de unde ai cumparat ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
citat din mesajul lui novus Humus de unde ai cumparat ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Din Plus.
novus spune:
Tufetelor, l-ati cumparat azi pe Dumbo ? ca Alexandra ne-a innebunit cu el de vreo saptamana si astazi de cand i l-a adus mama nu se mai dezlipeste de el, a si dormit la pranz cu cartea-n pat
Anamariame, sunteti la zi cu cartile ?
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Din Plus. |
Daaa ? si cum il identific ? pana a vedea scrisul pe cutie sau ce o fi ?
novus spune:
Mai raportam o noua achizitie, lingvistica de data asta : Ada Pada (Alba ca Zapada)si pitii (piticii) asta ca sa-l completeze pe Dumbo
Anaan spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Daaa ? si cum il identific ? pana a vedea scrisul pe cutie sau ce o fi ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
E intr-o cutie si se gaseste pe rafturile cu salate. Si da, scrie pe cutie! Ma gandesc ca, daca asta cumparat din supermarket e bun, ala facut de tata lui e
Floric spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Pai, si-acu' spui? |
Eu am tot tinut in taina ca pe o iubire adevarata...nai m-am scapat o data dar acum nu mai pot...ma declar indragostita.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Bianca2503 spune:
Neata,
Boftiti la cafea (am scris cu "b" ca mi-a facut Anaan pofta de humus)!
Ma duc azi la pretenu' Naser la bodega sa imi iau "humus cu gondimente"