Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***
Raspunsuri - Pagina 5
Anaan spune:
Buna dimineata!
Boftim, boftim..., ca am nevoie de-o cafea!
Kea, am aplicat procedura si a fost de mare succes; de prea mare succes as zice, fiindca acum nu face altceva decat sa care dupa el orice seamana cu o patura in speranta ca-l leganam iar
Azi mergem cu Andrei la control la ortoped ( la Cluj) , asa ca avem nevoie de niste ganduri bune de la voi, pe la cinci
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
Annan tin pumnii sa fie totul bine
Floric
Noi suntem bine...cu Isabella plina de viata si fff curioasa.La capitolul olita...n-am stres abia de ceva timp urca scarile alternand picioarele.Ne asezam in joaca pe olitza(daca se nimereste face daca nu nu si atat;daca nu-i vine se preface ca screme apoi spune gata si se ridica)o va face ori la olita ori direct la wc care o fascineaza....caci ne vede pe toti facand acolo.
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Monnvas spune:
Neata si
Anaan, forta fie cu voi!
Eu am parte de niste nervi pe moate de la sotz, asa ca imi ploua toata ziua.
Daca Ada zice de "Ada Pada", noi suntem in mare amor cu "Babi" = Bambi. Alte achizitii: o(l)es=orez, kiki=kiwi, ledi=Lady (din Lady and the Tramp).
Va , sa aveti o zi faina, eu ma bag la munci, ca ucenica mi-a tras clapa azi (m-o sunat mai devreme ca o adormit la loc dupa ce s-a dat desteptarea), iar piciul e cu bunica-mea afara. Profit si eu de ocazion sa mai lucru oarece pt mareata teza...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Mda, si al meu sot m-a cam enervat aseara, cand mi-a zis ca eu il las pe copil "sa faca tot ce vrea". Si ce e asa rau in asta?! Putin imi pasa ca rastoarna nu stiu ce cutie cu macaroane sau ca mananca mazgalindu-se din cap pana in picioare sau ca imi linge telefonul...mare scofala! Are toata viata inainte sa devina monument de bune maniere, deocamdata se bucura de toate lucrurile noi si eu refuz sa-i rapesc bucuria asta, indiferent ce spune al meu consort!Punct!..asa, ca m-am racorit!(cand aud ca-i zice "Nu-i voie, Andrei!" la orice fleac, ma apuca dracii!!!)
Pe mine taica-meu m-a lasat intotdeauna sa fac ce am vrut si chiar nu am sarit calul, tocmai fiindca stiam ca are incredere in mine si nu voiam sa-l dezamagesc. La fel si cu rasfatul, totdeauna m-a rasfatat, insa nu am devenit ( sper eu)o enervanta care crede ca totul i se cuvine. Socru-meu insa e din ala setat pe interdictii, asa ca stiu de unde i se trage lui H., i-am mai scos eu "programarea genetica" din sistem, dar inca nu de tot...asa ca prilej de nervi tot mai gasesc.
simplyana_m spune:
Neata!
Noi ne-am trezit azi la 10jumate, asa ca eu beau cafea si de la BIANCA, si de la MONNVAS. Multu'!
ANAAN, tinem pumnii!
ELA, sa spun drept, noi cu masa de dimineata, pe langa lapte mai rontaim doar biscuiti, grisine sau rondele de cereale expandate. Si numai daca nu e incantat de ce primeste la masa de fructe, ca are momente de-astea, bagam omleta, tartine si alte alea. In cazul asta pranzul se rezuma la supa/ciorba.
KEA, nu ne-ai mai spus nimic...cum te impaci cu noua freza? Te-ai obisnuit?
http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
Daca tot veni vorba de achizitii ...De ceva vreme Rares î#351;i spune numele cand este intrebat. Dar pentru ca nepotul meu (care are 4 ani) îl apeleaza cu "bebe" (dar doar el o face, atat, retineti), copilul meu raspunde la intrebarea Cum te cheama...Bebe. Apoi revine si spune Bebe Aiesh. dar scena se deruleaza pe tonul...Bond. James Bond. (pentru cunoscatori filmului cu agentul de renume)- Este asa haios ca il intreb toata ziua. Desi stie ca nu il cheama bebe, se foloseste de acest apelativ doar sa ne distram impreuna. Asa de "domnesc" raspunde Bebe. Bebe Aiesh. Haios doar daca esti acolo. dac av-am povestit nu stiu ce ati inteles exact.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simplyana_m spune:
Hahaha, se intelege, FLORIC, se intelege!
Se pare ca pe-aci pe la noi functioneaza si o agentie, ca si Calin de MABABEI e 007!
simplyana_m spune:
DODO, mi-o si imaginez pe Isabella cum se preface pe oala sa scape de tine! hhahahahahah Smeeecheraaa....
simplyana_m spune:
PIKKA, voi cum mai sunteti? cum ati rezolvat cu gradi?