Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***
Raspunsuri - Pagina 20
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Anaan, ti-am zis ca am inlocuit un coleg? Am avut 2 ore azi la clasa a XII a si doua luni, la o a IX a si o a X a...uitasem ce fain e...dar si ce solicitant! Dupa 2 ore eram mai obosita ca dupa 6 ore cu Sophiphi mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
Daaaa, de asta mi-e dor, dar de hartogarie, sedinte si stres, ba!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Mada, ce noapte muncitoreasca ai avut! |
Daaa... mai rau e ca nu am terminat, e mai mult decat aveam eu impresia... si nu ma simt in stare sa mai fac o garda si la noapte, ca deja imi cam fileaza lampile... Acum am intrat... sa repar ce am strocat inainte sa plec la romexpo. Am promis ca pana vineri introduc datele... dar nu am zis la ce ora.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Culmea frumusetii feminine a fost atinsa: sa arati superb inclusiv cu chilotii in cap nu-i putin lucru! |
Daaa, asta e noul trend !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
citat din mesajul lui pisigri Fetiliiii... nu am citit nimic din capitolul asta. VA ROG spuneti o rugaciune si pentru noi. pisilinca inca nu afce febra dar are urechea iar plina de puroi. Am facut azi CT (la recomandarea altui medic la care ne-am "mutat") si a confirmat ce banuia si el, a facut otomastoidita. Miine la 8 tre sa fiu cu ea la spital (alt spital...) si miine sau poimiine o vor opera. Deci va implor, rugati-va pentru ea....sa fie bine si sa se termine odata... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Sora sotului s-a nascut cu otomastoidita (niste pungi de puroi in spatele urechilor), la 5 luni slabise foarte tare aproape ca murea, nimeni nu stia ce are, au dus-o la un doctor batran si a operat-o/curatat puroiul si si-a revenit fata.
Nu-ti face probleme, operatia va reusi, dar trebuie neaparat sa faca operatia. Tinem pumnii maine si ne .
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Doamneee, ce ochi poate sa aiba!!! De unde i-a luat?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
de la mine sigur nu , dar bunica mea ii are la fel de frumosi
denisamada spune:
citat din mesajul lui saby Of mai fetelor da ce au patit puiutii astia mici zilele astea de incaseaza atatea cazaturi , Ramona eu cred ca nu ma mai controlam si ce iesea din gura mea |
Si Adela a luat cateva cazaturi in nas zilele astea... ca si noi ne intrebam ce-o fi cu ea de-i asa repezita... dar nu s-au lasat cu sperieturi.
Am vazut poze cu Mayutza dulcica si da, si mie mi se pare ca seamana si cu mami, ca pana acum mi se parea 100% tati.
Am fost la Gaudeamus, am luat "arte", "arte"... fara numar, fara numar... m-a zapacit piticul, daca era dupa ea, plecam cu camionul... Am intrat un pic si la modexpo, ne-am luat rokitze pt Revelion: eu tip husa-camion, iar Adelei i-am luat o minunatie de rokitza de matase. La plecare ne-am intalnit cu Ana, cu mami si buni.
Anaan spune:
citat din mesajul lui denisamada Am fost la Gaudeamus, am luat "arte", "arte"... fara numar, fara numar... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Va invidiez, chiar nu ma pot abtine...
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan
Va invidiez, chiar nu ma pot abtine... |
Si eu, si eu !!
Asteptam si poze cu rokitele
ramona7575 spune:
pentru incurajarile voastre, cand i-am povestit sotului mi-a zis "si nu ai omorato pe cocoana indiferenta?"
Amu` am o alta problema ... de vre-o luna Stefan plange ingrozitor cand il bag in cada sa ii fac baie. Am incercat sa ii fac in cadita, sa il spal la robinetul de la cada (se sperie de dus), sa il spal cu cana, sa ii pun jucarii (ratuste, stropitoare etc.) dar plange de suna baia mai ales cand ma ating de cap. Nu mai stiu cum sa procedez mai ales acum ca am ramas singura. Ce metode aveti voi ca eu le-am epuizat pe toate .
Il spal zilnic la fundulet dar in chiuveta , acolo nu plange dar nu-l pot spala pe cap in chiuveta .
denisamada spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Voi ati mai vazut om care sa injure ca un birjar cand se joaca TETRIS????? |
O fi jucand sex-tetris.