Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Aoleu ce intamplari tufetelor !! Mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc apai sa mai fiu in pielea voastra !!
Multi pt Calin si Stefan !!

Gina, abia astept sa ne vedem la Moeciu !!

Kea, nu am pus nimic special in ciulama, am respectat reteta , mie mi s-a parut extraordinara realizarea mea , celor obisnuite cu bucatareala poate li se pare normal sa fie comestibila si delicioasa mancarea facuta de ele

Monnvas si alte tufete cu soti pusi pe educatie , la noi situatia e invers, Pisi e super AP ca sa zic asa, nu pedepse, nu interdictii, dragaleala si pupaceala la maxim
Sicer nici nu ar fi avut vreo sansa de castig cu alte idei

Lasa ca venti la munte si vede si el cum se comporta alti tatici si mai ales alti pici

Ma pun sa incarc si eu niste poze ca am admirat-o pe Maia care e tot mai frumoasa si expresiva si pe Isabella & Bogdan

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mda, si al meu sot m-a cam enervat aseara, cand mi-a zis ca eu il las pe copil "sa faca tot ce vrea". Si ce e asa rau in asta?! Putin imi pasa ca rastoarna nu stiu ce cutie cu macaroane sau ca mananca mazgalindu-se din cap pana in picioare sau ca imi linge telefonul...mare scofala! Are toata viata inainte sa devina monument de bune maniere, deocamdata se bucura de toate lucrurile noi si eu refuz sa-i rapesc bucuria asta, indiferent ce spune al meu consort!Punct!..asa, ca m-am racorit!(cand aud ca-i zice "Nu-i voie, Andrei!" la orice fleac, ma apuca dracii!!!)

Pe mine taica-meu m-a lasat intotdeauna sa fac ce am vrut si chiar nu am sarit calul, tocmai fiindca stiam ca are incredere in mine si nu voiam sa-l dezamagesc. La fel si cu rasfatul, totdeauna m-a rasfatat, insa nu am devenit ( sper eu)o enervanta care crede ca totul i se cuvine. Socru-meu insa e din ala setat pe interdictii, asa ca stiu de unde i se trage lui H., i-am mai scos eu "programarea genetica" din sistem, dar inca nu de tot...asa ca prilej de nervi tot mai gasesc.

Si mie Dan imi tot reproseaza ca il las pe Ianis sa faca ce vrea si ca ii permit chestii la care el din start tipa "NU!" Degeaba i-am tot explicat ca eu ii interzic lui Ianis doar ce e periculos pentru sanatatea lui, in rest il las sa se simta liber ca sa capete incredere in el, ca strang eu de o mie de ori pe zi jucariile / cartile / cremele / aspiratorul etc....asta e!, asa e cu copil mic. La el in familie se tipa foarte mult, de fapt soacra-mea tipa non-stop (din cauza asta nici nu-l las pe Ianis cu ei), si am remarcat la Dan aceeasi tendinta, de atatea ori i-am zis ca e mai simplu si mai rapid sa-l ia pe Ianis de acolo sau sa-i distraga atentia cu altceva decat sa strige la el. Iar cand ii spun ca n-are voie sa tipe la copil, el se enerveaza ca-i "tin partea" lui Ianis si ca "uite asa se rasfata"

Mai nasol e ca stilul meu a fost judecat de o baba in parc, matusa unui copil cu care Ianis s-a jucat si distrat de minune, ca eu cica "nu-l supraveghez" I-am zis cucoanei ca eu nu stau cu gura pe el "Nu face aia!, nu pune mana pe ailalta!, nu te duce acolo! etc", nu-l restrictionez mai ales afara. Ce m-am enervat, de cand o baba (bona/matusa ce-o fi) stie mai bine decat o "mama" cum e mai bine pentru copilul meu...?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu n-am putut sa vad poze cu Maia! Oare de ce?
Am vazut in schimb hunii; ce-mi place cum se uita Isa la Bogdan!
Simplyana, cum a pus copilu' intre usi, tufato? Omg! Cu injuraturile si la noi e problema, ca la noi is in vocabularu' uzual (adica nu in sensul ca ne injuram reciproc, dar tare cu usurinta zicem "da' ce p... m bate Grasocea(vecinu')" sau "ce de-mp...lea o fost pizza" etc). Dar cum in fatza elevilor nu "m-am scapat" veci, trebuie sa ma antrenez si cu Phiphi. Care azi a adormit de pranz...la 19.30 si ma intreb daca o va tine pana dimi sau va face ca altadata, sa apara fresh la 21.30

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

www.flickr.com/photos/31088780@N05/5187159157/" target="_blank">Sedinta foto de toamna

Mergi la inceput

Spasmu' ala e ceva inspaimantator, v-am zis ca Sophiphi a facut o singura data, exact in seara zilei cand a implinit 1 an si s-a trezit plangand, vomand si apoi iar plangand...a durat cam 3 secunde, cred, ea nu s-a facut tzapana ci moale si silentioasa, am crezut ca mor. E o senzatie de cosmar. Gina, Ramona, sa nu mai treceti prin asa ceva.
Ela, da' ce-i trebuia si la tushica aia, bine-ai facut ca ai pus-o la punct

18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

www.flickr.com/photos/31088780@N05/5187159157/" target="_blank">Sedinta foto de toamna

Doamneee, ce ochi poate sa aiba!!! De unde i-a luat?! Si e tot mai blonda...plin de blonde la odiseea noastra

18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Am reusit s-o vad si pe Maia! Cand imi amintesc cum era ea la categoria "pana"...si acum ce zdravanuca e! Pozele de la baie sunt grozave...si a stiut ea ce sa ia de la fiecare, nu putea combina mai fericit de-atat trasaturile lui mami cu cele ale lui tati!!

18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Anaan, ti-am zis ca am inlocuit un coleg? Am avut 2 ore azi la clasa a XII a si doua luni, la o a IX a si o a X a...uitasem ce fain e...dar si ce solicitant! Dupa 2 ore eram mai obosita ca dupa 6 ore cu Sophiphi

18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Culmea frumusetii feminine a fost atinsa: sa arati superb inclusiv cu chilotii in cap nu-i putin lucru! Ce frumoasa este cu rochita albastra si bluza stil "mariner"!!! Cum sa n-o iubeasca Pisi ca pe ochii din cap?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

NOOVUUUS!!! Ce fetita ai!...Am ramas fara grai. Mai ales poza cu ea in prim-plan, iar tu si Pisi "veghind-o" din spate, e...de tablou!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput